Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

20 Dec. 2022

9 tips voor de leukste cadeaus voor haar (handig voor de feestdagen)!

De feestdagen staan weer bijna om de hoek, en soms lijkt het wel alsof het ieder jaar moeilijker wordt om een leuk en origineel cadeau te verzinnen. In deze blog vertellen we de top 9 leukste cadeaus voor vrouwen van alle leeftijden. Heb je even geen inspiratie meer voor een leuk cadeau voor je vriendin, vrouw, moeder of dochter? Geen probleem, we got you! De leukste (kerst) cadeau ideeën voor vrouwen vind je bij JohnBeerens.com.

Deel dit artikel:

(Kerst) cadeau ideeën voor een vrouw

Cadeau voor haar kopen? Voor een luxe cadeau voor haar ben je bij JohnBeerens.com zeker aan het goede adres. Wij hebben de mooiste cadeaus voor haar om te geven tijdens de feestdagen, verjaardag of gewoon zomaar. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een lieve vrouw in je leven, zoals je moeder, vriendin, zus of je aller beste vriendin? Je vindt bij ons altijd het perfecte dames cadeau. Een origineel cadeau voor haar vind je in het assortiment van JohnBeerens.com. Lees deze blog om erachter te komen wat de beste cadeautips voor een vrouw zijn om te geven! 

Geef een luxe stijltang cadeau aan haar

Een gloednieuwe stijltang als cadeau voor een vrouw? Daarmee sla je de plank zeker niet mis. Een goede stijltang is toch wel de musthave voor iedere vrouw die houdt van perfect gestijlt haar. Een stijltang is echt zo’n product waar vrouwen mega lang mee doen en wat echt niet verkeerd is om een keer te vernieuwen. Daarom is dit het perfecte cadeau voor haar om te geven tijdens de feestdagen, verjaardagen of andere feestelijke momenten.

Een heerlijke ruikende haarolie

Een luxe cadeau voor haar is zeker ook een fijne haarolie. Naast dat het heerlijk ruikt is haarolie ook nog eens een super multifunctioneel product dat voor ieder haartype een goede aanvulling is op de dagelijkse verzorging. Wil je echt iemand in de watten leggen, maar weet je niet zo goed wat voor producten degene fijn vindt? Met een haarolie zit je zeker goed. Ga voor de Kérastase Elixir Ultime haarolie. Deze ziet er namelijk super feestelijk uit.

Een haarmasker om zichzelf in de watten te kunnen leggen

Een haarmaskertje is perfect om eventjes een momentje voor jezelf te pakken. Dat gun je iedereen toch! Geef een haarmasker cadeau aan haar waarmee ze het perfecte momentje voor zichzelf kan creëren. In deze blog vind je onze top 9 haarmaskers voor meer inspiratie, maar als je zeker voor een goed masker wil gaan, kies dan de K18 Hair Leave in Mask, het haar zal daarna weer onvoorstelbaar glanzen. Of ga voor onze bestseller van Olaplex, het Bond Intense Moisture Mask die meerdere tekenen van haarbeschadiging tegen gaat. 

Een giftset vol met luxe producten voor haar

Op zoek naar een cadeau voor vrouwen maar weet je het gewoon echt niet? Ga dan voor een giftset. Deze zit altijd vol met de fijnste producten en ik weet zeker dat je iedere vrouw hier super blij mee maakt. Je vindt hier onze giftset pagina met de leukste sets van merken zoals Kérastase, L’Oreal Professionnel en Kevin Murphy.

Ontdek onze luxe giftsets

Heerlijke home producten om het huis lekker te laten ruiken

Op zoek naar een verjaardags cadeau voor een vrouw, of iets leuks om onder de kerstboom te leggen? Ga voor een leuke set van de producten van Janzen. Ik ben bijvoorbeeld fan van de geurstokjes voor in huis, en hoor van iedereen die binnenkomt dat het altijd heerlijk ruikt. Allemaal dankzij de heerlijke geurstokjes van Janzen.

(Bespaar) tip: doe niet alle stokjes in een keer in het flaconnetje. Wanneer de geur wat wegtrekt, doe dan de nieuwe stokjes erin en geniet nog langer van een heerlijke geur.

Het hele jaar door een gebruinde huid, het perfecte cadeau voor haar

Een zonvakantie cadeau geven is misschien a little too much, maaar geen zorgen. Met onze heerlijke selftan producten kun je alsnog die zongebruinde huid cadeau doen ;). Tegenwoordig zijn de face drops ook helemaal trending, en dat snap ik helemaal. De ochtend voor dat je een feestje hebt lekker de face drops aanbrengen, en je huid ziet er perfect sunkissed uit. Een persoonlijke favoriet zijn de tanning drops van ROQUEBRUN. Deze trekken goed in en geven een mooie gebruinde teint.

Een föhnborstel geeft het gevoel alsof je iedere dag van de kapper af komt

Met een föhnborstel geef je bijna een wekelijks kappersbezoekje cadeau. Met een föhnborstel kun je namelijk dat perfecte blow-out kapsel creëren wat ze bij de kapper ook altijd zo mooi kunnen doen. Bij Johnbeerens.com hebben wij föhn borstels in alle soorten en maten zodat er altijd een tussen zit voor ieder type haar. Voor een langdurig volumineus en feestelijk kapsel, ga dan voor de Sutra Professional Blow out Brush.

bekijk alle föhnborstels

Huidverzorging is het perfecte luxe cadeau voor haar

Op zoek naar een cadeau voor vrouwen die van uiterlijke verzorging houden? Dan is een luxe huidverzorgingsproduct zeker een aanrader. De sheet masks van Starskin zijn ontzettend leuk om als cadeau te geven. Deze zijn er in verschillende varianten en geven als resultaat een geweldige, frisse glow. Wil je een keer je moeder, vrouw of beste vriendin zomaar in de watten leggen? Doe ze dan een keertje een sheet mask cadeau. Een klein gebaar, maar ik weet zeker dat het groots wordt ontvangen!

Meer cadeau inspiratie vrouw vind je in onze giftshop

Twijfel je nog over welk cadeau voor haar je moet geven? Er is ook zo ontzettend veel keuze! Met bovenstaande cadeautips voor vrouwen geef jij ongetwijfeld een super leuk cadeau, maar misschien ben je toch op zoek naar nog meer? Neem dan is een kijkje in onze giftshop. Dit is super handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een cadeautje onder de 20 euro. Met de producten van JohnBeerens.com ga je zeker voor het leukste cadeau voor haar!

bekijk onze giftshop

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje