Bij besteding vanaf €55,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-!
04 Sep. 2017

5 Stijltips voor roodharigen

Toch ben je gezegend met je haarkleur want bijzonder is het wel! Zo kun je anderen makkelijk verbluffen met je prachtige haar. Met de juiste tips, trucs en producten kan je jouw rode lokken geweldig uit laten komen!

Deel dit artikel:

Toch ben je gezegend met je haarkleur want bijzonder is het wel! Zo kun je anderen makkelijk verbluffen met je prachtige haar. Met de juiste tips, trucs en producten kan je jouw rode lokken geweldig uit laten komen!

 

  • Start met goede haarverzorging: Je start met goede verzorging voor je precious hair. Zo voorkom je dat je haar pluizig of dof wordt. Mocht je hier erg last van hebben, probeer dan eens een leave-in conditioner of arganoil om je haar een oppepper te geven. Dit is een belangrijke verzorging voor krullend én stijl haar. Zorg daarnaast voor een shampoo die het haar niet uitdroogt of beschadigt.

  • Onvergetelijke styling van je haar


Krullend rood haar: Je kan veel indruk maken door een paar minuutjes extra de tijd te nemen om je haar te stylen. Een goede mousse die de krul goed behoudt zonder korrelig te worden is een must. De Bumble and Bumble Curl Style Conditioning Mousse met Braziliaanse olie zit vol krulvriendelijke oliën én beschermt tegen uitdroging van de zon met een UV filter! Doe daarna je haar los, in een staart of in een klipje, geen kans dat je krullen nog uitzakken.

Stijl rood haar: Ook voor stijl haar is mousse een goede en makkelijke optie. Zo geef je jouw haar extra glans en volume. De Biosilk Mousse, verzwaart niet en is vrij van sulfaten en parabenen. Als je wat meer tijd hebt in de ochtend, kan je ook veel indruk maken door slag of krullen in je haar te maken. Met simpele tools,  zoals een krulborstel kom je al snel tot het gewenste resultaat.

  • Vergeet je wenkbrauwen niet: Om een sterke gezichtsexpressie te creëren kan je het beste je wenkbrauwen accentueren. Wenkbrauwpoeder is een makkelijke manier. De Christian Wenkbrauwpoeder breng je heel makkelijk aan. Daarbij is deze ook nog eens waterproof en kan je er dus mee zwemmen of sporten! Ga voor een taupe kleur of als je iets donkerder haar hebt voor brons.

  • Passende oog make-up: Een goed passend kleurenpalet bij rode haarkleur is cruciaal. Verschillende stylisten gebruiken een kleurenpalet van zachte, bronzige en goudachtige kleuren. Een lichte blush op je wangen versterkt het effect van de glans in je haar. Als je voor de naturel look gaat, maak dan je ogen met een zachte oogschaduw op, zo gaat alle aandacht naar je rode haarlokken. Toch liever extra aandacht naar je ogen? De PUPA eyeliner heeft ook andere toffe kleuren dan zwart, een matte bruine eyeliner staat bijvoorbeeld ook goed bij rood haar. Deze eyeliner houdt ook nog eens rekening met je gevoelige ogen!

  • Maak het af met lippenstift en nagellak: Met lippenstift laat je zien wat voor look jij creëert. Een avondje uit? Ga voor donkere lippen! Een dagje naar kantoor? Ga voor een neutrale look met zachte roze lippenstift om er toch fabuleus uit te zien! Door een donkere lippenstift te gebruiken heb je contrast met je haar kleur en valt je look meer op. Net als lippenstift is het ook het beste om met nagellak voor een lichte neutrale kleur te kiezen of een donkere kleur. Zo maak je de perfecte look helemaal af! Met deze tips maak jij iedereen jaloers op je rode haren!  

  Ben je benieuwd naar onze beauty-producten? Neem dan een kijkje op onzde webshop JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje