• 6x Tips: wat te doen tegen haaruitval?

  6x Tips: wat te doen tegen haaruitval?

  Heb jij last van haaruitval en vraag je je af wat je er tegen kunt doen? Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is een wisseling van het seizoen. Vanwege de verandering in temperatuur, kan de hoofdhuid hier op reageren en het haar kan hierdoor uitvallen. Naast de seizoenswisseling zijn er nog vele andere factoren die haaruitval veroorzaken. Heb je last van haaruitval? Lees dan deze blog. We vertellen je wat je er tegen kunt doen, en welke producten helpen om haaruitval tegen te gaan.

  Lees meer
 1. Hoofdhuidproblemen: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

  Hoofdhuidproblemen: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

  Als er iets is wat niet fijn is, dan zijn het wel problemen met je hoofdhuid, helaas hebben we er allemaal wel eens mee te maken. Ken je dat gevoel dat je hoofdhuid jeukt, droog is, schilfers heeft of dat je opeens roos hebt? Allerlei soorten externe oorzaken kunnen effect hebben op je hoofdhuid, denk hierbij aan verandering van de temperatuur of seizoen, slechte voeding, roken, geneesmiddelen of verkeerde/agressieve shampoos. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten om afscheid te nemen van die vervelende hoofdhuidproblemen, inclusief de fijnste producten die hierbij gaan helpen!

  Lees meer
 2. 4 tips om van pluizig haar naar glad en glanzend haar te gaan

  4 tips om van pluizig haar naar glad en glanzend haar te gaan

  Pluizig haar.... We hebben er allemaal wel eens last van. Op sommige dagen meer dan op andere.
  Hoewel het niet abnormaal is dat ons haar gaat pluizen, hebben we het liefst allemaal glad, glanzend haar. Maar hoe komt het nu dat ons haar gaat pluizen? En wat kan je ertegen doen? Lees verder voor 4 tips tegen pluizend haar.

  Lees meer
 3. Wat is jouw krultype?

  Wat is jouw krultype?

  Golvend, krullend, kroes of getextureerd: lees onze curly girl gids om alles over jouw haartype te ontdekken.

  Lees meer
 4. Hoe krijg je meer volume in je haar?

  Hoe krijg je meer volume in je haar?

  Ben jij opzoek naar een product dat meer volume in je haar brengt? Dan stopt jouw zoektocht hier. De Body Builder van Kevin Murphy is een volume mousse die het haar flexibel maakt en volume geeft. In deze blog vertellen wij precies hoe je meer volume aan je haar kan geven.

  Lees meer
 5. CURTAIN BANGS: de haartrend van 2022

  CURTAIN BANGS: de haartrend van 2022

  Denk je erover na om curtain bangs te nemen? Curtain bangs geeft je het gevoel van een uitgegroeide pony. De pony omlijst het gezicht aan beide kanten. Het begint kort in het midden en wordt geleidelijk langer richting je oren. Hierdoor ligt het niet direct op je voorhoofd en valt het zachter in het gezicht. Lees in deze blog alles wat je moet weten over deze haartrend.

  Lees meer
 6. De beste tips voor krullend haar

  De beste tips voor krullend haar

  Krullend haar, het is prachtig, maar daarentegen vergt het erg veel werk om het te onderhouden. Om het leven als vrouw met krullen makkelijker te maken hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet. 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje