• Hoe bereid jij jouw haar voor op de zomer?

  Hoe bereid jij jouw haar voor op de zomer?

  Zon, zee en strand, die woorden klinken als muziek in onze oren, maar we moeten niet vergeten dat ons haar wat extra bescherming nodig heeft in de zomer. Je beschermt je huid altijd met zonnebrand, maar denk je ook wel eens aan bescherming voor je haren? In deze blog vertellen wij je alles over hoe je het beste je haar kunt beschermen tegen de zon, en beschadigd haar kunt herstellen!

  Lees meer
 1. Waarom menstruatiecups beter zijn voor het milieu

  Waarom menstruatiecups beter zijn voor het milieu

  Overschakelen op het gebruik van een menstruatiecup is een van de meest waardevolle dingen die je kunt doen om je persoonlijke afval te verminderen en het milieu te beschermen. Lees in deze blog waarom!

  Lees meer
 2. Gehydrateerde huid en gezonde lokken? Zo doe je dat!

  Gehydrateerde huid en gezonde lokken? Zo doe je dat!

  Wil jij een mooie, glowy skin en stralende lokken? Al meerdere producten geprobeerd maar nog steeds geen glow? Met de producten van dit plantaardige merk I-N weten wij zeker dat jouw huid weer gaat stralen, en je haren weer zullen shinen als nooit te voren. In deze blog vertellen wij je alles over de producten van I-N en wat deze voor jou kunnen betekenen.

  Lees meer
 3. Kom volledig tot bloei met de supplementen van Cabau Lifestyle.

  Kom volledig tot bloei met de supplementen van Cabau Lifestyle.

  Deze week introduceren wij dit nieuwe merk bij JohnBeerens.com: Cabau, haal het beste uit jezelf met de producten van Cabau! Om gelukkig te zijn en alles uit jezelf te halen heb je tenminste 2 dingen nodig: een fit lichaam en een gezonde geest. Powerwoman Yolanthe Cabau heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een lifestyle waarmee je jouw fysieke en mentale kracht vergroot. Ze is er van overtuigd dat vrouwen horen te bloeien en heeft daarom Cabau opgericht om dit samen waar te maken. Lees in deze blog alles over het merk van Yolanthe Cabau en wat de producten voor jou kunnen betekenen.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje