Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • 10x redenen om voor natuurlijke haarproducten te kiezen

  10x redenen om voor natuurlijke haarproducten te kiezen

  Waarom het kiezen voor natuurlijke haarproducten een positief effect heeft op het milieu, maar ook voor je lichaam. Misschien is het je opgevallen dat meer milieuvriendelijke, en natuurlijke schoonheidsproducten steeds populairder aan het worden zijn. Steeds meer merken worden zich bewust van het feit dat ze ook hun steentje bij moeten dragen, en daar houden we van. Deze zogenaamde ‘green beauty’-producten hebben niet alleen een positief effect op het milieu, ze zijn ook veel beter voor het lichaam.

  Lees meer
 1. je blonde haar herstellen en verzorgen met blond me

  Ontdek de producten van Blond Me, ga voor sterke en glanzende blonde lokken

  Als blondine weet je waarschijnlijk al wel dat je haar speciale verzorging nodig heeft om je haar in optimale staat te behouden, maar welke producten werken echt goed voor jouw blonde haar? In deze blog vertel ik je de beste tips & tricks om je blonde haar goed te verzorgen maar ook om zo lang mogelijk te genieten van je blonde lokken. Om de beste tips & tricks te kunnen geven hebben we advies gevraagd aan Schwarzkopf Profesionnal Expert, Marianne.

  Lees meer
 2. prachtige krullen met redken all soft mega curls

  Ontdek de nieuwste lijn van Redken speciaal voor krullend haar!

  Maak kennis met de Redken All Soft Mega Curls lijn, een lijn speciaal om je krullen te verzorgen en te hydrateren. Ben jij altijd op zoek naar producten die jouw krullen het beste verzorgen, en die ervoor zorgen dat je natuurlijke krul zoveel mogelijk geaccentueerd wordt? Lees dan snel verder over de producten van Redken All Soft Mega Curls, want als jij krullend haar hebt, is deze nieuwste lijn van Redken perfect voor jou!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje