04 Dec. 2017

Bye Bye Balayage, Hello Fallayage

De Balayage trend is ontzettend populair geweest de afgelopen tijd, maar ook haartrends gaan voorbij. Dit najaar maakt de balayage trend plaats voor de fallayage. 

Deel dit artikel:

De balayage trend is ontzettend populair geweest de afgelopen tijd, maar ook haartrends gaan voorbij. Dit najaar maakt de balayage trend plaats voor de fallayage. 

Balayage 
Balayage kan bij ieder type kapsel: lang, kort, krullend of stijl. Deze verftechniek is ontzettend populair geworden door het natuurlijke resultaat. Bij Balayage verft de kapper het haar vanaf twee derde deel geleidelijk lichter. Een groot voordeel van deze verftechniek is dat je de aanzet van het haar in zijn natuurlijke staat behoudt. De aanzet verft de kapper niet tenzij gewenst.

balayage-and-babylights-jenn-malone-3.jpgBalayage-Highlights-In-Black-Hair.jpg

Het karakter van de balayage is speels en verjongend. Zo kan deze look combineren met een opvallende kleur zoals rood, blauw of groen.

dadec6f4d407d0fd25a837ff1f14c85b.jpg8508868166975eeae56f00f68b91e8a8--colorful-hair-multicolored-hair.jpg

Fallayage
Maar wat is nu precies de fallayage? Heel simpel, combineer het Engelse woord ‘fall’ (herfst in het engels) met balayage. Bij deze haartrend past de kapper prachtige warme herfstkleuren toe met de balayage verftechniek. Fallayage is een prachtige warme variant op de balayage look die bij ieder haar- en huidtype past!

fallayage-ramato.jpg2fb3d30ee86dbd203f9d5f29747972ea--chocolate-brown-hair-mechas-chocolate.jpgf6fbaaf1bde752855e5b51a1e7abe21b--balayage-hair-red-red-copper-hair-with-highlights.jpg

Fallayage laat elk kapsel tot zijn recht komen en geeft het haar een gezonde glanzende look. De kapper gebruikt warme kleuren in het haar zoals karamel tinten, mahonie, koper en bruin. De kleuroverloop gaat geleidelijk naar lichtere tinten en past net als balayage, bij ieder haar- en huidtype. Zo zorgen karameltinten bij een natuurlijke blonde kleur of juist bij donkerder haar voor een groter contrast. Mahonie en koper zijn warme kleurtinten met een rode ondertoon die zowel bij donker als licht haar perfect passen.

Verzorging

We weten allemaal dat het kleuren of ontkleuren van het haar schadelijk is voor onze haarlokken. Desondanks doen de meesten mee aan dit beautyfenomeen, want je hele leven dezelfde haarkleur is boring! Om de schade te beperken en het haar zo gezond mogelijk te houden is het essentieel dat je het haar goed verzorgt. Gebruik haarproducten die jouw haar exta voeden. Eén van onze favoriete producten is de repairlijn van Waterclouds. Deze lijn geeft de nodige voeding aan het haar en houdt het zacht en glanzend. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag