Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

13 Sep. 2023

Hou je zomerkleurtje nog wat langer vast - dit zijn de beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid

Hou je zomerkleurtje nog lekker vast na de vakantie. Ga voor een natuurlijke en egale bruine teint in een mum van tijd! Ondanks dat de zomer al in volle gang is, kan het schadelijk zijn om uren lang in de zon te liggen. Alleen zijn we toch altijd opzoek naar dat perfecte kleurtje. Gelukkig bestaat er zelfbruiner! Een geweldig product waardoor je niet in de zon hoeft te liggen, maar het toch kan lijken alsof je net terug ben van vakantie. Lees hier onze 5 beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid.

Deel dit artikel:

Wat is de beste zelfbruiner?

Wat is nou echt de beste zelfbruiner met het allermooiste resultaat? Zelfbruiner is er in alle soorten en maten. Je hebt het in de vorm van een mousse, spray, serum, crème, olie en waarschijnlijk nog veel meer.

Dan vraag je je misschien ook nog af: hoe lang blijft zelfbruiner zitten? Dat hangt heel erg af van je voorbereiding. Als je je huid van te voren goed hebt geexfolieert door middel van een scrub, verleng je de duur van je selftan. Ik raad het dus zeker aan om voor een goede voorbereiding te gaan, om langer te genieten van je kleurtje.

6x de beste zelfbruiners van 2023

Marc Inbane Naturel Tanning Spray

De Marc Inbane Zelfbruiner! Als je op zoek bent naar een zelfbruiner die nooit teleurstelt, en je altijd voorziet van een egale en natuurlijke teint dan ben je met de producten van Marc Inbane 100% aan het juiste adres.

Deze selftan spray van Marc Inbane is een award-winning product voor een mooie egale en streeploze teint. Geeft je een gezond uitziende en egaal gebruinde huid, tot wel 5 dagen! Deze Marc Inbane zelfbruiner droogt snel en geeft geen vlekken. Hij is gemakkelijk aan te brengen en zit boordevol verzorgende ingrediënten voor de huid.

 

Bondi Sands Zelfbruiner – Liquid Gold Self Tanning Foam

De Bondi Sands zelfbruiner geeft je huid een prachtige golden glow. Deze zelfbruiner is verrijkt met arganolie en doordrenkt met de geur van kokosnoot, wat het product een heerlijke geur geeft. Het voordeel van deze selftan is dat hij droog is in enkele seconde en je er wel tot een week lang van kunt genieten.

Bali Body Gradual Tan

De Bali Body Gradual Tan zelfbruiner voorziet jouw huid van een subtiele tan die past bij je huidskleur. Het fijne aan deze zelfbruinende creme is dat je hem dagelijks aan kunt brengen om jouw tan op te bouwen, totdat je de perfecte kleur bereikt hebt. Dit product is verrijkt met kokosolie, cacaoboter en verstevigende koffie-extract om je huid te voeden en te hydrateren. Dit product is geschikt voor de gevoelige huid!

ROQUEBRUN. Body Serum in Black

Dit product van ROQUEBRUN. Is een zelfbruiner serum dat je huid hydrateert en een gezonde bruine teint geeft. Deze zelfbruiner is ook geschikt voor een donkere huid. Het kan in combinatie met een body lotion worden gebruikt, maar ook zonder. Het is een doorzichtig serum en het makkelijk aan te brengen, en laat geen vlekken achter.

Mr & Mrs Tannie Clear Tan Mist

Een transparante tanning mist met een natuurlijk resultaat. Het is transparante bronzing mist die zich kort na het aanbrengen laat zien. Hoe vaker je het product aanbrengt, hoe meer effect, dus je kunt dit product gaan opbouwen. Het laat geen strepen achter en geeft een heerlijke, zachte huid.

Coming Soon: JAYJO

Binnenkort in ons assortiment, JAYJO, een natuurlijke en egale selftan spray. Geeft een prachtig effect en is gemakkelijk aan te brengen. Hou onze socials in de gaten om te zien wanneer het product online komt.

bekijk hier alle zelfbruiners

Shop de fijnste zelfbruiners bij JohnBeerens.com

Ben jij opzoek naar een fijne zelfbruiner die je huid een langdurige en egale teint geeft, ben je bij johnbeerens.com aan het juiste adres. Allerlei verschillende soorten zelfbruiners die zorgen voor de perfecte kleur. Shop de fijnste zelfbruiners bij johnbeerens.com!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje