15 Jan. 2019

Dé haarkleur trends voor 2019

Ben jij ook één van de dames die nog heel graag voor een nieuwe look gaat in 2019, maar niet zo goed weet welke? Misschien twijfel je nog over de keuze van je look of ben je nog niet de look van je dromen tegengekomen. Bij een nieuw jaar horen nieuwe haartrends. De haarkleuren die we in 2019 vaker gaan zien, zijn bekend. En het wordt moeilijk kiezen, want ze zijn één voor één fabulous. 

Deel dit artikel:

Ben jij ook één van de dames die nog heel graag voor een nieuwe look gaat in 2019, maar niet zo goed weet welke? Misschien twijfel je nog over de keuze van je look of ben je nog niet de look van je dromen tegengekomen. Bij een nieuw jaar horen nieuwe haartrends. De haarkleuren die we in 2019 vaker gaan zien, zijn bekend. En het wordt moeilijk kiezen, want ze zijn één voor één fabulous.

Kastanjebruin met een vleugje goud

https://www.instagram.com/p/BqttvItge3M/

Kastanjebruin is en blijft een klassieker. Ook dit jaar zullen we deze haarkleur vaker zien. Alleen wel met een extra vleugje goud. Dit effect creëer je met lichte highlights. Het fijne aan deze look is dat het niet veel vergt aan onderhoud. Wij raden wel aan om een zilvershampoo te gebruiken om je highlights op peil te houden. Verder adviseren we altijd een kleurbeschermende productenlijn te gebruiken, zodat de mooie kleur niet vervaagt. Wij zijn zelf fan van het nieuwe merk van de Color Protect-lijn van SachaJuan. Dit merk staat voor eenvoud en de basis van hun producten bestaat uit de zogeheten Ocean Silk technologie. Lees hier meer over dit nieuwe merk.

Inktzwart

https://www.instagram.com/p/BsmFtGAHEKT/

Zijn de lichtere kleuren niks voor jou? Dan kun je voor inktzwart gaan. Bij deze trend draait het vooral om de gezonde en glanzende lokken (denk aan de zwarte lokken van Kim Kardashian). Dus als je voor deze look gaat, moet je het haar heel goed verzorgen. Je kunt het haar bijvoorbeeld elke week verblijden met een herstelbehandeling van Olaplex 3. En kleurbeschermende haarverzorging is zeker niet overbodig. Een kleurbeschermende lijn, die bij ons ook in de top 5 staat, is de color care lijn van Waterclouds.

Scandinavisch blond

https://www.instagram.com/p/BpPUmBggSTg/

We stappen even af van ijsblond, maar de natuurlijke variant hiervan wordt helemaal hot dit jaar. Zorg er wel voor dat jouw coupe een natuurlijke uitstraling krijgt. Een beetje uitgroei is niet erg. Dit zorgt er juist voor dat het haar er levendig uitziet. Als je het haar blondeert moet je je lokken wel maximaal verzorgen om pluizig en droog haar tegen te gaan. Gebruik ook een zilvershampoo om de blonde kleur op peil te houden. De blondines bij JohnBeerens.com zijn nu helemaal fan van de nieuwe VIBA Anti Yellow Shampoo. De verzorgende antioxidanten in combinatie met Aloë Vera zorgen ervoor dat het haar een prachtige glans krijgt en de haarkleur levendig wordt!

HAARVERZORGING VOOR GEKLEURD HAAR

Living Coral

https://www.instagram.com/p/BidQ0aAluqo/

In een recente blog maakten we al bekend dat dit dé kleur wordt van het jaar. In december kondigde het kleureninstituut Pantone, Living Coral als kleur van 2019 aan. Ook in het straatbeeld gaan we deze prachtige haarkleur vaker zien. Gebruik óók bij deze look kleurbeschermende haarproducten, zodat je zo lang mogelijk geniet van je mooie koraalkleurige haarlokken.

Hopelijk heb je door deze haartrends wat inspiratie opgedaan! Wij zijn heel benieuwd naar jouw favoriete haarkleur! Laat het ons hieronder weten.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje