Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

01 Apr. 2022

5x voordelen waarom een elektrische gezichtsborstel iets voor jou is!

Vaak wordt er gedacht dat je alleen je gezicht hoeft te reinigen als je bijvoorbeeld make-up draagt, maar dit is eigenlijk helemaal niet waar, je gezicht reinigen is ook belangrijk zonder dat je make-up draagt! Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, voor ieder huidtype. Dus ook als je geen make-up op hebt, is het nog steeds belangrijk om je gezicht te reinigen. Zo verwijder je de invloeden van buitenaf en prep je je gezicht voor je dag/nachtcrème. Om je gezicht optimaal te reinigen, raden wij sterk aan een elektrische reinigingsborstel te gebruiken. In deze blog vertel ik je alles over hoe je het beste je gezicht kunt reinigen met een elektrische borstel en wat de voordelen ervan zijn.

Deel dit artikel:

Elektrische gezichtsreiniger: wat is het en hoe gebruik je het?

Vaak wordt er gedacht dat je alleen je gezicht hoeft te reinigen als je bijvoorbeeld make-up draagt, maar dit is eigenlijk helemaal niet waar. Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, voor ieder huidtype. Dus ook als je geen make-up op hebt, is het nog steeds belangrijk om je gezicht te reinigen. Zo verwijder je de invloeden van buitenaf en prep je je gezicht voor je dag/nachtcrème. Om je gezicht optimaal te reinigen, raden wij sterk aan een elektrische reinigingsborstel te gebruiken. In deze blog vertel ik je alles over hoe je het beste je gezicht kunt reinigen met een elektrische borstel en wat de voordelen ervan zijn.

Waarom moet je je gezicht reinigen?

Wat is nou eigenlijk de reden dat je je gezicht moet reinigen? Als je je gezicht niet reinigt en ontdoet van schadelijke stoffen van buitenaf dan kan je huid niet goed ademen. Hierdoor kunnen huid problemen ontstaan. Ook is hierdoor het gebruik van je crèmes minder effectief, omdat deze niet goed kunnen doordringen door de ‘’vuile’’ laag. Het kan zelfs zo zijn dat de schadelijke afvalstoffen worden opgenomen, door dat het niet gereinigd wordt. Deze schadelijke afvalstoffen kunnen leiden tot puisjes en mee-eters.

Daarnaast komt het ook vaak voor dat gezicht reinigen wordt gedaan door even wat water in het gezicht te splashen. Dat is helaas niet genoeg.. Water alleen reinigt de huid niet voldoende. Dit komt omdat water niet poriediep gaat, waar de afvalstoffen en vervuiling wel zit. Denk bijvoorbeeld aan als je in de douche staat, als je je haar/lichaam wast gebruik je ook niet alleen water. Maar denk ook aan je afwas, ook hier is zeep voor nodig om dit goed te kunnen reinigen. Dat is bij je huid dus ook het geval. Je hebt verschillende reinigingsproducten die je kunt gebruiken die passen bij jouw type huid.

alle gezichtsreiniging

Wat doet een elektrische gezichtsreiniger

Een elektrische gezichtsreiniger is een tool waarmee je gemakkelijk en grondig je gezicht kunt reinigen. Als je met een elektrische borstel reinigt, worden er meer dode huidcellen en meer vuil verwijderd. Dit zorgt voor een schone, egale en gladde huid. Daarnaast helpt een elektrische gezichtsborstel met het masseren van je huid waardoor je de bloedsomloop stimuleert. Dit maakt je huid zacht, soepel en stralend! Een elektrische gezichtsborstel werkt dus sneller en effectiever om de huid optimaal te reinigen, en te preppen op de dag/nachtcrème. Door het gebruik van een elektrische gezichtsreiniger worden de producten daarna ook beter in de huid opgenomen en heb je er meer profijt van.

Welke elektrische gezichtsreiniger kun je het beste gebruiken?

Wij zijn fan van de elektrische gezichtsreinigers van PMD. Het Amerikaanse merk PMD Beauty biedt intelligente apparaten voor gezichtsreiniging waarmee je jezelf thuis veilig en eenvoudig doeltreffende cosmetische behandelingen kunt geven. Ze hebben verschillende soorten gezichtsreinigers. Zo is er bijvoorbeeld de PMD Clean, en later kwam de PMD Clean Pro RQ. Twee super fijne borstels die de huid grondig reinigen. Naast de reinigingsborstel heeft PMD Beauty nog veel meer fijne producten voor de huid. Zeker de moeite om even een kijkje te nemen bij de rest van de producten.

PMD Clean

Deze gezichtsreiniger van PMD zorgt voor een diepe reiniging, maar biedt ook een manier om probleemgebieden op te heffen. Struggle je bijvoorbeeld met acne, dan is deze multi functionele gezichtsreiniger echt een musthave. Dit omdat die echt grondig reinigt, en ervoor zorgt dat er geen onzuiverheden kunnen ophopen. De borstel breekt vuil en olie af vanuit de poriën, waardoor mee-eters en puisjes worden voorkomen. De PMD Clean is geur bestendig, antibacterieel, hypoallergeen en waterdicht en werkt op batterijen.

PMD Clean Pro RQ

De PMD Clean Pro RQ is een gezicht reinigend apparaat die de huid diep reinigt, lift, verstevigt, versterkt en zorgen voor een betere opname van producten. Het verschil met de Clean Pro en de Clean is dat deze gebruik maakt van warmte therapie om huidverzorging te activeren door te helpen met diepere absorptie en effectiviteit. Daarnaast werkt deze met een oplaadbare accu, dus zonder batterijen! Beide apparaten zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn instelbaar in verschillende standen.

Hoe gebruik je de PMD Clean?

Hoe ga je aan de slag met zo’n elektrische borstel? Als eerste maak je het gezicht nat met lauwwarm water. Daarna spoel je de PMD Clean Pro af en breng je een cleanser aan op het apparaat. Kijk op onze website voor de fijnste cleansers. Ga bijvoorbeeld voor de Dermalogica Special Cleansing Gel. Dit is een reinigingsgel die vrij is van zeep en de huid verzacht terwijl de huid vrij wordt van vuil. Zet het apparaat op mode 1 of 2 voor reiniging. Beweeg de borstel in cirkelvormige bewegingen en reinig het hele gezicht. Spoel je gezicht af en droog het gezicht goed.

Na het reinigen breng je een vocht inbrengende crème of serum aan en gebruik de achterkant van de PMD Clean Pro in modus 3 of 4 om zachtjes in te masseren. Dit is echt een gamechanger! Je huidverzorgingsproducten werken effectiever en worden dieper in de huid opgenomen. Door de pulsaties van het apparaat wordt de bloedstroom gestimuleerd en wordt de productie van collageen verhoogd. Deze elektrische gezichtsreiniger is absoluut een SKINVESTMENT.

5x voordelen waarom een elektrische gezichtsreiniger iets voor jou is!

Een dagelijkse intensieve reiniging van het gezicht

Zeg nee tegen onnodig vuil en andere ophopingen op je gezicht. Met de PMD Clean verwijder je snel en effectief alle onzuiverheden van je gezicht.

De gezichtsborstel verwijderd tot 5 keer zoveel onzuiverheden dan een gezichtsreiniging met de hand

Reinig je normaal gesproken altijd al je huid, en vraag je je af of dat het wel een toevoeging is om een elektrische gezichtsborstel aan te schaffen. Dan is het antwoord zeker weten: JA! Je verwijderd namelijk sneller en beter onzuiverheden op je huid waardoor de kans op mee-eters en puistjes kleiner wordt.

Huidverzorging zoals crèmes en serums worden beter opgenomen door de huid

Na het gebruiken van een elektrische gezichtsborstel wordt je huidverzorging beter opgenomen in de huid. Dit omdat de huid goed gereinigd is en de producten echt goed in de huid kunnen doordringen. Fijne lijntjes en rimpels worden beter aangepakt, en je huid zal door de goede hydratatie van de producten meer gaan stralen.

Betere doorbloeding door de huid

Als er iets is wat de huid laat stralen, en er gezond uit laat zien, is het wel een goede doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt voor een egale huid en vermindering van rode vlekken. Door de trillingen van de elektrische borstel wordt de huid gemasseerd en dit zorgt voor een goede doorbloeding.

Verwijderen van dode huidcellen

Een elektrische gezichtsborstel verwijderd dode huidcellen en dat zal ervoor zorgen dat de huid gladder gaat aanvoelen en er stralender uit gaat zien.

De PMD Clean kopen bij JohnBeerens.com

Vind jij het fijn als je huid en stralend en gezond uit ziet en hou je je graag bezig met skincare? Dan is deze elektrische borstel van PMD Beauty zeker iets voor jou. Crèmes worden beter opgenomen en dode huidcellen worden verwijderd. Shop nu deze geweldige gezichtsborstel bij JohnBeerens.com en breng jouw skincare routine naar een hoger level!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje