Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

04 Jun. 2021

De nieuwe Kérastase lijn voor ieder type krul!

Vind jij het moeilijk om de juiste producten te vinden voor jouw krultype? Heb je het gevoel dat veel producten je haar juist pluizig of zwaar maken waardoor de krul geen definitie krijgt? In deze blog leggen we je uit hoe je je perfecte routine kan samenstellen met de nieuwe Kérastase Curl Manifesto producten!

Deel dit artikel:

De nieuwe Kérastase lijn voor ieder type krul!

Kérastase lanceert een gloednieuwe lijn met producten om ieder type krullend haar optimaal te verzorgen en stylen. Niet iedereen met krullen heeft hetzelfde type krul en dezelfde wensen. Het vinden van de juiste producten voor jouw krul kan daarom erg lastig zijn. In deze blog vertellen we je alles over de nieuwe haarproducten voor krullen van Kérastase. Zo kan jij je perfecte routine samenstellen!

Wat gaat er vaak mis bij het verzorgen van krullen?

Mensen met krullen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen om hun krullen goed te kunnen verzorgen en stylen. Een veelvoorkomend probleem is een gebrek aan hydratatie waardoor het haar pluizig wordt en krullen definitie missen. Een ander probleem is een gebrek aan vocht. Het verschil tussen vocht en hydratatie is dat hydraterende ingrediënten inspelen op interne haarlagen, vochtinbrengende ingrediënten daarentegen, hebben toepassing op de buitenste laag van het haar. Een gebrek aan vocht in het haar kan zorgen voor klitten en stug haar.

Wanneer het haar hydratatie en vocht mist, lijkt het evident om intensief verzorgende haarproducten te gebruiken. Wanneer je zelf krullen hebt zal je het vast wel eens hebben meegemaakt: je gebruikt een intensief verzorgend haarmasker of conditioner en je eindigt met slap, futloos haar zonder volume of vorm. Veel producten verzwaren het haar waardoor je krullen binnen no-time uitzakken. Het is daarom heel belangrijk om de juiste producten voor je haar te kiezen die de krul ondersteunen en definitie geven, zonder het te verzwaren.

De oplossing: Kérasatse Curl Manifesto

Gelukkig is er een oplossing voor al deze problemen. Kérastase lanceert een uitgebreide productlijn met producten voor iedere krul! De lijn bevat producten speciaal ontwikkeld voor kroeshaar maar ook producten voor wavy haar of een milde krul. Zo stimuleert Kérastase iedere vrouw om haar natuurlijke krul te omarmen en verzorgen met de juiste producten.

De professionele producten zijn verrijkt met hoogwaardige, kwalitatieve ingrediënten. Zo bevatten de producten Manuka Honing, dit verzachtende ingrediënt is extra rijk aan micronutriënten die het haar een instant hydratatieboost geven. Een tweede ingrediënt is Ceramide, dit versterkt het haar van binnenuit waardoor het sterker wordt. Ook bevatten de producten glycerine, dit zorgt voor verzorging en de perfecte definitie van de krul.

De Curl Manifesto Producten

De lijn bestaat uit een verzorgende, reinigende shampoo die het haar hydrateert en de gezonde hoofdhuid bevordert. Ook bevat de Curl Manifesto lijn een conditioner die maar liefst 24 uur lang vochtbescherming biedt en het haar ontklit en een haarmasker dat zorgt voor maar liefst 81% meer vocht in het haar en 52% sterkere krullen.

Daarnaast biedt Kérastase verschillende producten om verschillende krultypes te ondersteunen en versterken. Zo is er de Crème de Jour voor dagelijkse verzorging van ieder krultype en de Gelee Curl Contour voor de meer gevormde krul of sterk gekruld haar. De lijn bevat ook een Haarolie die ideaal is voor sterk krullend of kroeshaar. De haarolie kan gebruikt worden als nachtserum voor het haar en de hoofdhuid, ideaal de nacht voordat je het haar gaat wassen. Ook werkt de olie perfect om droog haar net dat beetje extra verzorging en glans te geven. De Refresh Absolu Spray is perfect voor ingezakte krullen, bijvoorbeeld na het slapen of sporten. De spray geeft de krullen een boost waardoor ze weer gevormd en gedefinieerd zijn. Met deze spray zijn je krullen binnen no-time weer klaar voor een nieuwe dag!  

Welke routine is geschikt voor mijn krultype?

Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke producten nu precies bij jouw haartype passen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Aan de hand van de volgende routines met bijbehorende tutorials kun je perfect bepalen welke producten essentieel zijn voor jouw krul.  

Routine voor kroeshaar – type 4 krullen

Wat heb je nodig?

Routine voor zeer krullend haar – type 3 krullen

Wat heb je nodig?

Routine voor wavy of krullend haar – type 2 krullen

Wat heb je nodig?

Kérastase Curl Manifesto bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com shop je de volledige Kérastase Curl Manifesto lijn. Al onze haarverzorging voor krullend haar shop je hier. Wil je meer weten over hoe je krullend haar het beste verzorgt? Lees dan zeker ook onze blog met 6 tips voor krullend haar. Heb je vragen over het verzorgen van krullen of de nieuwe Kérastase Curl Manifesto lijn? Stel ze dan gerust in de comments, we helpen je graag verder! 

Josephine
Mrt 22, 2023 13:57
Zijn deze producten ook geschikt voor een kind van 7?
Benthe de Groot
Mrt 22, 2023 14:04
Hi Josephine,

Ja hoor, deze producten kunnen gerust gebruikt worden voor een kind van 7. De Curl Manifesto Leave-in crème kan onder andere ontzettend fijn zijn om in het haar te doen voordat het haar geborsteld wordt, deze haalt eventuele klitten uit het haar.

Liefs, Benthe van JohnBeerens.com

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje