Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

16 Apr. 2021

De fijnste cadeaus voor hem op Vaderdag!

Cadeau voor papa

Op 20 juni is het weer zo ver; Vaderdag! De dag waarop we alle papa’s gaan verwennen met leuke Vaderdag cadeaus! Wil je de liefste papa, opa of gewoon een vader lekker in het zonnetje zetten met geweldige verzorgingsproducten? Papa is onze superheld. En deze superheld verdient op deze speciale dag wel een heerlijk cadeau. Wij hebben voor jou een aantal fijne Vaderdag cadeaus geselecteerd waar je zeker punten mee scoort. Wat dacht je van onze heerlijke Daddy beard set? Of de Daddy Hair & Body Set? Lees verder zodat jij het leukse verzorgingsproduct voor je pap in de wacht sleept!

Deel dit artikel:

Het perfecte Vaderdag cadeau?

Er kan gelukkig weinig misgaan met het cadeau die je voor je vader kiest. Alles wat je aan je vader geeft, zal hem gelukkig maken. Promise! Maar hoe leuk is het als je jouw papa verrast met dat ene cadeau wat echt goed van pas komt. Of een Vaderdag cadeau die hem net dat laatste zetje geeft om een momentje voor zichzelf te nemen en lekker te ontspannen onder het genot van heerlijke aroma’s en verzorgingsproducten. Zo laat je zien dat je er goed over na hebt gedacht! 

Cadeau vader

Het cadeau die je als zoon kiest is natuurlijk niet hetzelfde als die van een dochter. Wij helpen jou daarom graag de juiste keuze te maken. Zo weet je zeker dat je op Vaderdag het fijnste cadeau aan je papa geeft.

Vader en zoon 

Als zoon is het leuk om je papa te verwennen met stoere verzorgingsproducten. Denk maar aan een heerlijke Daddy beard set voor de verzorging van zijn baard. Is jouw papa niet zo bezig met zijn baard of heeft hij geen baard? Ga dan voor het Waterclouds The Dude Set. Zo kan jouw lieve papa of opa heerlijk ontspannen en zichzelf goed verzorgen. Want ook zij verdienen wat me-time om te ontspannen. Geef je in plaats van een set liever losse verzorgingsproducten, zoals een douchezeep, gezichtscrème, aftershave of een baardolie? Wij hebben hieronder een aantal fijne producten voor je lieve papa geselecteerd! 

Vader en dochter

Als dochter ben je vaak het oogappeltje van je vader. En het oogappeltje van papa, mag haar vader zeker op deze speciale dag flink verwennen en vertroetelen. Maar met welke verzorgingsproducten verblijd je jouw papa het meest? Met de twee setjes die we boven noemden, zit je zeker goed! Ga je toch liever voor een los cadeautje zoals een heerlijke deodorant, anti-ageing cream, baardbostel of een talg regulerende emulsie voor het glimmende gezicht van je pa? Kies dan één van deze heerlijke producten. 

De moderne man

Dat de man van tegenwoordig zich beter verzorgt dan jaren terug, is geen geheim. Eigenlijk best logisch, want vrouwen gebruiken al decennialang verzorgingsproducten en zweren bij de positieve effecten ervan. Waarom zouden mannen dit dan niet doen? Naast het feit dat mannen baat hebben aan het optimaal verzorgen van hun huid, is het ook een fijn geniet-momentje!

Mannen huidverzorging

De mannenhuid en vrouwenhuid lijken op veel gebieden op elkaar. Toch is er een verschil. De gezichtshuid van mannen maakt meer talg aan door hogere testosteronwaarden. Vroeg je je weleens af waarom jouw man of pa altijd met een glimmende voorhoofd rondloopt? Dit is dus de reden. Een gevolg van de overmatige talgproductie is onder andere een vettere huid. Door de grovere poriën bij de man, belandt er makkelijker vuil in de gezichtshuid. Dit veroorzaakt onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Dit zijn zaken die elke man het liefst voorkomt, ook onze lieve papa’s!

Elke man kan wel een handje geholpen worden met de verzorging van zijn huid. Hier geven we jou een aantal tips mee. Met deze tips kunnen de papa’s rekenen op een frisse en verzorgde huid!

De fijnste Vaderdagcadeaus op JohnBeerens.com

Tips voor de mannenhuid: 

  1. Een goede huid begint bij een dagelijkse gezichtsreiniging. Misschien is het zelfs belangijker dan bij de vrouwenhuid. De mannenhuid is namelijk gevoeliger voor onzuiverheid en vetheid. De Proraso Beard Exfoliating Paste is een scrub die de dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. De scrub ruikt naar mint en rozemarijn (love it). Een goede face wash reinigt de huid en voedt deze daarnaast met waardevolle voedingsstoffen.
  2. Gezichtscrèmes kunnen ook heel veel betekenen voor de mannenhuid. Factoren van buitenaf, zoals de verwarming, kou, zon et cetera, kunnen de mannelijke gezichtshuid flink uitdrogen. Wil je schilfers, jeuk en huiduitslag voorkomen, dan kan een hydraterende crème in de ochtend helpen om dit te tegen te gaan. Onze favoriete gezichtscrème (en tegelijkertijd ook een aftershave) voor de man is de Annemarie Borlind For Men Gezichtscrème. Deze anti-ageing dagcreme zorgt voor langdurige hydratatie, en een sterke en vitale huid. 
  3. Hanteer een gezonde leefstijl. Geloof ons: dat zie je aan je huid! Dus leg de sigaretjes en de overmatige alcoholische drankjes voortaan maar lekker aan de kant. Alcohol en roken zijn echt not done voor elke man die een stralende huid wil.
  4. Drink veel water! Dit zorgt ervoor dat je huid altijd gehydrateerd blijft.
  5. Een gezond eetpatroon is erg belangrijk. Veel vitamines hebben een invloed op je gezichtshuid, waaronder vitamine A, C, D, B2, B5 en B8. Heb je het idee dat je deze vitamines niet voldoende uit je voeding haalt, dan kun je altijd voor huidvitamines gaan. Persoonlijk ben ik fan van de Beauty Bear Skin Vitamines. Sinds ik deze dagelijks inneem, ziet mijn huid er echt gezonder uit. Bovendien smaken ze heel lekker!

 

Mannen haarverzorging

Haar wordt vaak geassocieerd met vrouwen, terwijl er veel mannen zijn die trots zijn op hun haar. Dit houdt in dat je als man graag je haar behoudt en dus haaruitval wil voorkomen. Hiervoor is onder andere een goede haarverzorging heel belangrijk. 

Tips voor mannen haarverzorging:

  1. Gebruik een shampoo met voedende eigenschappen. Deze shampoos zijn niet agressief en kan je makkelijk dagelijks gebruiken. Onze all-time favoriet is de Waterclouds The Dude Hair & Body Wash. Deze heerlijk alles-in-1 product bevat voedende en beschermende ingrediënten, zoals macadamiazaad-olie, zoete amandelolie, plantaardige oliën, eiwitten, mineralen en vitamine A, B en E. Bovendien ruikt het zooooo lekker!
  2. Een goede borstel is ook essentieel voor de mannelijke coupe. Een goede borstel bestaat uit brede pinnen met een afgerond topje. Zo krast de hoofdhuid niet, maar wordt het lekker gemasseerd (stimuleert haargroei!). De hartendief onder onze borstels is The Knot Dr. Dit is een hele fijne borstel voor zowel vrouwen als mannen. De borstel ontklit het haar pijnloos en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Met deze borstel wordt je haar borstelen, het fijnste momentje van de dag!
  3. Gezond haar begint van binnen. Het is daarom zeker belangrijk om de juiste producten te eten om je haar te voeden. Goed haar, gaat dus ook door de maag! Vitamines en mineralen die onder andere niet mogen ontbreken in je dieet zijn: Biotine (vitamine B8), foliumzuur (vitamine B11), selenium, zink, ijzer en vitamine A. Met een gevarieerd dieet met voldoende groente en fruit en eventueel aangevuld met haarvitamines, krijg je bijna zeker voldoende vitamines binnen. Zo hou je het haar gezond en mooi!

 

Baardverzorging

We kunnen er niet omheen. De beard-dude/manscaping/men grooming is helemaal hot nu.  De één draagt zijn baard lang, de ander weer kort. Wij helpen de man graag aan zijn tocht naar een succesvolle baard. Per dag groeien de 25.000 gezichtshaartjes van de man gemiddeld een halve millimeter. Het is dus belangrijk om te weten hoe je zowel de baardharen als de onderliggende huid optimaal verzorgt. Er zijn veel mannen die het op gegeven moment niet meer zien zitten met hun baard vanwege irritaties, droge huid, gespleten haren of het onhygiënisch voorkomen. Met de juiste producten en onze tips wordt het onderhouden en verzorgen van je baard een stukje makkelijker. Alles wat je moet weten over het verzorgen van je baard lees je hier!

Tips voor de baardverzorging:

  1. Reinig je baard goed. Of je nou een lange, volle of korte baard hebt, wordt er geadviseerd met regelmaat je baard te wassen. De baard wordt makkelijk vettig en vies. Wij adviseren 2x per week de baard met een voedende baardzeep te wassen. Onze mannelijke klanten vinden Clubman Pinaud Scheerzeep, de fijnste!
  2. Vermijd baardproducten met een hoog alcohol percentage! Dit kan branden en de huid irriteren.
  3. Maak tijd vrij om je baard de beste verzorging te geven.
  4. Gebruik af en toe baardolie. Door het regelmatig wassen van de baard, kunnen de baardhaardjes uitdrogen. Baardolie is bedoeld om de baard te voeden en de huid onder de baard te verzorgen. De bestverkochte baardolie op JohnBeerens.com is de Beard Junk Beard Lubricant Baardolie. Na gebruik  voelt je baard weer lekker zacht aan en heb je geen last van jeuk. Wil je meer weten over de voordelen van het gebruiken van een baardolie? Bekijk dan ook eens de blog: Alles over baardolie
  5. Met een baardbalsem/baardwax breng je de baard mooi in model. Een baardbalsem kan je baardhaartjes dikker laten ogen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de haartjes gevoed worden. De voedende eigenschappen van een baardbalsem komen door de oliën en de bijenwas die vrijwel in alle baardbalsems zitten! Onze favoriete baardbalsem is de Beard Junk Beard Pomade. Deze zorgt voor een mooie en natuurlijke afwerking.

 

Vaderdag cadeau

Een Vaderdag cadeau voor je lieve pa nodig? Wil je papa echt verrassen dit jaar? Geef één van de vele mannen verzorgingsproducten uit onze Vaderdag categoriepagina. Laat jouw vader weten dat je hem dankbaar bent. Jouw papa die altijd voor je klaar staat, met je voetbalt en stoeit. Papa is de eerste held van een zoon en de eerste liefde van een dochter. Verwen hem daarom met een super origineel Vaderdag cadeau dit jaar! Just because he deserves it!

 

 

 

Verzorgingsproducten speciaal voor mannen 

Wij bieden een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor mannen. Deze verzorgingsproducten bieden de papa’s een stralende huid of een verzorgde mannen-coupe en uiteraard dat heerlijk momentje me-time! Voor elke vader hebben we wat. Voor de milieubewuste vader of de vader met een gevoelige huid. Verras je papa met één van onze vitaliserende verzorgingsproducten en zet hem lekker in het zonnetje. Hier vind je allerlei cadeaus waar je zeker punten mee scoort. Neem een kijkje op JohnBeerens.com en vind het perfecte cadeau.

Vaderdag cadeau bestellen op JohnBeerens.com?

Jouw Vaderdag cadeau online bestellen op JohnBeerens.com kan altijd gemakkelijk en veilig, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bestel je het Vaderdag cadeau op werkdagen voor 22:00, dan is het indien op voorraad morgen al in huis! Happy Fathers day!

 

Shop onze Vaderdag Specials!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje