Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

10 Dec. 2020

De ultieme feestkapsels voor kerst en oud en nieuw 2020!

Wil je tijdens de feestdagen indruk maken met een mooi en easy kapsel? Check deze snelle en makkelijke feestkapsels, zodat jij ook kan shinen tijdens kerst en oud en nieuw!

Deel dit artikel:

Dé feestkapsels voor de feestdagen

Een groot gezelschap zit er dit jaar tijdens de feestdagen niet in, maar een mooi feestkapsel, kan niet ontbreken bij het afsluiten van dit bijzonder jaar. Heb jij inspiratie nodig voor jouw party look? Lees dan snel verder. John Beerens heeft een aantal mooie feestkapsels voor je op een rij gezet!

Great Gatsby coupe

Als je helemaal fan bent van de Gatsby-like kapsels, dan is dit hét kapsel waar je voor moet gaan tijdens de feestdagen. Ook in Hollywood zie je deze look vaak voorbij komen. Nicole Richie en Emily Blunt zijn voorbeelden die het kapsel regelmatig paradeerden. Hier zie je de coupe met een moderne twist. Het mooiste is om de look af te sluiten met een feestelijke dunne haarband.

Stap 1.

Creëer een diepe zijscheiding precies boven één van je wenkbrauwen. Dit doe je het best met een puntkam. Heb je geen puntkam thuis? Dan kun je bijvoorbeeld voor de Tangle Teezer toupeerkam gaan. Bescherm je haar met hittebescherming voordat je je coupe gaat krullen. CHI 44 Iron Guard Thermal Protection spray is een krachtige, verzorgende spray.

Stap 2.

Nu kun je het haar krullen met de CHI 2-In-One Ceramic en Titanium Wand Krultang. Een professionele 2 in 1 krultang met een keramische en titanium staaf die je haar van grove en precieze krullen voorziet die langdurig blijven zitten. Wij vinden het kapsel zelf ook heel mooi met fingerwaves. Veel dames creëren met bijvoorbeeld een B.R.U.S.H warmteborstel ook een mooie slag. In onze blog over deze magische warmteborstel lees je alles over deze haartool.

Stap 3.

Breng nu een medium hold haarspray op het haar. De SachaJuan haarspray geeft een fijne hold en voedt tegelijkertijd het haar met eiwitten en mineralen van zee-algen. In onze blog over algen lees je meer over de kracht van deze waterplanten. 

Stap 4.

Als kers op de taart maak je het kapsel af met een mooie dunne feestelijke haarband en voilà!

 

Let it blow

Het haar mooi in model geföhnd met een volume waar je u tegen zegt. Wie wil dat niet? Het is een kapsel dat bij alles past en snel gecreëerd kan worden. Voor deze glamorous look moet je een goede föhn hebben. De DIVA PRO ULTIMA 5000 PRO is een hele fijne föhn voor dit kapsel. Deze haardroger met nieuwe en verbeterde 2200W high-pressure motor en Ionische technologie zorgt ervoor dat je haren niet statisch worden. Weet je niet welke föhn bij je past? Lees dan onze blog over het kiezen van de juiste föhn.

 

 

 

Stap 1.

Begin met het preppen van je haar met een heat protector zoals de CHI 44 Iron Guard hittebeschermende spray

Stap 2.

Breng ook een volume haarproduct aan, om dat extra blowout effect te creëren. 

Stap 3.

Nu föhnen maar! Föhn je haar vanaf de aanzet en schud met je handen je haar los nabij je hoofdhuid. Doe dit met de ronde CHI Ceramic borstel Als je haar bijna droog is, ga je het in lagen föhnen. Begin bij de onderkant van je haar. En altijd bij de aanzet van je haar. Voor het meeste volume, adviseren we het haar omhoog te “trekken” als je het föhnt.

 

Glam Curls

Krullen kun je tegenwoordig in allerlei stylen maken in het haar. Leuk voor elke dag natuurlijk, maar helemaal feestelijk voor tijdens de feestdagen! Met de glamorous big curls steel je gegarandeerd de show tijdens de feestdagen. Bij deze big curls, is het belangrijk dat je bij het gebruik van de krultang, het haar niet te strak om de krultang draait. Laat je deze feestdagen van je meest glamoureuze kant zien met dit feestkapsel!

Stap 1.

Verdeel je haar in delen. Neem een lok van twee tot drie centimeter.

Stap 2.

Spray haarlak op elke lok! Ga voor de CHI Enviro 54 Natural Hold Hairspray. De spray zorgt voor beweging, textuur, volume en geeft een mooie glans!

Stap 3.

Gebruik je een krultang zonder tong? Draai je lok om de krultang heen en plaats je vinger op de cooltip. Gebruik je een krultang met tong, dan plaats je de krultang halverwege de lok onder de tong en draai je de krultang in je haar. De CHI Onyx Euroshine Cermaic krultang is een ideale krultang voor deze look. Krul je haar van je gezicht af, zodat je jezelf niet verbrandt. Na het krullen, laat je de krullen rustig afkoelen vor het mooiste resultaat.

Stap 4.

Eindig de sessie met een haarserum of glansspray. Ga bijvoorbeeld voor de Biosilk glansspray of het heerlijke haarserum van L'Alga.

Stap 5.

Schud je kapsel voorzichtig los met je vingers en je bent klaar voor de show ;-).

De beste krultangen voor de feestdagen

Haarproducten voor de feestdagen bestellen bij JohnBeerens.com?

Op zoek naar de beste haarproducten voor de feestdagen? Dan zit je bij JohnBeerens.com goed! Hier vind je een ruim assortiment aan haarproducten van diverse merken, zoals KérastaseL'Oréal ParisSchwarzkopfCHI en Waterclouds. Bekijk al onze blogartikelen over haarproblemen en ontdek welke producten bij jou passen! 

Heb je vragen of wil graag persoonlijk advies? Neem dan contact met onze Beauty Care. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje