10 Apr. 2019

3 makkelijke looks voor de paasdagen

Feestdagen brengen altijd extra aandacht voor onze looks met zich mee. True, het is geen Kerst waar we vaak iets meer uitpakken. Maar als vrouw wil je er bij elke gelegenheid verzorgd en mooi uitzien. En bij Pasen komen er etentjes en (schoon)familiebijeenkomsten bij kijken, dus onze looks moeten on point zijn. Wij helpen je graag een handje mee met drie makkelijke looks voor de paasdagen. En op alle producten die je in dit blog terugvindt, krijg je 10% korting met de code HAPPYEASTER!

Deel dit artikel:

High pony tail stijl

Dit is het kapsel waar zangeres Ariana Grande en topmodel Bella Hadid niet zonder kunnen. Er wordt zelfs gezegd dat deze artiesten vooral fan zijn van dit kapsel, omdat het hun gezicht een lift geeft. Zo trekt een strakke hoge staart het gezicht naar achteren. Als je aan de paasdagen denkt, denk je aan fris, vrolijk en fruitig. Daarom is dit makkelijk kapsel perfect voor deze vrolijke dagen. Wij gaan voor de hoge staart met stijl haar.

  • Ontklit het haar helemaal, zodat je het kan stijlen
  • Gebruik een hittebescherming en stijl het haar. Wij zijn fan van de CHI Escape Draadloze Stijltang, omdat je deze makkelijk overal naartoe meeneemt. Je kunt het dankzij de oplaadmogelijkheden zelfs in de auto gebruiken (voor als je onderweg bent naar Groningen of Zeeland;-)).
  • Breng bijvoorbeeld de SachaJuan Intensive haarolie aan in het haar. Deze olie zorgt ervoor dat het haar weer herstelt en dat je haar glanst.
  • Door met je hoofd ondersteboven te hangen, kun je het haar zonder al te veel moeite in een hoge staart kammen. Persoonlijk vind ik het altijd mooi om, om het haarelastiekje met een pluk haar te bedekken.
  • Wil je er zeker van zijn dat jouw kapsel de hele dag overleeft, geef het kapsel dan een final touch met de CHI Keratin Flexible Hold haarspray. Deze haarspray zorgt dat je kapsel de hele dag mooi blijft. Tegelijkertijd verrijk je het haar met keratine en bescherm je het ook tegen luchtvochtigheid. Twee vliegen in één klap!

Pastel Make-up look

Pastelkleuren zijn dé make-up kleuren voor de paasdagen. Denk aan zachte kleuren, zoals groen, perzik, lila, zachtroze et cetera. De Sleek I-Divine Eyeshadow Palette (Oh So Special) is de perfecte palette om deze pastel-look te creëren. Dit kun je combineren met een mooie eyeliner en een lichte lipgloss. Op je gezicht kun je een mooie blush aanbrengen. Zelf ben ik fan van de PUPA Luminys Baked Compact Blush. Deze blush blijft lang zitten, is hypoallergeen en oogt heel natuurlijk. Om je ogen extra te accentueren, kun je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder extra vorm geven. De wenkbrauwpoeder van Christian is een fijne wenkbrauwpoeder en blijft tenminste 24 uur zitten. Bovendien is de wenkbrauwpoeder ook water- en smudgeproof. En wil je tot slot nog een ultieme glanseffect creëren? Eén van John Beerens' favorieten is de Sleek Highlighter Palette. Deze kleuren kun je combineren of op zichzelf aanbrengen. En nu lekker shinen tussen de paashaas en -eieren.

Eigen haarstructuur accentueren

Soms is het ook erg fijn om even die stijl- en krultang links te laten liggen om je eigen haartextuur te omarmen en koesteren. I know dit is niet altijd een leuke keuze vooral voor dames zoals ik met haar dat makkelijk pluist. No worries, met de juiste haarproducten kun je de mooie kenmerken van jouw haar accentueren en de mindere, zoals pluizig haar oplossen of in ieder geval temmen. Dus go on and rock your natural hair baby!

  • Heb je beschadigd haar? Of haar dat aan herstelling toe is? Was het dan met de een repair lijn. Denk bijvoorbeeld aan de repair haarverzorging van Waterclouds. Zorg dat je het herstellende masker goed laat inwerken.
  • Laat het haar aan de lucht drogen.
  • Breng tot slot een glansspray zoals de CHI Shine Infusion Glansspray in je haar, zodat het haar mooi glanst en niet pluizig blijft. Heb je krullen en wil je er het beste uit halen? Breng dan een fijne krullen crème aan. Onze krullenladies zijn helemaal fan van TIGI Curlesque Curls Rock Amplifier. Met deze curl amplifier definieer je de krullen. Ook zien de krullen er verzorgd en glanzend uit.

Wij hopen dat je met deze looks ook tijdens de paasdagen gaat shinen. Ben je benieuwd naar andere make-up looks of haarlooks. Kijk dan op onze make-up pagina en haarverzorging pagina. Wij zijn trouwens heel benieuwd naar wat jij het leukste vindt aan de paasdagen. Laat het in een reactie hieronder achter. De leukste reactie wint een haarmasker van de repairlijn van het Zweedse merk Waterclouds.

Bianca Saul
Apr 21, 2019 14:49
De frisse kleuren die je weer overal ziet en het zonnige weer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje