Bye Bye Balayage, Hello Fallayage

De Balayage trend is ontzettend populair geweest de afgelopen tijd, maar ook haartrends gaan voorbij. Dit najaar maakt de Balayage trend plaats voor de Fallayage. 

Balayage 
Balayage kan worden toegepast op ieder kapsel: lang, kort, krullend of stijl. Deze verftechniek is ontzettend populair geworden door het natuurlijke resultaat. Bij Balayage wordt het haar vanaf twee derde deel geleidelijk lichter geverfd. Een groot voordeel van deze verftechniek is dat de aanzet van het haar in zijn natuurlijke staat behouden kan worden. De aanzet wordt niet geverfd tenzij dit wel gewenst is.

balayage-and-babylights-jenn-malone-3.jpgBalayage-Highlights-In-Black-Hair.jpg

Het karakter van de Balayage is speels en heeft een verjongend effect. Zo kan deze look gecombineerd worden met een opvallende kleur zoals rood, blauw of groen.

dadec6f4d407d0fd25a837ff1f14c85b.jpg8508868166975eeae56f00f68b91e8a8--colorful-hair-multicolored-hair.jpg

Fallayage
Maar wat is nu precies de Fallayage? Heel simpel, combineer het Engelse woord ‘Fall’ (wat herfst betekent) met Balayage. Prachtige warme herfstkleuren worden bij deze haartrend toegepast met de Balayage verftechniek. Fallayage is een prachtige warme variant op de Balayage look die bij ieder haar- en huidtype past!

fallayage-ramato.jpg2fb3d30ee86dbd203f9d5f29747972ea--chocolate-brown-hair-mechas-chocolate.jpgf6fbaaf1bde752855e5b51a1e7abe21b--balayage-hair-red-red-copper-hair-with-highlights.jpg

Fallayage laat elk kapsel tot zijn recht komen en geeft het haar een gezonde glanzende look. Warme kleuren worden in het haar gebruikt zoals karamel tinten, mahonie, koper en bruin. De kleuroverloop gaat geleidelijk naar lichtere tinten en past net als Balayage, bij ieder haar- en huidtype. Zo kunnen karameltinten bij een natuurlijke blonde kleur of juist bij donkerder haar voor groter contrast. Mahonie en koper zijn warme kleurtinten met een rode ondertoon die zowel bij donker als licht haar perfect passen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag