Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • Alles wat je moet weten over zelfbruiner

  Alles wat je moet weten over zelfbruiner

  De zon begint langzaam door te breken en de lente staat klaar om te beginnen. En wat betekent dat? Precies, tijd om die blote benen weer te laten zien. Maar hoe zorg je ervoor dat je zelfbruiner optimaal benut wordt? En nog belangrijker, hoe voorkom je strepen, vlekken of een tan die vervliegt zodra je de deur uitstapt? En hoe verwijder je zelfbruiner als je net iets teveel hebt gebruikt? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer
 1. Zonbescherming voor je haar; Waarom is dit zo belangrijk?

  Zonbescherming voor je haar; Waarom is dit zo belangrijk?

  Terwijl de temperaturen iets meer stijgen en de zon zich vaker laat zien, is het tijd om ons te verdiepen in een belangrijk maar vaak vergeten aspect van zomerse zelfzorg: zonbescherming voor je haar.

  Lees meer
 2. Haarverzorging à la Koningin Máxima

  Haarverzorging à la Koningin Máxima

  Ben jij ook zo trots op je prachtige blonde haar? Of je nu een natuurlijke blondine bent of een handje hebt geholpen met een bezoekje aan de salon, het is altijd leuk om die mooie kleur te behouden. Om jouw blonde haar net zo stralend te houden als het prachtige, blonde haar van koningin Maxima, delen we vandaag enkele geweldige tips en producten om je te helpen de perfecte kleur te behouden.

  Lees meer
 3. Tips voor een snellere haargroei en sterker haar

  Tips voor een snellere haargroei en sterker haar

  Haar is een belangrijk onderdeel van onze uitstraling, waardoor veel mensen streven naar gezond, glanzend en vooral lang haar. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de groei van je haar te stimuleren, zowel van binnenuit als door middel van nachtelijke haarverzorging. Benieuwd hoe je dit kunt aanpakken? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 4. Hormonen en haaruitval tijdens zwangerschap: Wat is het verband?

  Hormonen en haaruitval tijdens zwangerschap: Wat is het verband?

  Tijdens de zwangerschap kan je last krijgen van haaruitval, waarbij hormonen een belangrijke rol spelen. Leer wanneer je haaruitval kunt verwachten tijdens en na de zwangerschap en ontdek hoe voeding invloed kan hebben hierop.

  Lees meer
 5. Lieke Klaver en haar geheime wapen: Wella Ultimate Repair

  Lieke Klaver en haar geheime wapen: Wella Ultimate Repair

  Als je aan stralend haar denkt, komt de naam Lieke Klaver al snel naar boven drijven. Deze Nederlandse schoonheid presteert niet alleen fantastisch op de atletiekbaan, maar haar glanzende, gezonde haar trekt ook veel bewondering. Wat is haar geheim? Laten we een kijkje nemen in haar haarverzorgingsroutine en ontdekken hoe de Wella Ultimate Repair-lijn een rol speelt bij het behouden van haar prachtige haar!

  Lees meer
 6. Kantoor haarstijlen; inspiratie voor de hele week

  Kantoor haarstijlen; inspiratie voor de hele week

  Elke dag van de werkweek verdient een frisse en stijlvolle haarlook! Van prachtige krullen op maandag tot een Slicked Back op vrijdag, onze 5 kantoorhaarstijlen zullen je inspireren om elke dag zelfverzekerd de vergaderruimte binnen te stappen. Ontdek onze tips voor het transformeren van je haar met behulp van de beste producten. Of je nu op zoek bent naar een snelle oplossing voor washday op woensdag of een verfijnde look voor een drukke donderdag, wij hebben alles wat je nodig hebt om je beste haar te bereiken en de hele week door te stralen.

  Lees meer
 7. Wat te doen tegen pluizig haar? Lees hier onze tips!

  Wat te doen tegen pluizig haar? Lees hier onze tips!

  Pluizig haar? Geen zorgen! Leer hoe je pluizig haar binnen enkele seconden onder controle krijgt en ontdek handige tips om het te voorkomen.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje