21 Jun. 2019

De werking van Beauty Bears? (testresultaten)

Gezonde sterke nagels, glanzende haarlokken en een stralende huid. Welke vrouw wil dit niet? Dit begint allemaal van binnenuit. Met de juiste vitamines heb je een goede basis voor sterke nagels, stralend haar en een mooie huid. Wij hebben onze vegan vitamine beertjes van Beauty Bears drie maanden laten testen door een aantal consumenten om te kijken wat voor resultaat deze vitaminebeertjes hebben op jouw beauty! Lees in onderstaande reviews wat de ervaringen zijn met Beauty Bears!

Deel dit artikel:

Je hoort steeds meer over beauty-vitamines. Voor het haar, de nagels, mooie huid en zelfs voor een gewenste huidtint. You name it, we've got it! Maar doen deze beauty-vitamines daadwerkelijk wat ze beloven? En in welke mate zie je daadwerkelijk resultaat. Wij laten onze Beauty Bear lijn regelmatig testen om zo inzicht te krijgen in wat het resultaat is bij verschillende personen. Lees hieronder een aantal reviews van onze testers!

Beauty Bear Hair

Beauty Bear Hair vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor het haar. Door de lekkere smaak van zwarte bes wordt het nemen van haarvitamines een stuk aantrekkelijker. De gummies bestaan uit essentiële voedingsstoffen, waaronder Biotin, Acerola (C-vitamine), vitamine B12, vitamine E, vitamine A en foliumzuur. De gummies bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn de gummies 100% vegan en 100% cruelty free. De Beauty Bear haarvitamines zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle haartypen. Iedereen kan deze heerlijke haarvitamines dus innemen!

Review Beauty Bear hair:

De werking van de Beauty Bear haarvitamines:

Langer, gezonder en voller haar? Ik twijfelde geen moment om de Beauty Bear Hair Vitamines te testen! Nu, 3 maanden verder, merk ik dat ik steeds meer ‘baby haartjes’ begin te krijgen en mijn haar dus aan het groeien is! Daarnaast is mijn haar ook langer geworden. Ik merk nog niet echt dat mijn haar veel dikker is dan voorheen, maar ik vermoed dat dit wellicht nog wat langer de tijd nodig heeft. Ik ben dus erg benieuwd hoe mijn haar er over een half jaar uitziet!

De smaak en het innemen van de Beauty Bear haarvitamines:

Hmmm de smaak van de Beauty Bear Hair Vitamines is heerlijk! Het is dan ook absoluut geen straf om elke dag twee gummies in te moeten nemen, het zijn net snoepjes. Omdat de smaak zo lekker is denk ik dat ik ook niet zo snel vergat om de gummies in te nemen. Net als de andere gummies zijn de Hair Vitamines lekker zacht van structuur en is het dus super makkelijk om ze te nemen. Ik raad het wel aan om de vitamines pas in te nemen na een maaltijd of, als je ze toch graag voor het ontbijt wil innemen, samen met een glas water. Ik heb de gummies soms ook zonder te eten of te drinken ingenomen en toen had ik wel wat last van mijn maag.

Review Beauty Bear hair:

Ik gebruik nu bijna drie maanden de Beauty Bear haarvitamines en ik moet zeggen dat ik redelijk tevreden ben. Ik heb vrij dun maar wel veel blond haar wat niet al te snel groeit. Ik merkte vooral in de eerste maand dat ik extreem veel babyhaartjes kreeg wat met name op viel bij mijn haargrens. Daarnaast merk ik ook dat mijn haar wel wat langer is geworden al weet ik niet of ik dit perse kan linken aan de beertjes of dat mijn haar gewoon op natuurlijke wijze is gegroeid. Na een tijdje merkte ik dat mijn babyhaartjes langer werden, al groeiden ze niet zo snel als ik had gehoopt. Ik heb nog steeds last van veel haartjes die niet in je staart passen of die meer pluizen dan je “langere haar”. Ik denk wel dat mijn haar iets meer glans heeft gekregen de afgelopen maanden en het ziet er nog steeds gezond uit (dat terwijl ik niet naar de kapper ben geweest sinds januari). Ik vond het constant innemen van de vitamines niet lastig. Ik zorgde gewoon dat ik de beertjes op hetzelfde moment innam als mijn andere medicaties. Dit was in het begin wel wennen aangezien ik dit normaal in de ochtend doe. Waarom, zou je denken? Nou de beertjes zien eruit en smaken net als snoepjes. Ik vergelijk het altijd een beetje met de smaakt van de rode Haribo Winegums. Om dit in de ochtend in te nemen is een beetje gek in het begin, maar het is wel fijn om een constant moment te vinden aangezien je ze dan het minst snel vergeet. Ik denk ook wel dat zolang je de beertjes iedere dag neemt de werking een stuk beter is.Al met al ben ik redelijk tevreden met de Beauty Bear Hair Vitamines. Ik heb aanzienlijk meer babyhaartjes gekregen (die hopelijk wel meer gaan groeien) en mijn haar ziet er gezond en glanzend uit. Ik weet niet of mijn haar perse veel langer is geworden, maar als ik mijn babyhaartjes moet geloven heb ik wel meer haar gekregen en dat telt voor mijn dunne blonde haartjes ook al hoog mee.

Before & After

Beauty Bear Skin

Beauty Bear Skin Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor de huid. Door de heerlijke smaak van frambozen wordt het nemen van huidvitamines ook een stuk aantrekkelijker! De beertjes bevatten belangrijke voedingsstoffen, waaronder vitamine A en zink. Alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen die aan deze vitaminebeertjes zijn toegevoegd werken optimaal samen en synergiseren met elkaar. Resultaat: mooi en gezond haar.

Review Beauty Bear skin:

De werking van de Beauty Bear Skin vitamines:

Ik heb van mezelf een vrij onrustige en gevoelige huid en was dus ontzettend benieuwd of de Beauty Bear Skin vitamines mijn huid zouden verbeteren! Ik gebruik de Beauty Bear huidvitamines nu drie maanden en merk wel al een kleine verbetering. Ik heb vaak uitslag en droge plekjes in mijn gezicht en deze zijn wel al wat verminderd. Af en toe heb ik nog dagen dat de uitslag in mijn gezicht wel weer erger is, maar mijn huid is erg gevoelig en reageert op diverse soorten invloeden. Ik denk dus niet dat het perse aan de Beauty Bears ligt. Ik merk wel dat mijn huid minder droog is. Ik had voorheen vaak bij mijn neus en rond mijn t-zone een drogere huid. Ik merk dat mijn huid hier minder droog en schilferig begint te worden!

De smaak en het innemen van de Beauty Bear haarvitamines:

De Beauty Bear huidvitamines smaken naar Frambozen. Ik vond de smaak lekker zoet, maar van alle Beauty Bear vitamines vind ik de Beauty Bear Skin Vitamines wel de minst lekkere variant. De smaak is niet onaangenaam, maar ten opzichte van bijvoorbeeld de haarvitamines vind ik deze minder lekker van smaak. Maar als ik de Beauty Bear vitamines vergelijk met een gewone vitamine pil zijn deze een stuk aantrekkelijker om in te nemen! Ik vond het ook heel fijn dat het gewoon een soort snoepje is wat je kunt innemen en dat je het niet, zoals bij een vitamine pil, moet doorslikken zonder er op te kauwen. Ik zou wel aanraden om de Beauty Bears pas in te nemen, na het nuttigen van een maaltijd. Ik heb ook een aantal keer de gummies ingenomen zonder dat ik had gegeten. Toen had ik wel het gevoel alsof de gummies erg zwaar op mijn maag vielen.

Beauty Bear Tan

Beauty Bear Tan vitamines zijn heerlijke gummies met een sterke combinatie van Beta-caroteen, vitamine C en Acerola. Dankzij de heerlijke smaak van sunkissed perziken wordt het nemen van tanning-vitamines een stuk aantrekkelijker en houd je er een mooie tan aan over!

Review Beauty Bear skin:

Allereerst, de smaak van de tan vitamines is echt heerlijk! De vitamines hebben een lekkere perzik smaak wat me meteen doet denken aan de zomer. Ik ben in juni op vakantie geweest naar Turkije en dit was natuurlijk de perfecte gelegenheid om te testen of de Beauty Bear Tan vitamines wel echt doen wat ze beloven. Ik ben 4 weken voor mijn vakantie begonnen met het dagelijks innemen van twee tanvitamines. Er is mij geadviseerd om vier weken vóór blootstelling aan de zon te beginnen met het innemen van de vitamines, zodat het lichaam de tijd heeft om de vitamines op te nemen.

Ik heb op vakantie vaak last van zonneallergie, dat was ook één van de hoofdredenen waarom ik dit product wilde testen. Vaak krijg ik last van zonneallergie na ongeveer drie à vier dagen blootstelling aan de zon. Ik hoopte dat ik dankzij het innemen van de Beauty Bear Tan vitamines geen last zou hebben van zonneallergie. En ik moet zeggen, het heeft echt geholpen. Ik heb bijna de hele vakantie geen last gehad van zonneallergie ondanks dat ik 10 dagen in de zon in Turkije was. Alleen op de laatste dag begon ik op mijn rechter schouder een beetje last te krijgen van zonneallergie, maar wel een stuk minder dan normaal. Ik moet hier ook bij vermelden dat we de één na laatste vakantiedag een boottocht hebben gedaan waarbij ik de hele dag pal in de zon heb gezeten. Dit is waarschijnlijk funest geweest.

Conclusie: Beauty Bear Tan vitamines zijn voor mij echt een uitkomst. Ik denk dat ik altijd gevoelig zal blijven voor zonneallergie, maar met deze tan vitamines kan ik dit echt verminderen. Ik ga over een paar weken een weekje naar Spanje en dan neem ik de Beauty Bear Tan Vitamines zeker weer mee!

Beauty Bear Nail

Beauty Bear Nail Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingsstoffen voor de groei en kwaliteit van je nagels. Dankzij de heerlijke smaak van groene appels is het innemen van nagelvitamines een stuk aantrekkelijker! Beauty Bear Nail vitamines bevatten een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar, selenium, vitamine B6, vitamine B12 en zink. Je nagels laten je gemakkelijk zien of ze genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Bij een tekort aan vitamines zal je lichaam allereerst de belangrijkste processen prioriteren waarbij de nagels de laagste prioriteit hebben. Hierdoor heb je bij een te kort aan vitamines broze en zwakke nagels.

Review Beauty Bear Nail:

Ik test de Beauty Bear Nail vtamines nu zo’n drie maanden en ik ben positief verrast. Een aantal jaar geleden heb ik acryl nagels laten zetten waarbij mijn eigen nagels helemaal kapot zijn gevijld. Hierdoor blijven mijn nagels nog steeds afbreken en ontstaan er constant scheurtjes in mijn nagels. Ik hoopte dat de Beauty Bear nagelvitamines mijn nagels zouden versterken, zodat ze minder snel afbreken. En ik moet zeggen, het heeft echt effect. Mijn nagels voelen veel sterker aan en breken minder snel af. Zo nu en dan ontstaan er nog wel scheurtjes in mijn nagels, maar lang niet meer zoveel als voor het gebruik van de Beauty Bear Nail vitamines. Of mijn nagels ook echt harder groeien door de Beauty Bear Nail vitamines durf ik niet te zeggen. Mijn nagels groeiden altijd al snel dus hier zie ik niet heel veel verandering in.

Conclusie: Ik ben positief verrast door de Beauty Bear Nail vitamines. Mijn nagels zijn zichtbaar sterker geworden, maar groeien niet persé harder. Ik blijf doorgaan met het slikken van de Beauty Bear nagelvitamines, omdat ik merk dat er steeds minder scheurtjes ontstaan in mijn nagels. Ik ben blij dat ik eindelijk een product heb gevonden die mijn nagels zichtbaar sterker maakt!

Conclusie Beauty Bears 

We kunnen de conclusie trekken dat de Beauty Bear vitamines bij elk individu een andere mate van werking heeft. Bij de ene komt het gewenst effect wat sneller dan bij de ander. Maar dat er op den duur een positief resultaat is, is een feit bij onze testers. Wel hebben we vernomen dat het nemen van de Beauty Bear vitamines op een lege maag, kan leiden tot maagpijn. Dus zorg dat je eerst een maaltijd op hebt voor dat je deze heerlijke vitamines neemt, zodat je zonder maagpijn kan geniet van de positieve resultaten van de Beauty Bear vitamines. Wil jij deze heerlijke vitamines ook uitproberen, bestel ze dan snel bij ons en ervaar zelf wat het met jou doet! Enjoy the results!

Danielle Maassen
Mag je de beertjes alle 4 verschillende elke dag in nemen of kan je er maar 1 soort tegelijk nemen.
Reply Jul 15, 2019 16:22

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje