Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

22 Jan. 2021

9x Haartrends 2021: Deze kapsels en trends moet je niet missen!

In 2021 draait het vooral om natuurlijke elementen van je haar die geaccentueerd worden! Laat je inspireren door deze fantastische haartrends.

Deel dit artikel:

Alles over de haartrends in 2021

Ben jij na een bijzonder jaar toe aan een nieuw kapsel of aan een andere haarroutine? Heb je inspiratie nodig voor je frisse look in 2021? Wij zetten de trends voor dit jaar in een rijtje voor je. Het draait dit jaar vooral om natuurlijke looks en gemak. We helpen je graag een handje mee om het mooiste uit je coupe te halen. Nieuw jaar, nieuw haar, toch? Laat je inspireren door JohnBeerens.com voor wanneer we ein-de-lijk weer naar de kapper kunnen of voor een look die je zelf thuis kan creëren!

Give me volume (Lang haar kapsel)

Een volumineuze bos haar! Dit is wat we vaker gaan zien in 2021. De meeste vrouwen zouden een moord plegen om meer volume te krijgen in hun coupe. Gelukkig is dit niet nodig. Er bestaan allerlei shampooformules en haartools om een volle coupe te creëren. Hoe voller, hoe beter. The higher hair, the closer to heaven? Creëer bijvoorbeeld met de airstyler van Revamp binnen no-time een blowout kapsel waar je U tegen zegt. Ook met haarverzorging kun je veel bereiken. Eén van de meest verkochte volumepoeders is de Biosilk Volumizing Therapy Texturizing volumepoeder. Wat echt fijn is aan deze poeder, is het blijvende volume resultaat. Wat vind jij van de volumineuze coupe van Kim Kardashian?

Au naturel

Door Covid-19 en de weinig gelegenheden buitenshuis, zijn steeds meer dames hun natuurlijke haar gaan koesteren, want waarom aan de slag met de stijl- of krultang als je toch de deur niet uitgaat. Van het één komt het ander. En ja hoor, ook van je warrige bos die je normaalgesproken regelmatig met de stijltang fatsoeneert, kun je iets moois maken. Just be yourself! Pluist je haar teveel? Verzorg en verwen het dan met haarverzorging die pluizig haar temt, zoals de CHI Argan oil of het serum van L’Alga. Ook celebrities, zoals J.LO en Beyonce hebben de hitte tools en extensions de laatste tijd even links laten liggen en lieten de natuur even haar gang gaan!

Zachte balayage

De balayage is inmiddels een klassieker. Lees in onze blog alles over deze look en hoe je deze moet verzorgen. Dit jaar krijgt de look een twist. De balayage wordt wat zachter. Een zachte en natuurlijke balayage geeft je haar net even een frissere look. Bovendien hoef je deze balayagevariant niet continu bij te houden, super fijn! Ook hier geldt de tip: gebruik een goede zilvershampoo, denk bijvoorbeeld aan de fijne zilvershampoo van Waterclouds. Wist je trouwens dat Waterclouds ook een zilvershampoo conditioner heeft? Combineer deze twee en je kunt rekenen op een mooie én gezonde balayage coupe.

Dirty Brunette

Dirty Brunette is ook een trend die we dit jaar vaker gaan zien. Bij deze look worden de lokken van een brunette subtiel lichter geverfd. Op die highlights wordt er achteraf nog een toner gezet, een soort spoeling die je haarkleur een natuurlijkere look geeft. Een koelere bruine haarkleur, gemengd met paar warmere elementen in je haar.

Bobkapsel

De bobkapsels zijn he-le-maal terug weer! We zien dat vrouwen steeds vaker voor kortere en brutalere kapsels gaan. In 2021 gaan we dit kapsel vooral terugzien met een natuurlijke golf erin.

Grijs haar

Denk jij bij grijs haar aan ouderdom? Niets is minder waar! In google wordt er maar liefst 10.000 keer per maand naar grijs haar gezocht. De trend met grijs haar was al booming, maar meer in de richting van blond en zilver. Nu is het juist meer richting de donkere kant op. Zo heb je bijvoorbeeld  titanium grijs. Een grijze kleur met paarse en blauwe ondertonen. Tip: gebruik een goede zilvershampoo om de warmere tonen eruit te halen!

Ballerina Bun

De ballerina bun. Een elegante hoge knot die we vaker gaan zien komend jaar. Het is elegant, makkelijk en lekker comfortabel! Gebruik een leave-in conditioner en zorg dat je haar zo zacht en glad in een elegante ballerina knot wordt omgetoverd. Je kunt met een ander kleurtje je bun ook een extra final touch geven, net  als Gwen Stefani.

10-in-1 leave-in

In een tijd waar alles in één huis gebeurt: thuisonderwijs, thuiswerken, eten, thuisbioscoop and the list can go on, wil je ook je haar dagelijks makkelijk fatsoeneren. Met de IT'S A 10 MIRACLE LEAVE-IN, heb je bijna niets meer nodig voor je haar. Je haar wordt glad, pluisvrij, glanzend. En dit magisch middeltje geeft het haar meer body en werkt ook nog eens als een hittebescherming. Ingrediënten zoals, zonnebloempitten-extract, groene thee bladeren-extract en zijde-aminozuur halen het beste uit elke haartype. Wil jij sterker en gezonder haar? Gebruik deze 10-1 leave en je zult na elk gebruik het verschil zien! En dat allemaal uit één flesje!

Warmte borstel en airstyler oftewel, onmisbare tool!

Ook dit jaar ziet er helaas wat activiteiten buitenshuis betreft nog niet helemaal positief uit! Dit betekent niet dat je er elke dag in joggingbroek en 20sec-knotje bij wil lopen. Maar twee uur lang voor de spiegel staan met stijl-, krultang, en 35 haarverzorging flesjes hoeft ook weer niet. Because we are taking it more easy! Herkenbaar? Dan moet je echt een warmteborstel of airstyler hebben. Met de warmteborstel heb je in een handomdraai je haar mooi gestyled, zonder het te beschadigen aangezien de temperatuur maximaal 180 graden warm wordt. De bestverkochte warmteborstel bij ons is de B.R.U.S.H. Lees in onze blog alles over deze fijne warmteborstel. En nu mijn favoriete tool ever: de Revamp Progloss Blowdry Airstyler. Dit is een haartool waarmee je het haar droogt en ook kan stylen. Wat wil je nog meer! Ik mocht deze uitproberen en ik kan écht niet meer zonder. Haar wassen- uit de douche springen- borstel er doorheen die droogt en de styling doet. En voilà binnen tien minuten heb ik droog en stralend haar. Deze haartool kan ik uit eigen ervaring écht aanraden!

Haarverzorging bestellen bij JohnBeerens.com?

Heb je je inspiratie opgedaan voor je nieuwe frisse look voor 2021? Dan kun je met deze haartrends meteen aan de slag. Heb je nog wat haarverzorging, haartools of gewoon een gezichtsmaskertje nodig? Bestel ze bij ons en wie weet, kun je morgen al aan de slag met je nieuwe look!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje