Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

  • Forever young met Medik8, het geheim van vitamine C, zonnebrand en vitamine A

    Forever young met Medik8, het geheim van vitamine C, zonnebrand en vitamine A

    Het zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten, ze begrijpen de huid en ze bieden expertise op het gebied van veel voorkomende huiduitdagingen. Maak kennis met ons nieuwe merk Medik8. Zij maken de droom van veel vrouwen waar, met een stralende rimpelvrije huid door het leven te gaan. Dit allemaal door een simpele filosofie. Lees snel verder en kom erachter hoe Medik8 zorgt voor Beautiful Skin for Life.

    Lees meer
  1. De Hair Favorites van Jessie Jazz

    De Hair Favorites van Jessie Jazz

    Jessie Vuijk ook wel bekend als @jessiejazzvuijk op Instagram, wie kent haar niet!? Nou wij zeker wel! Haar prachtige blonde volle haar, natuurlijke slag en undone look is een droom voor vele… maar dit haar vraagt natuurlijk wel wat aandacht en verzorging. Lees snel verder om te ontdekken wat haar favoriete Sebastian Professional producten zijn!

     

    Lees meer
  2. Dit zijn de beste anti haaruitval producten voor mannen!

    Dit zijn de beste anti haaruitval producten voor mannen!

    De nieuwe collectie van Kérastase, Genesis Homme, is een haarverzorging voor mannen met een dubbele anti-uitvalwerking die het haar onmiddellijk volumineus maakt en tegelijk doeltreffende resultaten op lange termijn biedt. Lees hier alles over deze hardwerkende producten en hoe je ze kunt gebruiken.

    Lees meer
  3. De nieuwe lijn van L'Oréal Professionnel om jouw krullen te verzorgen en in model te brengen!

    De nieuwe lijn van L'Oréal Professionnel om jouw krullen te verzorgen en in model te brengen!

    Er zijn zoveel producten om jouw krullen in model te brengen en te verzorgen, maar vind je het moeilijk om nou echt de producten te vinden die bij jouw haar passen? De nieuwe krullijn van L’Oréal Professionnel helpt jou om je krullen te verzorgen zonder te verzwaren waardoor de definitie versterkt wordt waardoor je krullen nog mooier uit komen dan normaal! In deze blog leggen we je uit wat de producten doen, en welke routine het beste bij jouw type krul past. Ik vertel je ook welke producten van deze geheel nieuwe lijn Curly Girl proof zijn!

    Lees meer
  4. De Dyson Airwrap haarstyler is vernieuwd, met nieuwe opzetstukken, borstels en droger.

    De Dyson Airwrap haarstyler is vernieuwd, met nieuwe opzetstukken, borstels en droger.

    Begin maar met sparen want deze vernieuwde Dyson Airwrap is jouw nieuwe musthave! De eerste Dyson Airwarp verscheen in 2018 op de markt. Deze vernieuwde versie is in essentie hetzelfde, maar door de nieuwe en verbeterde opzetstukken ook weer totaal anders. Als jij je afvraagt hoe je volume in je haar föhnt, hoe je krullen maakt met een föhn of hoe je je haar in model föhnt? Met deze multifunctionele airstyler kun jij ieder kapsel creëren wat je zou willen. Lees snel verder om achter alle tips & trucs van deze airstyler te komen.

    Lees meer
  5. Nieuw: YOS! Waarom zijn vitamines zo belangrijk en welke kies je?

    Nieuw: YOS! Waarom zijn vitamines zo belangrijk en welke kies je?

    De wereld van supplementen kan nogal overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien, YOS maakt het makkelijk om erachter te komen welke supplementen bij jouw passen. Ze maken het ook wel heel aantrekkelijk, want wie wil die roze YOS bottle nou niet, ideaal om nooit meer je vitamines te vergeten. In deze blog lees je alles over vitamines en kom jij erachter welke het beste bij jou passen. We lanceren dit nieuwe product natuurlijk wel in stijl! Je ontvangt namelijk bij aankoop van een YOS product gratis de YOS Bottle!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje