Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

17 Jan. 2023

Al slapend je haar herstellen...

Haarbeschadiging is het meest voorkomende probleem bij onze geliefde lokken. Je haar is droog, breekbaar, pluizig… herkenbaar? Niet getreurd, in deze blog vertellen we je precies hoe je dit super makkelijk herstelt!

Deel dit artikel:

Help! Haarbeschadiging, hoe herstel je dit?

Beschadigd haar.. de meesten van ons hebben het, of weleens gehad. Hartstikke jammer want als je haar er gezond uitziet staat elke kapsel meteen een stuk leuker. Als je denkt dat het een heel intensief proces is om je beschadigde haar te redden dan hebben we goed nieuws voor je. Er is nu namelijk een nieuw product waarmee je al slapend je haar kunt herstellen!

 

Wat is de oorzaak van beschadigd haar?

Laten we eerst beginnen bij het begin. Want al die tips over hoe we ons haar eigenlijk zouden moeten verzorgen zijn leuk hoor, maar hoe komt het nou eigenlijk dat het keer op keer zo beschadigd raakt?

De grootste oorzaak van beschadigd haar is toch wel het kleuren en stylen wat tegenwoordig in veelvoud gedaan wordt. Kijk goed om je heen, bijna iedereen heeft wel een paar highlights of gaat met mooi gestyled haar door het leven.

Dan heb je nog invloeden van buitenaf; zon, zee, slijtage & haarclips/elastieken. Dat haar van ons krijgt dus aardig wat te verduren! En dan te bedenken dat de onderkant van je haar al een paar jaar oud is… eh ja, je snapt hem!

Wat kunnen we doen tegen beschadigd haar?

Bewustwording dat we wat zuiniger op ons haar mogen zijn is stap 1! Elke keer dat jij nu je haar 3 dubbel ondersteboven in een elastiek vouwt voor een nonchalante knot denk je nu, oh ja…

Probeer bijvoorbeeld ook eens een keer heathless curls te maken in plaats van je krul of styltang te gebruiken. Toch liever de stijl- of krultang? Gebruik dan altijd een hittebeschermende spray (de Sebastian Trilliant is bijvoorbeeld echt een topper!)

Daarnaast is de juiste haarverzorging natuurlijk ontzettend belangrijk! Een goede verzorgende shampoo en conditioner kan al wonderen doen.
Eén van onze favorieten is bijvoorbeeld de Penetraitt lijn van Sebastian Professional. Deze lijn is volledig gefocust op het herstellen van beschadigd en breekbaar haar.

 

 

Serums & Leave-in producten

Wil je het nou echt goed doen en voor ultiem haarherstel gaan? Kies dan voor een intensief serum. Sebastian Professional lanceerde onlangs een van de nieuwste haargoodies: Het Sebastian Overnight Repair Serum en wauw wij zijn FAN!

Met ingrediënten zoals Niacinamide en Hyaluronzuur zorgt dit nachtserum voor onmiddellijke hydratatie en direct voelbaar zacht haar. Dit is echt een droomproduct! Het product is een leave-in en dus lekker snel, maar wel met de kracht om het haar van binnenuit te herstellen.

 

 

 

En dat allemaal terwijl jij je beautysleep doet! Wat wil je nog meer?

Tip: Het Overnight Repair Serum is ook fantastisch te combineren met de Sebastian NoBreaker

Wil jij ook al slapend je beschadigde lokken herstellen? Bestel dan nu het Sebastian Overnight Repair Serum en andere heerlijke producten gemakkelijk en snel op JohnBeerens.com

 

 

 

 

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje