09 Jan. 2023

7x Tips om sporten langer vol te houden

Get in shape met JohnBeerens.com. Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar? Vaker gaan bewegen? Het is bewezen dat je van meer bewegen en sporten meer energie krijgt. Soms is het moeilijk om de motivatie te vinden, maar als je eenmaal bezig bent, ben je altijd blij met jezelf. Met deze tips wordt het sporten makkelijker en hou je het langer vol.

Deel dit artikel:

7x Tips om het sporten langer vol te kunnen houden

1. Maak concrete doelen

Stel een concreet doel voor jezelf. Zorg dat dit realistisch is zodat het ook echt haalbaar is, anders is het alleen maar demotiverend. Stel bijvoorbeeld als doel ‘’komende maand wil ik iedere dag minimaal een half uur wandelen’’. Heb je je doel behaald? Stel dan gelijk een nieuw doel. Zo groei je steeds verder en werk je iedere keer weer aan een nieuw doel.

2. Geef jezelf een beloning

Heb je je doel behaald? Of ben je een paar kilo kwijt? Gun jezelf een beloning! Niet in de vorm van taart, maar koop iets leuks voor jezelf. Trakteer jezelf bijvoorbeeld met een luxe verzorgingsproduct van Olaplex of ga voor een heerlijke massage. Als jij je doelen behaald hebt, mag je hier trots op zijn. Dit geeft ook weer nieuwe motivatie voor de volgende doelen.

3. Wees voorbereid

Heb je een druk leven met veel onverwachte situaties? Laat dit geen reden zijn om je work out over te slaan. Probeer het jezelf makkelijker te maken door voorbereid te zijn. Heb je een drukke dag op werk met veel meetings? Neem je sportkleding mee en ga meteen vanuit je werk sporten. Zo kom je niet thuis in de verleiding om toch lekker op de bank te gaan liggen.

4. Meet vooruitgang

Hoe leuk is het om te zien wat voor stappen je gemaakt hebt. Leg jezelf vast aan het begin van je reis, en maak 3 maanden later weer een foto. Als er momenten zijn dat je even weinig motivatie hebt, dan er dan aan dat je wel verschil wilt zien op de volgende foto. Hoe leuk is het om de verandering in je lichaam te kunnen zien.

5. Doe het samen met een vriend(in)

Zoek iemand met wie je samen naar de sportschool kunt gaan. Zo kun je elkaar motiveren op de momenten dat je er even geen zin in hebt. Soms zijn er avonden dat je liever op de bank blijft liggen maar je sportbuddy kan je hier dan vanaf slepen.

6. Maak het deel van je routine

Zorg ervoor dat het sporten onderdeel wordt van je dagelijkse of wekelijkse routine. Plan vaste momenten in, zodat je weet waar je aan toe bent. Door dat je er ruimte hebt voor hebt gemaakt in je week, is het veel makkelijker vol te houden.

7. Ga voor beauty essentials for working out

Met deze producten ga je iedere work out helemaal ready in. Maak je haar vast met een invisibobble. Deze blijft goed zitten, en zorgt ervoor dat je haar na je workout ook nog goed zit. Maak een strakke staart met de Waterclouds Black Brush zodat tijdens het sporten je haar niet in de weg zit. Breng het vervolgens in model met de Moroccanoil Perfect Defense Haarspray. Deze hydrateert het haar en zorgt voor een mooie glans en een perfect look voor de hele dag. Ook handig om na het sporten je haar mee op te frissen.

Slik je extra vitamines? Dit kan ook bijdragen aan meer energie en zin om te sporten. Wij zijn fan van de Yummygums omdat deze zorgen voor mooi, gezond en beter groeiend haar. En ook een stralende huid en sterke nagels. Door goed voor jezelf te zorgen, zul je beter in je vel zitten en meer energie krijgen om te gaan sporten. Goed voor jezelf zorgen begint van binnenuit, en al snel zul je het ook zien aan de buitenkant.

Wat zijn jouw tips om het sporten langer vol te houden? Wij zien deze graag terug in de comments! 

Liefs 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje