Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

01 Aug. 2022

Creëer de leukste zomer haarstijlen met de Dyson tools

Ga jij deze zomer voor een super trendy kapsel? Een zomerse haarstijl staat er om bekend dat deze gemakkelijk te maken is, want met hoge temperaturen wil je geen uren bezig zijn met allerlei hittetools. Daarom zetten wij de leukste kapsels op een rijtje die in een handomdraai gecreëerd kunnen worden. De Dyson tools zijn perfect om te gebruiken, omdat deze niet heel heet worden, maar wel je haar perfect in model brengen. In deze blog zetten we de leukste zomerkapsels op een rijtje! Lees snel verder.

Deel dit artikel:

Ga jij deze zomer voor een super trendy kapsel? Een zomerse haarstijl staat er om bekend dat deze gemakkelijk te maken is, want in de hitte wil je geen uren bezig zijn met allerlei hittetools. Daarom zetten wij de leukste kapsels op een rijtje die in een handomdraai gecreëerd kunnen worden. De Dyson tools zijn perfect om te gebruiken, omdat deze niet heel heet worden, maar wel je haar perfect in model brengen. In deze blog zetten we de leukste zomerkapsels op een rijtje! Lees snel verder.

Je haar in model brengen in de zomer? Het is al zo warm, en dan ben je ook nog met die warme föhn en stijltang in de weer? Vreselijk vind ik dit altijd! Helemaal als je lekker fris en schoon uit de douche komt, en eer dat je helemaal bent klaar gemaakt het gevoel hebt alsof je weer terug de douche in kunt.

In deze blog vertellen wij jou hoe je snel het perfecte zomer kapsel krijgt, zonder al te veel moeite en tijd. Daarnaast zijn de Dyson tools ook echt perfect voor in de zomer, vanwege de aangepaste hitte.

Sexy beach waves voor de zomer

Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos krullen.. Toch geven beach waves wel echt het ultieme zomer gevoel. Het haar wat je hebt na een dagje zon, zee, strand. Veel volume, en de mooiste krullen. Alleen het zoute gevoel wat je hebt na zo’n dagje is nooit zo fijn, dus ’s avonds worden de natuurlijke beach krullen er toch weer uit gewassen. Wij gaan je vertellen hoe je dat beachy kapsel zelf kunt creëren!

De beach waves kunnen zowel met de krul als stijltang gecreëerd worden. Om volume in de beach waves te krijgen raden wij aan om te beginnen met een textuur spray. De Biosilk Beach Texture Spray is hier heel geschikt voor. Deze zorgt ervoor dat het haar wat stugger wordt, en daardoor meer het beachy effect krijgt.

Beach waves creëren met de Dyson Coralle zonder het gebruik van overmatige hitte.

  • Ontwar het haar en verdeel het in secties.
  • Plaats de Dyson Coralle stijltang horizontaal op het haar.
  • Plaats elke sectie in het midden, zodat de platen het haar kunnen verzamelen.
  • Draai 360 graden weg van het gezicht.
  • Glij langzaam en gelijkmatig door het haar heen.
  • De platen buigen, dus het is niet nodig om overmatige druk uit te oefenen op de stijltang.
  • Herhaal dit met iedere haarsectie, en draai telkens in een andere richting voor een warrig effect.
  • Experimenteer met de sectiegrootte om te zien wat het beste bij je haar past.
  • Probeer voor dik, stug of krullend haar kleinere secties te nemen. Bij fijner haar kun je wat grotere stukken nemen.
  • Maak de uiteindes van het haar recht voor een beachy look.
  • Ga met je vingers doe het haar om de krullen los te schudden.
  • Voor volume breng je de textuurspray aan in het haar.

Met deze stappen krijg jij gegarandeerd de perfecte beach look. In deze video wordt het stap voor stap duidelijk uitgelegd.

De perfecte Low Bun

Het perfecte kapsel voor eigenlijk altijd: de sleek low bun! Vet haar? Low Bun! 30 graden buiten? Low bun! Cocktail party? Low Bun! Het antwoord op al je vragen. Je creëert het namelijk super makkelijk, blijft goed zitten, en ideaal als het super warm is omdat je geen haar in je nek hebt. Wij leggen je stap voor stap uit hoe dat je dit kapsel creëert.

Wat heb je nodig?

  • Dyson Airwrap (om alle pluis te elimineren, en een zo’n sleek mogelijke look te krijgen)
  • Elastiekjes
  • Haarspray
  • Tandenborstel
  • Anti pluis serum

Begin met het verwijderen van eventuele springende haartjes met een beetje water, en gebruik vervolgens de Dyson Airwrap styler met gladmakend borstelhulpstuk om pluis glad te maken en krullen uit te rekken, terwijl je de middenscheiding op de juiste plaats houdt. Zet het haar vast met een elastiekje in een lage paardenstaart aan de achterkant van het hoofd naar de nek toe. Draai de paardenstaart in een knot en fixeer hem op zijn plaats met haarspeldjes en een spray het goed vast met holding spray. Check onze haarspray pagina en kies een spray met extreme hold.

Tip: last van pluizige plukjes die uit je knot gaan? Spray wat haarspray op een tandenborstel en borstel daarmee de plukjes goed naar binnen. Zo zal de knot beter blijven zitten.

Door gebruik te maken van de Dyson Airwrap styler zorg je ervoor dat je haar pluisvrij is en dit maakt het gemakkelijker om de knot te maken.

Smooth en sleek de zomer in met Dyson Corrale

Heb je last van pluizig haar en ga je er vaak met de stijltang door heen om pluis te elimineren? Je hebt vast zelf al aan je haar gemerkt dat dit hier onder lijdt. Door het gebruik van extreme hitte beschadigd je haar. Ideaal is dus wel je haar stylen, los van constant extreme hitte te moeten gebruiken. Voor degene die blootstelling aan warmte willen verminderen bij het stylen, is de Dyson Coralle stijltang ontworpen. Creëer met de Dyson Corrale verbeterde haarstyling met amper schade aan het haar. De unieke technologie van de platen vormt zich om je haar te verzamelen. De stijltang is snoerloos, perfect om je haar bij te werken in iedere situatie. Helemaal gedurende de zomer is dit ideaal, want door de hitte kan de pluis al veel sneller terug komen dan normaal.

Jezelf on top of the world voelen met smooth en sleek haar, creëer het met de Dyson Coralle.  

In deze video wordt duidelijk uitgelegd hoe de Dyson Coralle werkt. 

Hoe maak je je haar stijl met de Dyson Coralle

Was je haar en breng vervolgens een stijlcreme aan. Föhn vervolgens je haar droog met de Dyson Supersonic fohn of de Dyson Airwrap met het Smoothing Brush opzetstuk. Föhn het haar eerst om de gladheid te maximaliseren en de stijl te verlengen. Is je haar droog? Borstel het dan goed door om eventuele klitten te verwijderen. Verdeel het haar vervolgens in secties, zodat alles even stijl wordt.

Bereid de Dyson Coralle voor door de gewenste warmte-instelling voor het haartype te kiezen. Geef de tang even kort de tijd om op temperatuur te komen. Let op dat de plukken die je pakt, niet groter moeten zijn dan de tang zelf. Plaats de stijltang dichtbij de wortels en glijd met een gemiddelde snelheid door naar de uiteinden van je haar. Heb je alle secties in je haar gehad? Finish je look met een holding spray zodat het heel de dag goed blijft zitten.

Wij vinden dit het ideale zomer kapsel omdat het er verzorgd uitziet, blijft lang zitten, en wordt het losse haar je te warm? Dan kan je er ook een mooie hoge paardenstaart mee maken. Ideaal en lekker flexibel.

Je haar stijlen met de Dyson Airwarp

Met de Dyson Airwrap kun je letterlijk iedere haarstijl creëren die je wilt. Neem hem mee op vakantie, en ga voor de look waar jij zin in hebt op dat moment. Dit kan doordat de borstel verschillende opzetstukken heeft, die zowel een prachtige blow out, stijlen haren als krullen kunnen creëren. Je hoeft niet al je hitte tools in je koffer te proppen, want met deze tool heb je alles gemakkelijk bij. Daarnaast gebruiken de tools van Dyson allemaal geen extreme hitte, waardoor dit ideaal is om in de vakantie te gebruiken.

Dyson kopen bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens zijn de tools van Dyson beschikbaar. Wil je je haar stijlen, krullen, een blow out, of leuke beachy waves. Dat kan allemaal met de tools van Dyson! Daarnaast zijn de Dyson tools beschikbaar in verschillende prachtige kleuren. Heb je vragen over de tools van Dyson? Laat ze achter in de comments en een van onze beauty experts komt snel bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje