CASTING OPROEP!

Vind jij het ook zo fijn om verwend te worden in de kappersstoel, maar schiet dit er nog wel eens bij in? Of weet je vaak niet zo goed wat je nu met je haar moet en laat je uiteindelijk alleen de puntjes er vanaf knippen? Voor een nieuw en bijzonder filmproject zijn wij op zoek naar mensen die topstylist John Beerens de ervaring van hun leven gaat geven.

Wie zoeken wij?
Vrouwen die heel graag een make-over willen. Er zijn een aantal voorwaarden:
1. Je bent minimaal 18 jaar en niet ouder dan 40 jaar.
2. In het bezit van een geldig (Nederlands) paspoort (Deze is nog min. 6 maanden geldig) 
3. Je hebt lang haar dat ver over de schouders heen valt.
4. Je hebt donkerblond haar
5. Je haar is ongekleurd en je hebt geen extensions!


Online castingdag
De casting zal via Skype worden gedaan. Nadere informatie over de exacte datum en tijdstip volgt.

Draaidagen
De opnames zullen starten bij de John Beerens Haarstudio in Tilburg en zullen daarna een paar dagen aaneensluitend in beslag nemen. Je bent niet bang voor de camera en beschikbaar van maandag 6 november t/m vrijdag 10 november 2017. Omdat de draaidagen doorlopen, regelen wij voor deze dagen en nachten jouw verblijf en overnachtingen. (En ja, dit is echt een reden om vrij te nemen van school en/of werk).

Reis- en verblijfkosten
Die nemen wij voor onze rekening!

Vergoeding
De ervaring van je leven, dat beloven wij je!

Wat moet je doen?
Vertel ons waarom jij een make-over verdient en waarom we jou voor de casting moeten uitnodigen. Vertel ons ook iets over jouw kappersverleden, hoe vaak laat jij de schaar in je haren zetten? Heb je ooit iets extreems gedaan met je haar of durf je dat juist niet. Stuur jouw verhaal samen met minimaal 2 foto’s (1 van voor en 1 van achter, in kleur en zonder filters) waar je op staat met los haar. Vergeet ook niet om je volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Je kunt dit mailen naar johnbeerenscasting@gmail.com en je hoort zo snel mogelijk van ons!

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag