06 Maart. 2019

De fijnste producten voor de gevoelige hoofdhuid!

Heb jij vaak last van een gevoelige hoofdhuid? Zijn jeuk, een rode hoofdhuid of schilfers te herkenbaar voor je? Vaak ligt de oorzaak bij een verstoring van de talgproductie. Op het moment dat er een tekort is aan talg in je hoofdhuid, kunnen er vaak irritaties ontstaan. Het tegenovergestelde kan ook tot hoofdirritaties leiden. Te veel talg leidt vaak tot een jeukende hoofdhuid. Wij hebben een selectie gemaakt uit de populairste haarproducten in ons assortiment voor de gevoelige hoofdhuid!

Deel dit artikel:

Heb jij vaak last van een gevoelige hoofdhuid? Zijn jeuk, een rode hoofdhuid of schilfers herkenbare symptomen? Vaak ligt de oorzaak bij een verstoring van de talgproductie. Op het moment dat er een tekort is aan talg in je hoofdhuid, kunnen er vaak irritaties ontstaan. Het tegenovergestelde kan ook tot hoofdirritaties leiden. Te veel talg leidt vaak tot een jeukende hoofdhuid. Wij hebben een selectie gemaakt uit de populairste haarproducten in ons assortiment voor de gevoelige hoofdhuid!

Waterclouds Relieve Climbazole Tonic

Twee veelvoorkomende symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid zijn jeuk en roos. De tonic van het populaire Zweedse merk Waterclouds, verkoelt en kalmeert de hoofdhuid. Bovendien zorgt de tonic ervoor dat de vochtbalans in de hoofdhuid weer gereguleerd wordt. Ook roos ga je tegen door het gebruik van deze fijne hoofdhuidbehandeling. Masseer de Waterclouds Relieve Climbazole Tonic in op de hoofdhuid nadat het haar gewassen is. Kam vervolgens het haar door, zodat de tonic gelijkmatig over de hoofdhuid verdeeld wordt. En voilà een healthy scalp!

SachaJuan Scalp Treatment

SachaJuan Scalp Treatment hoofdhuidbehandeling bevat onder andere de ingrediënten: piroctone olamine en climbazole. Deze zorgvuldige samenstelling van ingrediënten, verwijdert roos en kalmeert de hoofdhuid. Voor het onderhoud van de vochtbalans zit er rozemarijnolie, menthol, salicylzuur en gemberextract in. Ook voor de verzachting van irritaties en roodheid op de hoofdhuid, zijn deze ingrediënten essentieel. Verdeel het haar, breng de treatment aan op de hoofdhuid, masseer het goed in en laat het inwerken zonder het uit te spoelen en zeg hello to your fresh scalp!

SachaJuan Scalp Shampoo

Sacha Juan Scalp Shampoo verwijdert roos en kalmeert de hoofdhuid. De shampoo is rijk aan piroctone olamine, climbazole, rozemarijnolie, mentholzuur, salicylzuur en gemberextract. Deze ingrediënten verzachten de verzwakte en geïrriteerde hoofdhuid en onderhouden de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid. Deze fijne shampoo maakt het haar schoon en zorgt er weer voor dat je een frisse hoofdhuid hebt! Als je de shampoo combineert met de SachaJuan Scalp Treatment kun je rekenen op een optimaal effect en een happy hoofdhuid.

Nioxin System 6 Scalp Revitalizer

De Nioxin System 6 Scalp Revitaliser is een conditioner die speciaal ontwikkeld is voor normaal tot dik haar, dat chemisch behandeld is en zichtbaar dunner wordt. Deze conditioner beschermt de hoofdhuid en herstelt de vochtbalans in het haar. De lichtgewichtige conditioner helpt weerstand te geven en de vochtbalans te reguleren. Na gebruik is het haar zichtbaar gezonder en dikker, terwijl het tegelijkertijd je hoofdhuid beschermt.

Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing Haarserum

Dit haarserum is ideaal voor de droge en gevoelige hoofdhuid. Het serum is verrijkt met onder andere chitosan, allontoïne, bisabolol en vitamine B5. Deze verzachtende en kalmerende ingrediënten bestrijden effectief de jeuk van de hoofdhuid. Door het gebruik van Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing Serum wordt de conditie van het haar en de hoofdhuid aanzienlijk beter. Jeuk en irritatie zijn verleden tijd!

BeautyBear Hair

Naast een optimale verzorging van buiten, is het ook heel belangrijk dat je de juiste vitamines binnenkrijgt. Vitamine A speelt een grote rol bij het onderhouden van een gezonde (hoofd)huid. Naast vitamine A bevatten deze haarvitamines een uitgebalanceerde samenstelling aan ingrediënten en vitamines die ervoor zorgen dat je haar en hoofdhuid gezond zijn. Een gezonde hoofdhuid van binnen en buiten dus!

J Beverly Hills Solutions Healthy Scalp Shampoo

De J Beverly Hills Solutions Healthy Scalp Shampoo is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge hoofdhuid. De combinatie van 3 essentiële oliën (van de thee, pepermunt en eucalyptusplant) en plantenextracten, zoals jojoba, rozemarijn en mint, zorgt voor een gezonde hoofdhuid zonder vervelende schilfers of roos. Het natuurlijke pH niveau van de hoofdhuid herstelt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. A healthhy scalp = healthy hair!

We hebben iets heel speciaals voor jullie! Tot en met 31 maart, krijg je 10% korting met de code: hairscalp10 op de producten die in dit blog genoemd worden. Ben je verder nog benieuwd naar ons uitgebreid assortiment aan haarverzorging, neem dan een kijkje op JohnBeerens.com. En wij zijn heel benieuwd naar jullie gouden tips voor de gevoelige hoofdjes onder ons. Laat het ons hieronder weten!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag