23 Mei. 2022

De nieuwe lijn van L'Oréal Professionnel om jouw krullen te verzorgen en in model te brengen!

Er zijn zoveel producten om jouw krullen in model te brengen en te verzorgen, maar vind je het moeilijk om nou echt de producten te vinden die bij jouw haar passen? De nieuwe krullijn van L’Oréal Professionnel helpt jou om je krullen te verzorgen zonder te verzwaren waardoor de definitie versterkt wordt waardoor je krullen nog mooier uit komen dan normaal! In deze blog leggen we je uit wat de producten doen, en welke routine het beste bij jouw type krul past. Ik vertel je ook welke producten van deze geheel nieuwe lijn Curly Girl proof zijn!

Deel dit artikel:

De nieuwe lijn van L’Oreal Professionnel om jouw krullen te verzorgen en in model te brengen!

Er zijn zoveel producten om jouw krullen in model te brengen en te verzorgen, maar vind je het moeilijk om nou echt de producten te vinden die bij jou passen? De nieuwe krullijn van L’Oréal Professionnel helpt jou om je krullen te verzorgen zonder te verzwaren waardoor de definitie versterkt wordt waardoor je krullen nog mooier uit komen dan normaal! In deze blog leggen we je uit wat de producten doen, en welke routine het beste bij jouw type krul past. Ik vertel je ook welke producten van deze geheel nieuwe lijn Curly Girl proof zijn!

Hoe kun jij jouw krullen het beste verzorgen?

Bij krullend haar heeft je haar een specifieke verzorging nodig om je krullen echt tot z’n recht te laten komen. Dit komt omdat krullend haar van zichzelf droger is dan haren die niet krullend zijn. Zorg er dus voor dat je producten aanschaft die jouw krullen verzorging bieden zonder ze te verzwaren. L’Oréal zou L’Oréal niet zijn als zij niet alles er aan hebben gedaan om de beste producten te ontwikkelen die passen bij ieder type krullend haar. Samen met 4 internationale Curl-experts hebben zij deze Curl Expression lijn ontwikkeld voor elk type krullend haar. Dat is toch super!

Deze lijn is toch wel echt de kers op de taart binnen de Serie Expert lijn van L’Oréal Professionnel! Wij vinden dit echt top!

Welke type krullen zijn er?

Wist je dat er verschillende types krullen zijn en dat al die types verschillende verzorging nodig hebben? Ik bedoel, de ene krul is de andere niet, en hoe kom jij er nou precies achter hoe jij jouw krullen moet verzorgen? Bij krullend haar heb je krultype 2, 3 & 4. Lees verder om erachter te komen wat deze types precies inhouden.

Heb ik krultype 2?

Als je krultype 2 hebt kan het best is zijn dat je denkt dat je steil haar hebt. Totdat je ineens producten voor krullend haar gaat gebruiken.. de krullen komen dan ineens tevoorschijn. Dit krultype geeft grote losse ‘’s’’ krullen en de haren vallen meestal dicht langs het gezicht. Het kan dat je denkt dat je gewoon pluizend haar hebt, maar als je deze pluis wat aandacht geeft kan dit omslaan in mooi golvend haar.

Heb ik krultype 3?

Bij krultype 3 zie je echt een duidelijk krulpatroon. Je herkent ze ook aan zogenaamde ‘’s’’ krullen of aan kurkentrekker krullen.

Krultype 4, wat houdt dat in?

Krultype 4 heeft strakke en dichte krullen die niet altijd even goed te zien zijn. Ze hebben vaak een strak ‘’s’’ patroon. Krultype 4 is ook het meest kwetsbaar voor haarbreuk, dus heeft het goede verzorging nodig. Kroeshaar is vaak krultype 4.

Als het goed is herken je jouw krullend haar in een van deze krultypes en kun je nu verder gaan kijken welke routine het beste bij jouw type haar past.

Deze nieuwe volledige productlijn van L’Oréal biedt alles wat jouw krullen nodig hebben. De lijn bestaat uit maar liefst 12 (!) producten. En daar ben je als curly girl toch super blij mee?!

Is de L’Oréal Professionnel Curl Expression krullenlijn Curly Girl Methode Approved?

Verzorg jij je krullen aan de hand van de Curly Girl Method en ben je benieuwd of de nieuwe krullen productlijn curly girl prove is? Of zie je het vaak voorbij komen maar weet je eigenlijk niet helemaal wat het inhoudt? Wij leggen het je even uit. Niet alle producten van de nieuwe L’Oréal Professionnel lijn zijn CG-approved maar wel een aantal!

Wat houdt de Curly Girl Methode in?

De methode wordt vooral door dames met krullen toegepast, maar in principe zou iedereen dit toe kunnen passen, ook als je slag/stijl haar hebt. Het is een methode waarbij je alleen haarproducten gebruikt die geen sulfaten, siliconen, minerale oliën en bepaalde alcohol bevatten. Dit omdat deze ingrediënten je haar uit kunnen drogen.

Waarom kiezen voor de Curly Girl Methode?

Het is een feit dat krullend haar meer vocht nodig heeft dan steil haar. Door ingrediënten te vermijden die het haar kunnen uitdrogen zorg je ervoor dat je haar het natuurlijke vochtbalans in peil houdt. Het is daarom bij krullend haar ook belangrijk dat je hydraterende producten gebruikt.

Welke producten van de L’Oréal Expression lijn zijn Curly Girl approved?

Deze routine met de producten uit de Expression lijn reinigen, stylen en verfrissen jouw krullen met producten die vrij zijn van siliconen, parabanen, sulfaten en bepaalde types alcohol.

Stap 1: het reinigen van je haar

Dit doe je met de Anti-buildup cleansing jelly. Dit product reinigt je krullen en zorgt ervoor dat alle productresten goed uit het haar verwijderd worden. Het verwijdert zacht de dagelijkse opeenstapeling van onzuiverheden en producten, en hydrateert het haar tegelijkertijd. Het product is toegankelijk voor alle soorten krullen en kroeshaar. Het product biedt een diepgaande reiniging.

Goed om dit te gebruiken als je dagelijks je krullen verfrist met verschillende producten. Het haar zit vol met verschillende producten en dit is een diepgaande reiniging die echt alles goed uit het haar verwijderd.  

Stap 2: het stylen van je krullen

Het stylen van je krullen doe je met de Definition Activator. Echt een geweldig product om dagelijks je haar te restylen zodat je krullen er dagelijks goed uit zien. Door dit in je haar aan te brengen wordt krullend haar geactiveerd en zorgt het voor veel meer definitie en hydratatie. Daarnaast zou je dit in combinatie of los kunnen gebruiken met de cream-in-mousse 10-in-1. Wat houdt die 10-in-1 dan eigenlijk in? Nou, in deze mousse alleen al zitten gewoon 10 voordelen:

  1. Hydrateert krullen en kroeshaar
  2. Definieert het haar 11 keer meer
  3. Verstevigt de haarvezel
  4. Beschermt het haar tegen vocht
  5. Beschermt het haar tegen hitte
  6. Gaat pluis tegen
  7. Gemakkelijk aan te brengen
  8. Laat het haar soepel aanvoelen
  9. Beschermt het haar tegen wrijving
  10. Werkt goed met verschillende stylingroutines

10 redenen om dit product zeker te proberen!

Stap 4: het opfrissen van je krullen

Wakker worden en je krullen weer in model brengen kan soms best wel wat tijd kosten. Door het slapen zijn de krullen uitgezakt en zitten niet meer helemaal zoals je zou willen. Daarvoor is dit het ideale product. Dit product frist namelijk je krullen op en biedt het haar bescherming tegen pluis.

Alle bovenstaande producten zijn zeker CG-approved, en daar zijn wij super blij mee.

Maar… de lijn bestaat uit nog veel meer producten die jouw krullen verzorgen en in model houden en brengen, die zullen we nog even kort toelichten zodat het duidelijk wordt wat ieder product doet.

Welke producten gebruik je het best voor je krullen?

Naast bovenstaande producten zijn er nog meer producten die geschikt zijn voor jouw krullen. Ik zal ze per product even kort uitleggen, zodat het overzichtelijk wordt wat ieder product doet.

  • Anti Buildup Jelly – reinigt de krullen zacht en biedt hydratatie.
  • Intense Moisturizing Cleansing Cream – verwijdert zacht productresten, terwijl het haar wordt gehydrateerd.
  • Mask Natural Feel – hydrateert krullend haar diepgaand, geeft het haar glans en voorkomt pluizend haar.
  • Rich Mask Luxerious Feel – een rijk masker die de krullen hydrateert en het haar glans geeft. Dit rijke en volle masker is uitermate geschikt voor type 4 krullen (eerder uitgelegd in de blog, geschikt voor dichte krullen die je ziet bij kroeshaar.)
  • 10-in-1 Crème-in-Mousse – het haar wordt hiermee gehydrateerd, gedefinieerd en beschermd tegen hitte.
  • Definition Activator Jelly – een bijzondere formule die de verzorging van een crème combineert met de fixatie van een gel voor perfecte krullen zonder dat het hard wordt.
  • Long Lasting Moisturizing Cream – houdt het haar in model zonder het te verzwaren en beschermt tegen hitte.
  • Drying Accelerator – dit is een alcoholvrije formule met een ringverstuiver voor gelijkmatige druppels over je haar, dit laat het haar tot 37% sneller drogen.
  • Curl Reviver – dit product frist de krullen op, zonder ze nat te maken. Ideaal om hiermee iedere ochtend je krullen op te frissen.
  • Density Stimulator – dit product stimuleert de aanzet en vermenigvuldigt het aantal haren. Het is een serum met een verstuiver die het gemakkelijk op de haaraanzet kan aanbrengen.

Welke haarroutine is geschikt voor mijn krullen?

Jeetje wat een producten! Ik hoor je al denken, welke moet ik dan gebruiken met mijn krullen? Nou, we hebben aan het begin van de blog uitgelegd dat er verschillende types krullen zijn. Aan de hand van het type krul wat jouw haar heeft, kun je kijken welke producten het beste bij jouw haar passen.

Welke haarroutine is geschikt voor krultype 2?

Bij krultype 2 heeft het haar hydratatie en definitie nodig. De producten moeten het haar niet verzwaren en het luchtig houden.

Reinigen & verzorgen

  • Anti Buildup Jelly
  • Intense Moisturizing Cleansing Cream
  • Mask Naturel Feel

Stylen

  • 10-in-1 Creme-in-Mousse
  • Definition Activator Jelly

Drogen

  • Drying Accelerator

Nabehandeling

  • Curl Reviver
  • Density Stimulator

Welke haarroutine voor krultype 3?

Wat bij krultype 3 belangrijk is, is intense hydratie. De producten moeten zorgen voor langdurige definitie.

Reinigen & verzorgen

  • Anti Buildup Jelly
  • Intense Moisturizing Cleansing Cream
  • Rich Mask

Stylen

  • 10-in-1 Creme-in-Mousse
  • Long Lasting Moisturzing Cream

Drogen

  • Drying Accelerator

Nabehandeling

  • Curl Reviver
  • Density Stimulator

Welke routine bij krultype 4?

Reinigen & verzorgen

  • Anti Buildup Jelly
  • Intense Moisturizing Cleansing Cream
  • Mask Naturel Feel

Stylen

  • 10-in-1 Creme-in-Mousse
  • Definition Activator Jelly
  • Long Lasting Moisturzing Cream

Drogen

  • Drying Accelerator

Nabehandeling

  • Curl Reviver
  • Density Stimulator

L’Oréal Professionel Curl Expression online bestellen bij JohnBeerens.com

De gehele lijn is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com! Bij JohnBeerens.com hebben wij alles om jouw krullen te verzorgen en in model te brengen. Door je krullen goed te leren kennen kom je er achter wat je haar nodig heeft. De producten uit de L’Oréal Expression lijn bieden alles om jouw haar optimaal te verzorgen. Je kunt ook een van de producten toevoegen aan je huidige routine, zoals de Curl Reviver.

Bestel de L’Oreal Curl Expression lijn vanaf nu makkelijk en snel bij JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje