Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

16 Mei. 2022

De Dyson Airwrap haarstyler is vernieuwd, met nieuwe opzetstukken, borstels en droger.

Begin maar met sparen want deze vernieuwde Dyson Airwrap is jouw nieuwe musthave! De eerste Dyson Airwarp verscheen in 2018 op de markt. Deze vernieuwde versie is in essentie hetzelfde, maar door de nieuwe en verbeterde opzetstukken ook weer totaal anders. Als jij je afvraagt hoe je volume in je haar föhnt, hoe je krullen maakt met een föhn of hoe je je haar in model föhnt? Met deze multifunctionele airstyler kun jij ieder kapsel creëren wat je zou willen. Lees snel verder om achter alle tips & trucs van deze airstyler te komen.

Deel dit artikel:

De Dyson Airwrap haarstyler is vernieuwd, met nieuwe opzetstukken borstels en droger!

 

Begin maar met sparen want deze vernieuwde Dyson Airwrap is jouw nieuwe musthave! De eerste Dyson Airwarp verscheen in 2018 op de markt. Deze vernieuwde versie is in essentie hetzelfde, maar door de nieuwe en verbeterde opzetstukken ook weer totaal anders. Als jij je afvraagt hoe je volume in je haar föhnt, hoe je krullen maakt met een föhn of hoe je je haar in model föhnt? Met deze multifunctionele airstyler kun jij ieder kapsel creëren wat je zou willen. Lees snel verder om achter alle tips & trucs van deze airstyler te komen.

Wat is een Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is de meest multifunctionele haartool die er volgens mij bestaat. Heb jij thuis ook een föhn, stijltang en krultang? Misschien ook nog wel een föhnborstel? Serieus, hoe ideaal is het om al deze losse tools te vervangen voor een multifunctionele tool? Maak dan kennis met de Dyson Airwrap. Dit is een apparaat dat föhnt, krult, golft en stijlt, zonder extreme hitte, om salon-waardige looks te creëren (zelfs als je geen echte haarstylingsvaardigheden hebt). Hij is zo multifunctioneel dat dit toch wel de beste haartool ooit is! Doordat de Dyson geen extreme hitte gebruikt, maar wel je haar goed in model krijgt is het ook niet schadelijk voor je haar en hoef jij niet bang te zijn voor een droge coupe. 

Hoe werkt de Dyson Airwrap? Hier wordt het stap voor stap uitgelegd.

De Dyson Airwrap is zeker niet een standaard (hitte)tool, dus de eerste keren kan het best even wennen zijn om met deze tool aan de slag te gaan. Dit kan misschien in het begin wat frustrerend zijn omdat je echt even handigheid erin moet krijgen. Maar.. no worries! Wij gaan je helpen met een stap voor stap uitleg. Daarnaast is het ook een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen!

Stap 1: het drogen van je haar

Laat je haar aan de lucht drogen of gebruik hiervoor het ovale opzetstuk. Dit stuk droogt het haar als een normale fohn. Je droogt je haar dan voordat je het in model gaat brengen tot dat het ongeveer 80% droog is.

Stap 2: voor welke look ga je?

Tijd om te beslissen voor welke look je wil gaan. Krullen, stijl of volume, het kan allemaal. Heb je bijvoorbeeld pluizend haar van jezelf, en wil je mooie volumineuze krullen? Kies er dan voor om eerst met de smooth + control borstel het haar glad te maken, om ze vervolgens te krullen met de krulopzetstukken.

Stap 3: breng je haar in model

Voor golvend en krullend haar klik je de juiste grootte van het opzetstuk vast, neem je een pluk van je haar en laat je de luchtstroom van het apparaat uw haar pakken en rond de cilinder wikkelen. Gebruik hierbij een hoge temperatuur en luchtstroom.

Stap 4: hoe maak je krullen met de Airwrap?

Laat de Airwrap elke stand 5-10 seconden drogen, druk vervolgens op de cool-knop om de golf te laten afkoelen voordat je hem los laat, zodat de krul gefixeerd wordt.

Stap 5: perfecte krullen

Laat de golf vervolgens los en trek de krul naar beneden, zodat je mooie grove krullen krijgt.

Stap 6: bijna klaar!

Doe dit bij heel je haar, tot dat het droog is.

Stap 7: fixeer je haar met haarspray

Fixeer je haar eventueel met een haarlak zodat ze zo lang mogelijk in model blijven, of kies voor extra verzorging met een serum of olie. Wat je zelf fijn vindt natuurlijk.

Wat is er anders aan de vernieuwde Dyson Airwrap?

De basis van de tool is hetzelfde gebleven, alleen de opzetstukken zijn flink veranderd. Zo is er nu een gladmakende haardroger die gebruik maakt van het coanda-effect. Wat wil dit zeggen? Je kunt je haar met dit opzetstuk zowel drogen als glad maken door opspringende haren te verbergen. Het Coanda-effect trekt korte haren naar het oppervlak van het opzetstuk waardoor opspringende haren verdwijnen onder langere haren en je een gladde afwerking krijgt. In de Airwrap opzetstukken voor het krullen en in de borstels wordt de lucht gebogen, waardoor het haar naar het krulopzetstuk of de borstel aangerokkken en erom gewikkeld wordt, zodat je kunt stylen met lucht, zonder extrme hitte. Daarnaast werken de opzetstukken om krullen te creëren zowel tegen de klok in als met de klok mee. Je hoeft dus niet meer te wisselen van opzetstuk voor een andere luchtstroom.

Ook ga je met de Airwrap opspringende haren tegen. Met het Fly away opzetstuk maak je het haar droog en glad en verberg je opspringende haren.

Heb je al een Dyson Airwrap? Dan kun je de nieuwe opzetstukken gewoon los aanschaffen voor hetzelfde resultaat!

Wat kost de Dyson Airwrap?

De vernieuwde Dyson Airwrap kost €549,-. Het is een multifunctioneel apparaat met eindeloos veel mogelijkheden. De Dyson föhn en Airwrap hebben een vaste prijs en zijn nooit in de aanbieding.

De Dyson Airwrap kopen bij JohnBeerens.com?

Zit de Dyson Airwrap in je hoofd en gaat die er niet meer uit totdat je hem bemachtigd hebt? Wij snappen dat heel goed! Hij is verkrijgbaar in meerdere prachtige kleuren. Je bestelt hem makkelijk en snel op JohnBeerens.com en voordat je het weet heb jij hem in handen! Ook de andere tools van Dyson bestel je makkelijk en snel bij JohnBeerens.com. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje