Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 1. Zo verzorg jij je haar in de winter

  Zo verzorg jij je haar in de winter

  De winter is een seizoen vol gezelligheid, maar helaas niet altijd voor je haar. Droge lucht en koude temperaturen kunnen je haar en hoofdhuid behoorlijk uitdagen. Maar geen paniek! Met de juiste zorg blijft je haar ook in de winter prachtig en gezond.

  Lees meer
 2. Nieuw! GHD Chronos Styler

  Nieuw! GHD Chronos Styler

  Ontdek de nieuwe GHD Chronos Styler! Deze tool combineert slimme technologie met snelheid en veelzijdigheid, waardoor je moeiteloos prachtige looks kunt creëren terwijl je tegelijkertijd je haar gezond houdt. Ontdek de innovatieve styler met slimme warmtecontrole en snelle opwarmtijd jouw dagelijkse stylingroutine transformeert voor glanzend en gezond haar.

  Lees meer
 3. De opkomst van duurzame haarproducten

  De opkomst van duurzame haarproducten

  Lees meer over duurzame haarproducten. Van natuurlijke ingrediënten tot milieuvriendelijke verpakkingen, leer hoe deze producten je haarverzorgingsroutine kunnen verbeteren en bijdragen aan een gezondere planeet.

  Lees meer
 4. Happy new hair

  Happy new hair

  Het nieuwe jaar is van start gegaan en wat is een betere manier om het te beginnen dan met een dosis goede haarverzorging? Of je nu op zoek bent naar een frisse start met een nieuw kapsel of als je gewoon je best wilt doen om je haar gezond te houden, ik heb de tips en producten om je haar het hele jaar door te laten stralen.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje