Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

23 Apr. 2021

Dit zijn de beste geurkaarsen voor een lekkere geur in huis!

Een geurkaars is meer dan een lekker geurtje. Wist je dat een geurkaars ook vele voordelen heeft voor je gemoedstoestand? Het merk JANZEN biedt maar liefst 10(!) verschillende geurlijnen, waardoor er altijd eentje voor jou bij zit. In deze blog hebben wij onze favoriete geuren voor je op een rijtje gezet! 

Deel dit artikel:

Alles over de beste geurkaarsen in huis!

Geurkaarsen. Ben jij al fan? Met een heerlijk geurende kaars beïnvloed jij jouw huisgeur en heb jij de touwtjes in handen om een moment van thuiskomen te creëren. Wist je dat een geur veel invloed heeft op hoe jij je voelt? Dus heb je zin in een opgewekt gevoel, een gevoel van ontspanning of juist heel fris en fruitig? Een geurkaars is áltijd een goed idee! Wij zetten alle weetjes over de beste geurkaarsen voor jou op een rijtje, zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken.

Wat is een geurkaars precies?

Een geurkaars is een kaars mét een lekker geurtje. Net zoals alle andere kaarsen, zorgen geurkaarsen voor een gezellige en warme sfeer in huis, maar ze hebben nog een functie: het verspreiden van een lekkere geur in huis. Benieuwd hoe de geur aan de kaars wordt toegevoegd? Tijdens de productie wordt er een vloeibaar parfum toegevoegd aan de vloeibare wax. Dit zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig door de kaars verspreid is. Fijn hè? Dan kun jij elke keer als je de kaars aansteekt, genieten van jouw heerlijke nieuwe huisgeur.

Waarom een lekkere geurkaars in huis?

Los van het feit dat een geurkaars een fijne geur achterlaat, heeft het nog veel meer voordelen. Ook jij kunt er niet meer omheen. Ben je benieuwd waarom een geurkaars in huis een echte must is? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

-        Geuren geven je een gevoel van thuiskomen

-        Geuren en sfeer geven je de mogelijkheid om lekker te ontspannen

-        Daarnaast hebben de geur en warmte invloed op jouw stemming

-        Je gemoedstoestand kun je hiermee dus prima beïnvloeden

-        Naast al deze fijne features, is het ook een parel voor in je interieur

-        Ze zijn er in ontelbaar veel lekkere geuren

-        En… ze hoeven niet eens duur te zijn, want ze bestaan voor elke portemonnee!

Hoe geur(kaars) je gemoedstoestand verbetert?

Iedere geur heeft de kracht om ons gedrag en onze stemming te beïnvloeden. Precies om deze reden is het belangrijk dat jij jezelf omringt met fijne geuren! We willen tenslotte wel vrolijk en gelukkig zijn, toch? Denk maar eens aan de geur van oma’s appeltaart, of verse warme croissantjes uit de oven. Verschijnt er al een lach op je gezicht? Dit gevoel wil je toch voor altijd! Geurkaarsen kunnen deze fijne sparkles ook bij jou oproepen. Pluspunt: je hoeft niet elke dag een appeltaart te bakken. Een frisse exotische geurkaars kan jou doen denken aan die ene fijne vakantie met je vriendinnen, terwijl een kruidige warme geurkaars je doet denken aan die ene winteravond met jouw liefde bij het kampvuur. Wedden dat dit jou een fijn gevoel geeft? Door geurkaarsen komt er niet enkel een nieuwe huisgeur vrij, maar wordt je huis omgetoverd tot jouw thuis!

Waarom de geurkaarsen van JANZEN?

Het merk JANZEN, gebaseerd op tien unieke formules en pure ingrediënten, is een onmisbaar element in elk huis. Ben jij bekend met JANZEN? Het merk biedt de beste geurkaarsen! En omdat er tien geurlijnen bestaan, zit er dus altijd eentje bij voor jou! Tijdens een bezoek aan de idyllische parfumstad Grasse in het lekker warme Zuid-Frankrijk, zijn de geuren van JANZEN ontstaan. Pure ingrediënten van over de hele wereld worden gemixt in de unieke parfums. Hoe de parfums in de beste geurkaarsen terecht komen, dat weten we al. Wat nog nieuw voor ons is, is dat de geurkaarsen van JANZEN zorgvuldig met de hand worden afgevuld. Dit maakt dat alle kaarsen van JANZEN een persoonlijke touch hebben en iedere kaars op zijn eigen manier uniek is. Psst.. Ben je bang dat je geurkaars snel zijn geur verliest? Dat is nergens voor nodig. De beste geurkaarsen van JANZEN zijn namelijk gemaakt van een speciale was, waardoor het parfum langzaam wordt vrijgegeven. Hierdoor doe je er iets langer mee én blijft hij lekker ruiken, een echte win-winsituatie dus!

JANZEN Black 22

Alle tien de geurlijnen van JANZEN omschrijven? No way! Wij hebben namelijk dé selectie gemaakt van de beste geuren. Scheelt je een hele hoop keuzestress!

De JANZEN Black 22 is een frisse en warme geur tegelijkertijd. Daardoor heeft hij iets lichts, maar ook heel intens. Dit betekent dat het de perfecte geur is voor zowel mannen als vrouwen. Welke ingrediënten maken het parfum dan zo speciaal? Dat zijn de frisse bergamot en de zoete tonkaboon. De tonkaboon heeft een krachtig en stoer accent. Is de kaars met de JANZEN Black 22 geur een aanrader? Jazeker! Tip: door de frisse en kruidige tonen kan deze geur zowel in de winter als in de zomer jouw huisgeur zijn.   

JANZEN Skin 90

Het vrolijke parfum in de collectie is JANZEN Skin 90. Een fris, fijn en lief parfum met witte lelie en kersenbloesem. Nu al enthousiast? We waren nog niet klaar. Deze vrouwelijke en bloemige ingrediënten worden nog aangevuld met een vleugje van de krachtige tonkaboon én met de fijne zoetige vanillegeur om het wat meer body te geven. Kun je het je voorstellen, deze heerlijke geur verwerkt in kaarsen? Dat maakt JANZEN Skin 90 een van de beste geurkaarsen van JANZEN. Een must-have voor in ieder huis, maar natuurlijk ook superleuk als cadeautje!

JANZEN Orange 77

Een warme lange zomerdag, heerlijk genieten in het park in Spanje, onder een mooie en grote mandarijnenboom. Dat is het parfum JANZEN Orange 77! Ruik jij alleen de heerlijke geur van rijpe mandarijnen? Zeker niet! Ook de bloemige geur van verse rozen die verderop in het park staan komen voorbij én vergeet de frisse jasmijn niet. Stel je voor: je zit op de bank lekker weg te dromen in een mooi boek en je steekt een JANZEN Orange 77 geurkaars aan. Binnen een mum van tijd zit jij met je gedachten in dat lekker warme Spanje. Fijne herinneringen, dat is wat de beste geurkaarsen van JANZEN je bieden. Ben jij fan van deze zonnige allemansvriend?

Ben je nu benieuwd naar alle andere geuren? Dat snappen wij! Maar we gaan je nog nieuwsgieriger maken.. JANZEN heeft namelijk naast de geurkaarsen nog een hele hoop andere fijne, verzorgende en lekker ruikende producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een douche foam? Of een lekkere handzeep? Maar we gaan nog even door. JANZEN heeft namelijk ook douchegel, handcrème, bodylotion, bodyscrub, bodycrème, bodyspray, deodorant, shampoo en conditioner. Ben je meer op zoek naar home producten voor een lekkere geur in huis? Ook dat zit in het assortiment: geurstokjes (met navullingen) en fijne interieursprays.

De beste geurkaarsen bestellen bij JohnBeerens.com?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de geurkaarsen van het merk JANZEN en wil je deze geuren nu ook zelf ervaren? Of ben je juist benieuwd naar de heerlijke verzorgingsproducten van het merk? Neem dan snel een kijkje op onze website voor het volledige assortiment! 

 

Shop JANZEN geurkaarsen

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje