• Onze top 10 luxe cadeaus om te geven (of krijgen) tijdens de feestdagen

  Onze top 10 luxe cadeaus om te geven (of krijgen) tijdens de feestdagen

  Het feestseizoen is weer bijna begonnen, en dat betekent tijd om onze dierbaren extra in de watten te leggen. Dit doe je natuurlijk het liefst met een mooi cadeau dat met zorg en aandacht is uitgekozen. Ben je op zoek naar een leuke giftset, een luxe geurkaars of misschien wel een nieuwe krultang? Wij zetten onze top 10 leukste cadeaus om te geven (of krijgen natuurlijk) voor je op een rijtje.

  Lees meer
 1. Wat is het verschil tussen K18 en de Olaplex No. 3

  Wat is het verschil tussen K18 en de Olaplex No. 3

  Vraag je je af wat het verschil is tussen K18 en Olaplex 3? Dat snap ik! Beide producten zijn er namelijk om beschadigd haar te herstellen. Maar welke is beter, en wat doet het een wel wat de ander niet doet? In deze blog leggen wij uit wat het verschil is tussen K18 en de Olaplex 3. Dus, als jij wilt weten wat het verschil is tussen het K18 hair mask en de Olaplex No. 3, lees dan snel verder.

  Lees meer
 2. Sebastian Feestdagen Blog

  Top 7 Sebastian must-haves voor een feestelijk kapsel

  Oke, we weten dat het nog ver weg lijkt, maar voor je het weet is staan ze weer voor de deur: de feestdagen! Krijg jij het al helemaal warm als je nadenkt over wat voor feestlook je nu weer moet fabriceren? We got you! Lees snel verder.

  Lees meer
 3. Onze top 9 beste haarmaskers van 2022

  Onze top 9 beste haarmaskers van 2022

  Heb je last van droog, pluizend haar? Gebruik je wel eens een haarmasker maar heb je niet echt het idee dat het effect heeft? Een haarmasker is er om beschadigd haar te herstellen, en het haar weer zichtbaar gezond en glanzend te maken. Er zijn alleen wel echt ontzettend veel verschillende soorten haarmaskers, voor verschillende haartypes. In deze blog zetten wij onze top 9 beste haarmaskers op een rij. Met een oogopslag weet jij welk haarmasker voor jou geschikt is!

  Lees meer
 4. Wat is Clean Beauty?

  Wat is Clean Beauty?

  Clean Beauty, een term die je vast en zeker regelmatig voorbij ziet komen, maar wat wil het eigenlijk zeggen? Binnen de beauty producten worden verschillende ingrediënten gebruikt, en hier kan veel verschil van kwaliteit in zitten. Onder clean beauty verstaan we huidverzorgingsproducten en beautyproducten die vrij zijn van synthetische en chemische ingrediënten die als schadelijk kunnen worden gezien. In deze blog gaan we dieper in op de betekenis van clean beauty, dus lees snel verder!

  Lees meer
 5. Altijd al je haarkleur willen veranderen? Het kan met de Wella kleurmaskers!

  Altijd al je haarkleur willen veranderen? Het kan met de Wella kleurmaskers!

  Ben je toe aan een ander kleurtje in je haar maar vind je verven nog een te grote stap? Denk dan eens aan een haarkleurmasker. Hiermee kun je je haarkleur een ander tintje geven of je huidige haarkleur een boost geven. En binnen het uitgebreide kleurengamma zit er vast iets voor je bij. In deze blog vertellen wij jou meer over de oplossing voor deze tijdelijke kleurverandering en/of boost!

  Lees meer
 6. Ontdek de nieuwste SteamPod 4, de eerste alles-in-één professionele stoomstijler van L'Oréal Professionnel.

  Ontdek de nieuwste SteamPod 4, de eerste alles-in-één professionele stoomstijler van L'Oréal Professionnel.

  Een krultang voor krullen, een stijltang voor stijlhaar, hoe makkelijk zou het zijn als je gewoon een alles-in-een tool hebt? Je herkent het vast wel, dat je zo door de jaren heen ineens allemaal verschillende tools hebt waarmee je je haar in model kunt brengen. Daarnaast ben je vast ook wel op de hoogte van het feit dat de ‘’normale’’ hittetools schadelijk zijn voor je haar, omdat je met hoge temperaturen je haar wilt stijlen of krullen. De L’Oréal Professionnel Steampod 4 is de oplossing voor al je problemen! Oke.. niet AL je problemen, maar wel al je haarproblemen. ;) Lees verder om erachter te komen waarom de Steampod 4.0 jouw nieuwe musthave is!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje