1. Al slapend je haar herstellen...

  Al slapend je haar herstellen...

  Haarbeschadiging is het meest voorkomende probleem bij onze geliefde lokken. Je haar is droog, breekbaar, pluizig… herkenbaar? Niet getreurd, in deze blog vertellen we je precies hoe je dit super makkelijk herstelt!

  Lees meer
 2. Jouw ideale haarroutine in 4 stappen

  Jouw ideale haarroutine in 4 stappen

  New year, New you hair!?

  Het nieuwe jaar is de perfecte gelegenheid om je haarroutine weer eens onder de loep te nemen. Je haar en hoofdhuid veranderen ook regelmatig van behoefte (hydratatie, keratine, kleurbescherming of glans bijvoorbeeld), tijd voor een upgrade dus! In deze blog lees je de vier stappen voor de perfecte verzorging van je haar.

  Lees meer
 3. hoe verzorg je je haar in de winter

  Hoe verzorg je je haar in de winter?

  Tips van Schwarzkopf Professional Expert Marianne. Het is winter en dat brengt toch enige verandering met zich mee. We kleden ons goed warm aan, we smeren onze droge huid wat vaker in en ook de zakdoekjes kunnen eigenlijk niet meer ontbreken uit je tas. Maar wist je dat je haar ook wat extra verzorging kan gebruiken in de winter? In deze blog nemen we je mee wat voor invloed de winter heeft op je haar maar geven je ook tips hoe je je haar nu het beste kan verzorgen in de winter. Lees dus snel verder.

  Lees meer
 4. Ga droog en beschadigd haar tegen met het gebruik van algen

  Ga droog en beschadigd haar tegen met het gebruik van algen

  Wist jij dat algen het haar intensief kunnen herstellen en verzorgen? Lees in deze blog alles over algen en ook over hoe deze groene zeeplantjes voor een haar-metamorfose kunnen zorgen!

  Lees meer
 5. op de juiste manier je haar wassen

  Do's en dont's voor het wassen van je haar op de juiste manier

  5 veel gemaakte ‘’haar was’’ fouten die je vast wel herkent (en zelf misschien ook maakt). Ja, misschien was je je haar al die tijd al wel verkeerd.. Was je je haar altijd al op dezelfde manier? Is dit eigenlijk wel de juiste manier? Ik dacht altijd dat het wassen van je haar heel simpel is. Een goede shampoo, conditioner en thats it. Dit is helaas niet helemaal waar.

  Lees meer
 6. Wat is het verschil tussen K18 en de Olaplex No. 3

  Wat is het verschil tussen K18 en de Olaplex No. 3

  Vraag je je af wat het verschil is tussen K18 en Olaplex 3? Dat snap ik! Beide producten zijn er namelijk om beschadigd haar te herstellen. Maar welke is beter, en wat doet het een wel wat de ander niet doet? In deze blog leggen wij uit wat het verschil is tussen K18 en de Olaplex 3. Dus, als jij wilt weten wat het verschil is tussen het K18 hair mask en de Olaplex No. 3, lees dan snel verder.

  Lees meer
 7. Onze top 9 beste haarmaskers van 2022

  Onze top 9 beste haarmaskers van 2022

  Heb je last van droog, pluizend haar? Gebruik je wel eens een haarmasker maar heb je niet echt het idee dat het effect heeft? Een haarmasker is er om beschadigd haar te herstellen, en het haar weer zichtbaar gezond en glanzend te maken. Er zijn alleen wel echt ontzettend veel verschillende soorten haarmaskers, voor verschillende haartypes. In deze blog zetten wij onze top 9 beste haarmaskers op een rij. Met een oogopslag weet jij welk haarmasker voor jou geschikt is!

  Lees meer
 8. 6x Tips: wat te doen tegen haaruitval?

  6x Tips: wat te doen tegen haaruitval?

  Heb jij last van haaruitval en vraag je je af wat je er tegen kunt doen? Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is een wisseling van het seizoen. Vanwege de verandering in temperatuur, kan de hoofdhuid hier op reageren en het haar kan hierdoor uitvallen. Naast de seizoenswisseling zijn er nog vele andere factoren die haaruitval veroorzaken. Heb je last van haaruitval? Lees dan deze blog. We vertellen je wat je er tegen kunt doen, en welke producten helpen om haaruitval tegen te gaan.

  Lees meer
 9. Hoofdhuidproblemen: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

  Hoofdhuidproblemen: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

  Als er iets is wat niet fijn is, dan zijn het wel problemen met je hoofdhuid, helaas hebben we er allemaal wel eens mee te maken. Ken je dat gevoel dat je hoofdhuid jeukt, droog is, schilfers heeft of dat je opeens roos hebt? Allerlei soorten externe oorzaken kunnen effect hebben op je hoofdhuid, denk hierbij aan verandering van de temperatuur of seizoen, slechte voeding, roken, geneesmiddelen of verkeerde/agressieve shampoos. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten om afscheid te nemen van die vervelende hoofdhuidproblemen, inclusief de fijnste producten die hierbij gaan helpen!

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje