Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

23 Sep. 2022

Beschadigd haar herstellen na de zomer

Die zalige zomer komt weer stilaan op haar einde.... Terugdenkend aan die mooie tijd waarin je waarschijnlijk op vakantie bent geweest, verre fietstochten hebt gemaakt of heerlijk op een terrasje hebt gezeten met je vriendinnen.... Is het nu hoogtijd om je haar door uitdrogende factoren; zoals zon, zee, chloor en hitte te herstellen.

 

 

Deel dit artikel:

Gespleten haarpuntjes: hoe ga ik die tegen?

Iedereen herkent wel die witte puntjes op het einde van een haartje.
Wanneer je haar droog is, is het veel gevoeliger. Het zal sneller breken en de buitenste laag van het haar is beschadigd waardoor het de binnenste laag niet meer kan beschermen. Hierdoor ontstaan gespleten haarpuntjes.
Wanneer je gespleten haarpunten hebt is hier qua verzorging jammer genoeg niets meer aan te doen en zal je een bezoekje aan de kapper moeten brengen om de haarpunten te laten knippen. Doe dit op regelmatige basis zodat je in de toekomst minder snel last hebt van gespleten haarpunten.
Nu kan je met een schone lei starten en preventief voor een goede haarverzorging kiezen, zodat jouw haar goed gehydrateerd en gevoed wordt.

Droog haar herstellen doe je met dit haarmasker

De Penetrait verzorgingslijn van Sebastian zal je haar herstellen en versterken wanneer het droog en beschadigd is. Denk hierbij ook aan beschadiging door gebruik van hittetools. Het fijnste is om met de volledige verzorgingslijn aan de slag te gaan, namelijk een shampoo, conditioner en/of haarmasker. Onze favoriet, de Sebastian Penetraitt Mask, biedt de meeste voeding en dus een echte favoriet voor mensen met beschadigd haar. Door het actief herstellend systeem kan het haarmasker diep in het haar dringen om het te beschermen tegen stress van invloeden van buitenaf.

De juiste haarverzorging voor beschadigd haar

Wil je een stapje verder gaan in je haarverzorgingsritueel dan enkel een intens voedend haarmasker te gebruiken.... tover dan jouw badkamer om tot een DIY Hair Care Salon met deze verzorgingsproducten. Ik beloof het je.... je zal versteld staan.

Met de Sebastian No.Breaker kan je je haar extra aandacht geven om het intensief te herstellen. Dit hybride care- en stylingsproduct in 1, zorgt ervoor dat je je haar intensief verzorgt waardoor het tot 99% minder haarbeschadiging biedt. Het is een snelle hair bondingsservice waarmee het haar gladder en sterker wordt zonder dat het futloos wordt. Je kan het zowel als een leave-in product gebruiken als in combi met je favoriete haarverzorging om dieper in het haar te dringen. Heb jij blond, stijl of krullend haar? Het product is geschikt voor elk haartype.

De ideale haarproducten om je haar te verzorgen na de zomer

We kiezen er zelf zelden tot nooit voor om een geheel verzorgingssysteem van 1 lijn te kiezen. We combineren vaak een shampoo, conditioner of masker van andere lijnen om zo extra benefits te bieden aan het haar, waardoor ons haar optimaal verzorgd wordt.

Na de zomer kiezen we steevast voor hydratatie, voeding en kracht voor ons haar. Lees hieronder de ideale haarroutine voor na de zomer.

1) Was je haar met de Sebastian Hydre shampoo. Deze shampoo op basis van lipiden zal ervoor zorgen dat je haar weer goed gehydrateerd en glanzend wordt. Spoel je shampoo grondig uit en maak het haar goed handdoekdroog, zodat je verder kan met de intensieve behandeling.

2) Breng vervolgens Sebastian No.Breaker sectie per sectie aan op het haar van aanzet tot punt. Gebruik ongeveer 10 tot 15 pompjes in totaal.
Kam het haar erna goed door, zodat het product goed verdeeld wordt. Spoel het product erna niet uit.

3) Als je dit gedaan hebt breng je een laagje van het Sebastian Penetrait haarmasker eroverheen aan. Draai plasticfolie (bv. gewoon huishoudfolie) of een douchemutsje over je haar met nog een warme handdoek en laat het 10 minuten inwerken.

4) Laat het hierna even afkoelen, zodat de haarschubben mooi sluiten en spoel het haar grondig na. Vervolgens style je je haar naar wens.

Jouw haar is nog nooit zo zacht, sterk en glanzend geweest na de zomermaanden!

Jouw haar herstellen na de zomer met JohnBeerens.com 

Heb je ook het gevoel dat je haar wat droger voelt dan normaal, de glans is er een beetje af en weet je gewoon niet wat je er mee aan moet? In deze blog vertellen wij je alles over de ideale haarproducten om je haar te verzorgen na de zomer. Alle producten om je haar weer te herstellen shop je bij JohnBeerens.com. Heb je nog een vraag na het lezen van deze blog? Stel ze dan in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug. 

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje