Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

  • Met dit product zorg jij ervoor dat jouw haar makkelijk en snel langer gaat groeien!

    Met dit product zorg jij ervoor dat jouw haar makkelijk en snel langer gaat groeien!

    Voelt het voor jou alsof het groeien van je haar ook zo eindeloos duurt en je nooit echt de lengte hebt die je echt zou willen? Gemiddeld kan je haar hoogstens 1-2 centimeter groei per maand verwachten en dat is alleen als je haar geen schade heeft opgelopen. Hoeveel liefde en zorg je ook aan je haar geeft, er komt al snel heel wat stress op je haar te staan. Of dit nu komt door het kleuren, styling met hitte of dagelijkse blootstellingen aan de weersomstandigheden, er zijn nou eenmaal talloze oorzaken die het haarproces kunnen stoppen en vertragen. Dit nieuwe product binnen de Extreme Length lijn van Redken gaat jouw haar helpen zodat het weer gezond en sterk aangroeit. Lees snel verder over dit nieuwe topproduct!

    Lees meer
  1. 5 haarstyling en verzorging tips: zo ga jij perfect de deur uit!

    5 haarstyling en verzorging tips: zo ga jij perfect de deur uit!

    Haarstylingstips, social media staat er vol mee, maar wat is de gouden tip? Olie, haarspray, wel föhnen of niet föhnen … tja je ziet soms door de bomen het (jouw hèhè) bos niet meer! Geen zorgen, met deze 5 tips ga jij met dé perfecte look de deur uit!

    Lees meer
  2. Last van haaruitval? Wij zetten de oorzaken en oplossingen op een rijtje! (9x oorzaken)

    Last van haaruitval? Wij zetten de oorzaken en oplossingen op een rijtje! (9x oorzaken)

    Valt je haar er met plukken uit? Bespeur je steeds vaker een doucheputje vol met haar? Lees in onze blog wat de oorzaken zijn en hoe je het verhelpt!

    Lees meer
  3. Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy

    Ontdek de sulfaat- en parabeenvrije producten van Kevin Murphy

    Wat is nou eigenlijk de reden om sulfaat- en parabeenvrije producten te gebruiken? Sulfaat- en parabeenvrije haarproducten zijn ontwikkeld als tegenreactie op haarverzorging met sulfaten en parabenen. Dit zijn sterke reinigers die vuil uit je haar verwijderen en de shampoo of conditioner laten schuimen. De haarverzorging van KEVIN.MYRPHY is sulfaat- en parabenenvrij. Maar wat zijn sulfaten en parabenen en waarom wil je kiezen voor sulfaat- en parabeenvrije shampoos en conditioners? We leggen het hieronder uit.

    Lees meer
  4. NIEUW! Een nieuw product van Olaplex, de Olaplex No. 9!

    NIEUW! Een nieuw product van Olaplex, de Olaplex No. 9!

    Als Olaplex met een nieuw product komt, zijn wij altijd direct razend benieuwd & enthousiast! We kunnen niet wachten om alles over dit product te weten te komen en dit meteen te delen met jullie. Lees daarom snel verder om alles te weten te komen over dit nieuwe product, de Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Hét ‘anti-damage’ haarschild!

    Lees meer
  5. Welke Dyson beautytools zijn er en hoe gebruik je ze?

    Welke Dyson beautytools zijn er en hoe gebruik je ze?

    Krullend, golvend of glad haar, met de tools van Dyson zit jouw haar altijd perfect in model. De geweldige haartools van Dyson zijn sinds deze week bij ons verkrijgbaar en geloof me, dit is écht je geld waard. De tools van Dyson zijn minder afhankelijk van hitte en beschermen het haar tegen beschadiging door hoge temperaturen. Bij JohnBeerens.com hebben we verschillende Dyson tools en in deze blog nemen we je per product even mee. We vertellen wat de producten doen en hoe je ze het beste gebruikt.  

    Lees meer
  6. 5x voordelen waarom een elektrische gezichtsborstel iets voor jou is!

    5x voordelen waarom een elektrische gezichtsborstel iets voor jou is!

    Vaak wordt er gedacht dat je alleen je gezicht hoeft te reinigen als je bijvoorbeeld make-up draagt, maar dit is eigenlijk helemaal niet waar, je gezicht reinigen is ook belangrijk zonder dat je make-up draagt! Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, voor ieder huidtype. Dus ook als je geen make-up op hebt, is het nog steeds belangrijk om je gezicht te reinigen. Zo verwijder je de invloeden van buitenaf en prep je je gezicht voor je dag/nachtcrème. Om je gezicht optimaal te reinigen, raden wij sterk aan een elektrische reinigingsborstel te gebruiken. In deze blog vertel ik je alles over hoe je het beste je gezicht kunt reinigen met een elektrische borstel en wat de voordelen ervan zijn.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje