07 Dec. 2017

De coolste mannenkapsels voor 2018!

Wat zijn volgens ons op dit moment de coolste mannenkapsels? Kies altijd het kapsel dat het beste bij je past maar kies daarbij wel iets wat cool is.

Deel dit artikel:

Coole mannenkapsels: wat zijn volgens ons op dit moment de coolste mannenkapsels? Kies altijd het kapsel dat het beste bij je past maar kies daarbij wel iets wat cool is. Zoals de low fade haircut. Hierbij wordt een stuk van het kapsel opgeschoren waardoor je een soort van fade-effect krijgt in je kapsel. Dit oogt zeer verzorgt maar wel heel mannelijk en cool uiteraard! Of kies voor de fauxhawk. Deze style komt weer helemaal terug. In deze blog ontdek je de beste haarstijlen en haartrends voor 2018. Mannenkapsels voor kort haar, lang haar of halflang haar én ook nog eens kapsels voor mannen met krullen. Herenkapsels voor in de winter, lente, zomer of herfst! Be cool and enjoy!

1_1__1.jpg


Man buns

2.jpg

Serieus? Zien we de man bun nu nog altijd als mannenkapsel in het huidige straatbeeld? Zeker… hoewel er veel weerstand is voor dit specifieke kapsel, blijven veel mannen de man bun dragen vol overtuiging. Toegegeven, sommige mannen staat het ook gewoon ongelofelijk cool!

Wat adviseren wij: Gebruik bij deze look de San Francisco Shaper of High Grooming Hair Gel van Buddy Tantino. Beide producten hebben een sterke hold, een mooie droge finish en geven het haar precies het juist volume. Deze producten zijn ook heel goed te combineren om een nog stevigere hold te creëren!

3.jpg4.jpgFade haircuts

5.jpg

Next up: de opgeschoren kapsels en fade haircuts. Maar wat bedoelen we nu eigenlijk met een fade haircut? Je maakt eigenlijk een gradiënt in het haar: zo ga je van geschoren – beetje geschoren – haar naar een langer gedeelte. En dat kan dan weer op een heel subtiele manier uitgevoerd worden of net helemaal niet. Dit creëert een super coole look en volgens Buddy ben je dan helemaal “the man”!

Wat adviseren wij: het ultieme product voor dit type creatie is de American Styling Fibre van Buddy Tantino. Dit product heeft een fantastische hold, een strakke matte finish en een heerlijke parfum. Het product zorgt voor een natuurlijke look en verstevigd het haar.

buddy_tantino_american_styling_fibre_goede.jpg

Opgeschoren kapsels

7.jpg

Uiteraard blijven de opgeschoren kapsel helemaal hip and happening. Dit haartype is al jarenlang de absolute trend. Er is wel meer variatie in deze kapsels gekomen: je kan bijvoorbeeld kiezen voor een fade haircut, waarbij je de haarlijn veel minder duidelijk laat overgaan. Kies daarbij uit een fade haircut die hoog, laag, of erg laag eindigt. Op deze wijze kan je spelen met je haarlijn.

Wat adviseren wij: uiteraard de Classic High Molding Pomade van Buddy Tantino. Deze pomade is wat je van een echte pomade mag verwachten. En sterke hold, heerlijk parfum maar natuurlijk ook een mooie glans. Het product is heel goed droog in te brengen waardoor de matte glans voor zeer lange periode aanwezig blijft. Indien je het inbrengt op licht vochtig haar zal de glans sterker aanwezig zijn.

Kort haar

9.jpg

Het aller-coolste mannenkapsel voor mannen blijft uiteraard kort haar. Dit oogt direct verzorgt, mannelijk en je kan er werkelijk iets heel cools van maken.

Wat adviseren wij: wil je een product met een stevige hold die je haar verstevigd? Kies dan de Matte Molding Clay van Buddy Tantino. Wil je voor een nog creatievere look gaan, kies dan de Firm Hold Putty van Buddy Tantino. Beide producten zorgen dat je haar niet uitdroogt waarbij de door jou gewenste creatie voor zeer lange wordt behouden.

Lang haar

11.jpg

Zowel in de zomer als in de winter is het hebben van mooi lang haar een cadeau. Goede verzorging is een must. Zorg dus voor een verzorgde ‘niet ge-stylde look’.

Wat adviseren wij: voor lang haar is de Natural Styling Hair Wax van Buddy Tantino het perfecte product om te gebruiken. Creëer de natuurlijke look die je wenst waarbij het product zorgdraagt dat het haar mooi in model blijft.

12.jpg

Halflang haar

13.jpg

Wat je nu veel tegenkomt is half lang haar. Creëer een mooie lok en laat de zijkant en achterkant netjes bijwerken.

Wat adviseren wij: in principe zijn diverse producten voor dit type haar goed te gebruiken. Maar de Natural Styling Hair Wax in combinatie met de High Grooming Hairgel van Buddy Tantino zorgen samen voor het ultieme resultaat. Tevens hebben beide producten een gelijke parfum dus de dames om je heen zullen er ook enorm van genieten doordat door het gebruik van beide producten de parfum zich mooi opbouwt.

14.jpg15.jpg

Krullen

16.jpg

Krullen hebben is een voorrecht. Maar het kan ook je grootste tegenstander zijn. Laat je haar op de juiste lengte knippen die bij jouw krul past. En gebruik de juist producten. Jaloerse ogen zullen jou de hele dag in de gaten houden.

Wat adviseren wij: de San Francisco Glace Shaper van Buddy Tantino maakt de krul mooi stevig zonder hem te verzwaren. Ook zorgt dit product voor een goeie hold en langdurige stabiliteit.


Styling producten voor de man

Op zoek naar het perfecte styling product voor het haar? Johnbeerens.com heeft een groot assortiment aan gel, wax, claypaste en pomade om het haar mee te stylen.  

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag