Deel 1: Het verzorgen van je haar

Pre-shampoo: Het gebruiken van een pre-shampoo kan ervoor zorgen dat het haar meer voedingsstoffen krijgt die nodig zijn voor het groeien van het haar. Het beste kan hiervoor een warme olie behandeling gebruikt worden die diep in het haar doordringt. De overtollige olie wordt dan tijdens het wassen met een shampoo weggespoeld.

Shampoo: De keuze van shampoo is erg belangrijk. Er zijn namelijk veel shampoos die schadelijke sulfaten voor het haar bevatten. Belangrijk is dus om altijd een zachte, hydraterend en het liefst sulfaatvrij shampoo te gebruiken zoals de Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo.

Proteïne treatment: Een van de voedingsstoffen van het haar zijn eiwitten. Deze moeten regelmatig worden aangevuld aangezien het haar beschadigd raakt tijdens de dagelijkse routine. Hoe vaak je een proteïne behandeling moet doen, is afhankelijk van het haar. Voor beschadigd haar kan de treatment het beste 1  keer per week gebruikt worden. Voor gezond haar is 1 keer per maand genoeg. Een goede behandeling is de Hairfinity Amino Masque.

Moisture treatment
Het gebruik van styling tools of een chemische behandeling zorgt ervoor dat het haar uitdroogt, belangrijk is dus om het verloren vocht weer terug aan te vullen. Hierbij zijn er verschillende keuzes om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een moisture treatment of masker gebruiken maar ook een conditioner zoals de Hairfinity Balanced Moisture Conditioner. Deze kan gebruikt worden met iedere shampoo en zorgt voor het beste resultaat wanneer deze 1 keer per week wordt gebruikt.


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag