Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

05 Mei. 2023

8x de beste cadeaus voor moederdag

Wij zetten de leukste en origineelste moederdagcadeaus voor je op een rijtje. Zo zet je je (schoon-, stief-, bonus)moeder dit jaar echt in het zonnetje!

Deel dit artikel:

Natuurlijk vinden we dat je je moeder het hele jaar in het zonnetje mag zetten, maar tijdens moederdag is het goed om er even een momentje extra bij stil te staan, en onze lieve moeders te verwennen. Leg dit jaar je (schoon-, stief-, bonus)moeder in de watten met een van deze moederdagcadeaus!

De leukste moederdagcadeaus

14 mei is het moederdag, een speciale dag om de belangrijkste vrouw(en) in je leven in het zonnetje te zetten. Dit kan natuurlijk met een cadeau, maar wij zijn ook fan van persoonlijke gebaren zoals een ontbijtje of een mooi gedicht. Maar wat zijn nou leuke cadeaus om te geven? Vind je het moeilijk om ieder jaar weer een passend cadeau te bedenken? Met deze blog helpen we je een eindje op weg. We zetten de 8 beste cadeaus voor moederdag voor je op een rijtje.

De leukste cadeau ideeën voor Moederdag 2023

Wat is een leuk cadeau voor moederdag? Ieder jaar kan dit weer best lastig zijn. Hierbij denk ik dat het belangrijkste is om te investeren in mooie items, waar je moeder lang mee kan doen, en die haar echt gelukkig maken. Iets wat ze misschien niet zo snel voor zichzelf zal kopen, maar waarvan je weet dat ze ontzettend blij mee zal zijn. Het blijft tenslotte een dag om haar even extra in het zonnetje te zetten.

8x de beste cadeaus voor moederdag

  1. Dyson Airwrap

Wil je je moeder echt even flink in de watten leggen? Dan stopt je zoektocht hier. De Dyson Airwrap is volgens mij dé tool waar iedere vrouw blij van wordt, ongeacht lang of kort haar. Met de Dyson Airwrap kan ze ieder mogelijk kapsel creëren wat ze wilt, het gaat veel verder dan het drogen van het haar. Daarnaast is het een multifunctionele tool, ik weet zeker dat je moeder dit leuk zal vinden. Dit is zeker weten een cadeau waar je haar gelukkig mee maakt en waar ze jaren van kan genieten.

  1. Marc Inbane Ensemble Set

Het liefst zou je je moeder misschien wel een vakantie geven, maar dat is niet helemaal budgetproof. Met deze set van Marc Inbane geef je haar wel het ‘’effect’’ van een vakantie, namelijk de gebruinde teint die een vakantie je geeft. De producten van Marc Inbane geven geen strepen, geen vlekken, en geen oranje gloed, maar wel een prachtige zomerse kleur die zich aanpast aan de natuurlijk huidteint.

  1. JANZEN Special Moments Giftset Orange 77

Met de special moments giftset van JANZEN sla je zeker de plank niet mis. Deze giftset bevat heerlijke producten waarmee je je moeder een ultiem relax momentje geeft, iedere keer als zij de producten gebruikt. Heerlijke producten voor in de douche. Daarnaast bevat deze geur aspecten van sinaasappel en roos, wat perfect past bij de tijd van het jaar. Een heerlijke set om je moeder een complete welness beleving te geven.

  1. Kerastase Elixir Spring Oil Set

Ieder keer als je deze olie gebruikt, is dat een verwenmomentje voor je haar. De olie trekt snel in, en kan dagelijks in het haar aangebracht worden voor verzorging, minder pluis, en een heerlijke geur. Conclusie, het perfecte cadeau!

  1. Amika Dream Routine Overnight Hydration Treatment

Deze treatment van Amika is het perfecte cadeau omdat deze voor iedereen geschikt is, en super makkelijk in gebruik is, en dat allemaal tijdens het slapen. Dit masker herstelt je haar tijdens het slapen. Het is een heerlijk product die het haar verzorgt, en er weer stralend uit laat zien. Misschien herken je het wel dat je moeder druk is, en nooit even een momentje voor zichzelf neemt? Dit product trekt in tijdens het slapen, en dat is ideaal voor alle drukke moeders onder ons.

  1. Moroccanoil Brumes Du Maroc

Deze haarmist van Moroccanoil is een lichtgewicht, all-over mist voor haar en huid met antioxidant-rijke arganolie en vitamine E om te verzorgen en te hydrateren. Deze geur neemt je mee op een zintuigelijke reis naar de Mediterrane kust. Dit product is sowieso een goed cadeau, vanwege de heerlijke geur.

  1. Voce Hydrate Holiday Box

Een heerlijke giftset die droog haar hydrateert en weer zacht en glanzend laat aanvoelen. 3 heerlijke producten die het haar verzorgen, en geschikt voor ieder haartype, met een geurige tropen geur. Weet je echt even niet wat je als cadeau moet geven? Verwen je moeder dan met deze giftbox.

  1. GHD stijltang

Stijlt je moeder wel eens haar haar? Heb je haar ooit een nieuwe stijltang zien kopen? Na een aantal jaar is een stijltang aan vervanging toe, zodat die weer goed het werk kan doen. Een perfect cadeau om je moeder mee te verassen, omdat dit niet iets is wat ze snel zelf zal kopen. De stijltangen van GHD zijn het perfecte cadeau om te geven, omdat je verzekerd bent van goede kwaliteit en waar ze lekker lang mee kan doen. Wij zijn fan van de tools van GHD.

De leukste moederdagcadeaus vind je bij Johnbeerens.com

Met bovenstaande cadeaus zit je sowieso goed! Als jij nog niet weet wat je voor moederdag moet geven, lees dan is onze blog door. Het belangrijkste is dat je je favoriete vrouw die dag even in het zonnetje zet, en haar helemaal in de watten legt!

Liefs

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje