Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • Ga voor schoon en fris haar met dit nieuwe product van Olaplex

  Ga voor schoon en fris haar met dit nieuwe product van Olaplex

  Heb je het idee dat je haar snel vet wordt? Gebruik je regelmatig stylingsproducten, of stel je soms je haar-was-dag het liefst nog een dagje extra uit? Dat snap ik helemaal, en geloof me, ik doe precies hetzelfde. Gelukkig zijn er producten die dat dagje uitstel net wat makkelijker maken. Producten zoals droogshampoo. De nieuwe droogshampoo van Olaplex zorgt ervoor dat het haar weer schoner wordt en laat het haar voller en gezonder uitzien. Lees snel verder over de voordelen van deze nieuwe droogshampoo. 

  Lees meer
 1. Maak kennis met dé trend van 2023: de wetlook

  Maak kennis met dé trend van 2023: de wetlook

  Elk jaar heeft zijn eigen haartrends, en zo ook 2023. Vaak zijn het haarstylen die we al eens eerder voorbij hebben zien komen en dat geldt ook voor deze look. Dit jaar is een van de trendkapsels namelijk de wetlook. En hoewel het kapsel er misschien uitziet alsof je vanuit de douche zo de deur uit bent gelopen, is dat alles behalve waar. Aan de perfecte wetlook gaan namelijk nog best wat stappen vooraf. Lees snel verder voor ons perfecte wetlook-stappenplan.

  Lees meer
 2. Bye bye winter haar: dé oplossingen voor de top 3 haar-issues in de winter

  Bye bye winter haar: dé oplossingen voor de top 3 haar-issues in de winter

  Of je nu gezegend bent met een gezonde bos weelderige lokken of niet, de winter is voor iedereen een gamechanger. Pluizig, droog en statisch haar zijn toch wel een paar van de grootste haar-ergernissen. Lees snel verder voor de beste tips & tricks zodat jij de winter (letterlijk) glansrijk doorstaat.

  Lees meer
 3. Last van plat haar door je helm, pet of beanie? Niet meer met onze tricks!

  Last van plat haar door je helm, pet of beanie? Niet meer met onze tricks!

  Hoe fijn is het om in de kou lekker een muts op te hebben die je lekker warm houdt, maar wat als het moment komt dat je de muts af zet en je haar helemaal plat zit? Misschien klinkt dit herkenbaar en vind je dit ook super vervelend. Of plat haar door een helm, ook al zo vervelend. Na het lezen van deze blog niet meer, want wij hebben de beste tricks! 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje