Biotine voor haargroei stimulatie

Breekbaar haar is voor veel vrouwen erg lastig. Breuk in de haren heeft verschillende oorzaken, maar is gelukkig ook op te lossen. Biotine is geschikt om breekbaar haar weer sterk en glanzend te maken.


Biotine heeft een essentiële rol in de beauty industrie aangezien het goed is voor zowel haar als huid. Het bevat essentiële vitamines wat zorgt voor mooi en gezond haar. Het kan in natuurlijke bronnen gevonden worden zoals; bonen, brood, vis, vlees, melk en oesters.

In toevoeging tot Biotine zijn er ook andere vitamines die zorgen voor mooi en gezond haar zoals; Folic Acid, Pantothenic Acid, Vitamins A, C, and D.

Terwijl voedingssupplementen ervoor kunnen zorgen dat het haar er weer mooi uitziet is het ook belangrijk om haarbreuk tegen te gaan. Dit is namelijk het belangrijkste om ervoor te zorgen dat het haar weer groeit. Haarbreuk zorgt er namelijk voor dat het haar niet zijn maximale lengte kan behalen, ondanks de snelheid van de haargroei. Het is vergelijkbaar met wanneer het haar elke maand een cenitmeter groeit maar elke maand er ook een centimeter vanaf geknipt wordt, dan kan het haar ook niet zijn maximale lengte behalen. Biotine maakt het gezond en sterk waardoor breuk tegen wordt gegaan.


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag