Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

03 Sep. 2020

Kérastase Chronologiste: dé anti-aging voor het haar!

Met de jaren kunnen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen optreden. Het haar wordt brozer, fijner en doffer en de hoofdhuid kan droog en gevoelig worden. Heb jij last van één of meer van deze symptomen en maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Lees dan snel verder want er is een oplossing! 

Deel dit artikel:

Anti-aging voor haar en hoofdhuid? 

Met de jaren kunnen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen optreden. Het haar wordt brozer, fijner en doffer en de hoofdhuid kan droog en gevoelig worden. Heb jij last van één of meer van deze symptomen en maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Lees dan snel verder want er is een oplossing! Je kunt namelijk, net als anti-aging voor het gezicht, je haar een revitaliserende, verjongende behandeling geven. Kérastase Chronologiste biedt een volledige anti-aging behandeling voor thuis. De luxueuze producten zorgen voor herstel en bescherming van het haar en de hoofdhuid en geven dof haar glans.

Vooraf aan de ontwikkeling van de Chronologiste producten stelde Kérastase zes dimensies van haarveroudering vast:

  1. Droge hoofdhuid: uit zich in schilferige, dode huid, irritatie en ruwheid
  2. Gevoelige hoofdhuid: uit zich in pijn, jeuk, roodheid en kwetsbaarheid
  3. Losse hoofdhuid: uit zich in een gebrek aan elasticiteit, en het ontstaan van rimpels
  4. Dof haar: uit zich in gebrek aan glans
  5. Broos haar: uit zich in droog, beschadigd haar en haarbreuk
  6. Fijn haar: uit zich in plat, slap haar met gebrek aan volume

Al deze verschijnselen kunnen voorkomen of verholpen worden met behulp van de juiste anti-aging behandeling. Aan het gebruik van anti-aging producten is geen vaste leeftijd verbonden maar wist je dat vrouwen gemiddeld op de leeftijd van 26 jaar hun eerste anti-verouderingsproduct aanschaffen? Dit in tegenstelling tot een gemiddelde leeftijd van 47 jaar bij de vorige generatie! Belangrijk om te weten is dat anti-aging producten ook preventief te gebruiken zijn, op deze manier kun je de verschijnselen van ouder wordend haar voorkomen.

Wat is de Chronologiste routine?

De Kérastase Chronologiste lijn bevat producten voor een complete haarroutine. Wil je de volledige, meest effectieve anti-aging behandeling doen, dan start je met de Pré-Cleanse Régénérant. Deze pre-shampoo zorgt voor een diepe reiniging van de hoofdhuid en de haaraanzet. Ook verwijdert dit product schilfers en ontstopt het de poriën. Vervolgens gebruik je de Bain Régénérant, deze revitaliserende shampoo geeft body en hydratatie aan het haar en verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar. Daarnaast geeft de shampoo het haar glans en kracht. Om extra zachtheid en glans toe te voegen, gebruik je de Masque Intense Régénérant. Dit revitaliserende masker voegt langdurig vocht toe. De volgende fase in de Chronologiste routine is het activeren van het haar en de hoofdhuid met het Serum Universel. Dit essentiële parelserum geeft body aan de haaraanzet en versterkt de hoofdhuid en het haar. Het hydrateert de hoofdhuid en biedt intense voeding voor het haar. Hierna kan je het haar beschermen tegen hitte door middel van de Thermique Régénérant. Deze hittebeschermer is ideaal als je je haar wilt föhnen of stylen met hete tools. Ook biedt de beschermer tot maar liefst 24u lang bescherming tegen kroes en verfijnt het de haarstructuur. Om de Chronologiste routine af te sluiten gebruik je de Huile de Parfum. Dit is een combinatie tussen een haarolie en parfum. De parfumolie vermindert breuk en geeft het haar kracht en zorgt tevens voor een frisse geur van theeroos, pioenroos en magnolia. De volledige routine is een luxueuze ervaring en is daarnaast een ideale vorm van selfcare. Omdat ieders haar andere behoeften heeft, kan je natuurlijk ook je eigen ideale routine samenstellen met enkele van de producten uit de Chronologiste lijn.

Wat maakt Kérastase Chronologiste zo speciaal?

Tijdens de ontwikkeling van de Chronologiste lijn heeft Kérastase inspiratie gehaald uit succesvolle skincare producten. Zo zijn de belangrijkste ingrediënten van de haarverzorgingslijn reeds razend populair in huidverzorgingsproducten. Allereerst wordt hyaluronzuur gebruikt voor de Chronologiste producten. Hyaluronzuur maakt de haarvezel sterker, hierdoor ontstaat een voller effect. Daarnaast draagt het bij aan de hydratatie van het haar. Een tweede ingrediënt is vitamine E, dit fungeert als een soort schild rondom het haar dankzij de antioxiderende eigenschappen. Vitamine E voorkomt schade door UV, vervuiling en vrije radicalen. Het derde belangrijke ingrediënt is abyssine. Dit speciale ingrediënt is afkomstig uit de stille oceaan en stimuleert en revitaliseert de haarvezel. Kérastase gebruikt dus enkel de meest effectieve en kwalitatieve ingrediënten voor deze bijzondere productlijn.

De verjongende Chronologiste producten bestellen

De producten van de Kérastase Chronologiste lijn zijn perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar luxueuze producten die haarveroudering tegengaan. De volledige routine van exceptionele producten voelt aan als een rustgevende salonervaring. De producten hebben een revitaliserend effect op de hoofdhuid en het haar ziet er direct voller en glanzender dan ooit uit. Alle producten uit de Kérastase Chronologiste lijn vind je hier bij JohnBeerens.com. Bestel ze vandaag nog en verwen jezelf met deze verzorgende, verjongende behandeling!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje