Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

  • Kinderen weer naar school? De leukste trendy kapsels en 4x tips om klitten gemakkelijk te voorkomen!

    Kinderen weer naar school? De leukste trendy kapsels en 4x tips om klitten gemakkelijk te voorkomen!

    Voorbereid het nieuwe schooljaar in met de leukste beauty musthaves voor kids! Iedere ochtend weer die eeuwige strijd over het kapsel van je kind? Of door alle stress van de ochtend weinig tijd om het haar van je kind fatsoenlijk in model te brengen? De kinderen gaan weer naar school toe, en daarom zetten wij even alle tips op een rijtje voor de makkelijkste kapsels voor kinderen. We vertellen je ook hoe je gemakkelijk klitten uit het haar van je kind krijgt, en nog veel meer leuke weetjes. Lees snel verder!

    Lees meer
  1. Hoe kun je krullend haar goed verzorgen?

    Hoe kun je krullend haar goed verzorgen?

    Heb je krullen, maar weet je niet hoe je je krullen het beste kunt stylen en welke haarverzorging je het beste kunt gebruiken voor curls to die for? KEVIN.MURPHY to the rescue. In deze blog lees je alles over krullen en de beste haarverzorgingsproducten voor krullend haar.

    Lees meer
  2. Olaplex No. 3 wat is het en hoe werkt het?

    Olaplex No. 3 wat is het en hoe werkt het?

    Voelt het alsof je haar toe is aan een herstelbehandeling, maar geen tijd om naar de kapper te gaan? Haar heeft door de dag heen heel wat te verduren en dat kan resulteren in beschadigd en futloos haar. Natuurlijk kun je naar de kapper toe om je haar door middel van een behandeling te herstellen maar hier heb je misschien niet altijd tijd of geld voor. Door middel van de Olaplex 3 kun jij toch jouw haar verzorgen, en herstellen, en dat gewoon vanuit huis. Ideaal dus! In deze blog vertellen we wat het product is en wat het voor je haar doet.

    Lees meer
  3. Welke zomerkapsels zijn trending dit jaar?

    Welke zomerkapsels zijn trending dit jaar?

    Vakantie voorbereidingen, sommige kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Persoonlijk ligt mijn koffer altijd al weken open, en leg ik er al van alles in wat ik echt niet mag vergeten. Heerlijk op vakantie aangekomen en je gaat lekker naar het strand toe, wat doe je dan met je haar? Steek je het op, laat je het lekker nonchy los hangen? Het waait, de zon schijnt, en vaak zitten je haren toch maar in de weg. In deze blog vertellen wij je alles over de makkelijkste op steek kapsels, waardoor jij er goed uit ziet, maar geen plakkende haren in je nek.

    Lees meer
  4. Wat zijn Josephine's favoriete producten? + de leukste beautygeheimen!

    Wat zijn Josephine's favoriete producten? + de leukste beautygeheimen!

    Ter ere van een hele leuke dag, namelijk de verjaardag van Josephine Beerens, CEO van JohnBeerens.com hebben we een hele leuke actie!

    Namelijk 15% korting op al haar favorieten. Wij gingen met haar in gesprek om achter al haar beauty geheimen te komen. Hoe leuk is dat! En het zijn dan wel Josephine’s beauty geheimen, maaaar deze mochten wij natuurlijk met jullie delen. Voor Josephine zijn alle producten uit deze categorie absolute musthaves, maar we hebben een aantal all time favourites uitgelicht.

    Lees meer
  5. Wat te doen tegen droog haar?

    Wat te doen tegen droog haar?

    Ben jij op zoek naar een product dat jouw beschadigde en droge haar weer herstelt en laat glanzen, en weet je gewoon niet welke je moet kiezen? Dan kan de haarverzorgingslijn van CHI, de CHI Argan Oil, wel eens jouw nieuwe favoriet worden. Het heeft een unieke samenstelling die zorgt voor gezond en glanzend haar.

    Lees meer
  6. Waarom zijn de Kérastase shampoos in voordeelformaat iets voor jou!

    Waarom zijn de Kérastase shampoos in voordeelformaat iets voor jou!

    Less is more met de Kérastase shampoo’s in een voordeel formaat.

    Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw haar de beste verzorging te geven. Kérastase biedt nu jouw favoriete shampoo’s aan in een gebruiksvriendelijk formaat, waarmee je de perfecte dosering krijgt en ongewenste verspilling beperkt. De 500 ML verpakking is gemaakt van 95% gerecycled plastic, bevat rijke en luxueuze ingrediënten om jezelf thuis de beste haarverzorgingservaring te geven.

    Lees meer
  7. Creëer de leukste zomer haarstijlen met de Dyson tools

    Creëer de leukste zomer haarstijlen met de Dyson tools

    Ga jij deze zomer voor een super trendy kapsel? Een zomerse haarstijl staat er om bekend dat deze gemakkelijk te maken is, want met hoge temperaturen wil je geen uren bezig zijn met allerlei hittetools. Daarom zetten wij de leukste kapsels op een rijtje die in een handomdraai gecreëerd kunnen worden. De Dyson tools zijn perfect om te gebruiken, omdat deze niet heel heet worden, maar wel je haar perfect in model brengen. In deze blog zetten we de leukste zomerkapsels op een rijtje! Lees snel verder.

    Lees meer
  8. 8x de beste zilvershampoos voor koel blond haar

    8x de beste zilvershampoos voor koel blond haar

    Een gele of oranje gloed in je haar, wij weten maar al te goed hoe vervelend dat is. De zomer komt er aan en dat betekend dat onze lokken al snel weer een stuk lichter gaan worden. Dat betekend ook dat die gloed sneller zichtbaar wordt, waardoor je haarkleur heel warm kan overkomen. Natuurlijk is hier een oplossing voor, namelijk, zilver shampoo! Heb jij blond, grijs of gehighlight haar en wil jij deze zomer je mooie koele toon onderhouden? Lees dan deze blog, want wij zetten even onze top zilvershampoos op een rijtje.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje