Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

  1. Zo verzorg jij je haar in de winter

    Zo verzorg jij je haar in de winter

    De winter is een seizoen vol gezelligheid, maar helaas niet altijd voor je haar. Droge lucht en koude temperaturen kunnen je haar en hoofdhuid behoorlijk uitdagen. Maar geen paniek! Met de juiste zorg blijft je haar ook in de winter prachtig en gezond.

    Lees meer
  2. Nieuw! GHD Chronos Styler

    Nieuw! GHD Chronos Styler

    Ontdek de nieuwe GHD Chronos Styler! Deze tool combineert slimme technologie met snelheid en veelzijdigheid, waardoor je moeiteloos prachtige looks kunt creëren terwijl je tegelijkertijd je haar gezond houdt. Ontdek de innovatieve styler met slimme warmtecontrole en snelle opwarmtijd jouw dagelijkse stylingroutine transformeert voor glanzend en gezond haar.

    Lees meer
  3. De opkomst van duurzame haarproducten

    De opkomst van duurzame haarproducten

    Lees meer over duurzame haarproducten. Van natuurlijke ingrediënten tot milieuvriendelijke verpakkingen, leer hoe deze producten je haarverzorgingsroutine kunnen verbeteren en bijdragen aan een gezondere planeet.

    Lees meer
  4. Happy new hair

    Happy new hair

    Het nieuwe jaar is van start gegaan en wat is een betere manier om het te beginnen dan met een dosis goede haarverzorging? Of je nu op zoek bent naar een frisse start met een nieuw kapsel of als je gewoon je best wilt doen om je haar gezond te houden, ik heb de tips en producten om je haar het hele jaar door te laten stralen.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje