28 Dec. 2018

3X looks: Zie er knallend uit voor Oud en Nieuw!

De kerst is net voorbij en Oud & Nieuw staat alweer voor de deur! Grote kans dat je al je party outfit zorgvuldig hebt uitgezocht. Maar what about the hair & make-up? Ga je voor een simpel kapsel en pimp je jezelf op met sparkly glitter make-up? Of wil je juist op deze belangrijke avond, waar we een hoofdstuk afsluiten en een nieuwe verwelkomen, een statement doen met je haar? We got you! Wij hebben drie fantastische NYE-looks voor jou uitgekozen. Deze krijg je in een handomdraai voor elkaar, want wie wil er nou uren bezig zijn met de coupe op deze avond? Lees snel verder en kies jouw NYE-look.

Deel dit artikel:

De kerst is net voorbij en Oud & Nieuw staat alweer voor de deur! Grote kans dat je al je party outfit zorgvuldig hebt uitgezocht. Maar what about the hair & make-up? Ga je voor een simpel kapsel en pimp je jezelf op met sparkly glitter make-up? Of wil je juist op deze belangrijke avond, waar we een hoofdstuk afsluiten en een nieuwe verwelkomen, een statement doen met je haar? We got you! Wij hebben drie fantastische NYE-looks voor jou uitgekozen. Deze krijg je in een handomdraai voor elkaar, want wie wil er nou uren bezig zijn met de coupe op deze avond? Lees snel verder en kies jouw NYE-look.

Side Sweep

De Side Sweep hairstyle is niet meer weg te denken. Niet alleen celebrities als Jennifer Lawrence, J.Lo en Jessica Alba paraderen met deze glamorous look op de rode lopers. Maar ook op straat zien we de look vaker voorbij komen. Met deze look en een nude make-up-look, kan jouw NYE-avond niet meer stuk. Volg deze stappen and sweep that hair!

Stap 1. De kern van dit kapsel zit in de voorbereiding van het haar. Voor dit kapsel zijn volume en glans bepalend. Was je haar met een volume shampoo en conditioner. Wij raden ook aan om op het handdoekdroge haar een volume mousse aan te brengen.

Stap 2. Droog je haar met een föhn.

Stap 3. Maak met een puntkam de zijscheiding waar je deze wil hebben and sweep your hair to the other side, baby!

Stap 4. We willen uiteraard niet alleen zelf shinen, maar ook ons haar moet glanzen. Voor de glans, vind ik persoonlijk de CHI Shine Infusion Glansspray heel fijn. Zo creëer je volume en glans. Spray de glansspray op je haar, voordat je het haar borstelt (de spray dient ook als hittebeschermer).

Stap 5. Om snel en makkelijk extra volume en mooie golven te creëren, zweren we bij de magische warmteborstel van Diva: De Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm). Ik heb het getest en ik ben helemaal verliefd op deze borstel. (Zie hier het resultaat van de borstel op mijn haar.) Met deze borstel heb je binnen 10 minuten zonder al te veel inspanning, de waves of your dreams. Voor een golvend effect, borstel je het haar naar buiten met de warmteborstel. En voilá!

Make-up: Maak deze look af met een nude make-up. Creëer een mooie glow op je jukbeenderen met de Sleek Copperplate Highlighter palette. En om een mooi en natuurlijk accent te geven aan je ogen, ga je voor de Au naturelle Sleek I-Divine Eyeshadow Palette. Je kunt bijvoorbeeld een lichte kleur combineren met een wat donkere. En last but not least the lips. Aangezien de rest van je gezicht au naturelle is, kun je voor een wat meer aanwezige kleur gaan, zoals de Velvet Slipper van Sleek Matte Me Lip Cream.

 

High Ponytail


De High ponytail straalt power uit! En wie wil zich niet powerful voelen op de dag dat men kersverse dromen en doelen aangaat voor het nieuwe jaar? Het is niet voor niks inmiddels de signature look van de jonge powervrouw Ariana Grande. Ook powervrouwen J.Lo en Beyonce dragen dit kapsel regelmatig. Wil jij voor een glamorous High Ponytail gaan? Lees dan snel verder hoe je het beste uit je hoge staart haalt!

Stap 1.Breng eerst een haarserum (om de pluizen te verwijderen) aan in het haar. Borstel de lokken goed en verwijder zo alle knopen. Gebruik een haarborstel die het haar niet afbreekt. Zelf ben ik fan van de Tangle Teezer Wet Detangling Borstel. Deze borstel trekt niet aan het haar en verwijdert pijnloos de knopen uit het haar.

Stap 2. Steil het haar met de stijltang. Wij vinden op dit soort drukke dagen de CHI Escape Draadloze Stijltang heel fijn. Deze stijltang kun je opladen (ook in de auto) en vervolgens 30 minuten tot één uur gebruiken. En als je nog plek hebt in je tas, kun je ‘m overal meenemen en de onverwachte imperfecties, corrigeren. Vergeet niet een hittebescherming te gebruiken voordat je jouw met de stijltang steilt. Wij adviseren voor dit kapsel de CHI 44 Iron Guard Hittebeschermende Spray. Naast beschermen, houdt deze spray het haar ook mooi in model.

Stap 3. Hang het haar ondersteboven en breng met beide handen het haar hoog naar het midden van je hoofd toe. Bind het haar zo strak mogelijk vast met een elastiek die niet zichtbaar is om het haar. Door de hoge staart strak vast te binden, zorg je ervoor dat deze niet zakt na 1 uurtje dansen.

Stap 4. Borstel de staart nog één keer om het te ontwarren. Nu ga je met plukken haar om het elastiekje, totdat het elastiekje bedekt is met het haar. Zo creëer je een extra chique effect.

Stap 5. Spray het haar met een haarlak, zodat je ponytail ongedeerd het nieuwe jaar ingaat. Wij raden voor dit kapsel de CHI Keratin Flexible Hold Hairspray aan. Het verstevigt het haar, maar maakt het niet hard. Nog een pluspunt is dat deze haarlak verrijkt is met keratine. Keratine staat bekend om haar versterkende krachten voor het haar. Nu ben je helemaal ready om jouw powerlook te showen!

Make-up: Bij deze  powerlook past een powerkleur. Maar je kan natuurlijk ook voor natuurlijke kleuren gaan. Een High Ponytail kapsel is een kapsel waar alle face features sterk naar voren komen. Het is mooi om je gezicht goed te definiëren en accentueren (vooral de jukbeenderen) met bijvoorbeeld de Sleek Face Form Contouring Palette. Als je voor een powerkleur gaat,  om de nadruk op jouw ogen te leggen, kun je bijvoorbeeld voor één van de mooie kleuren van de Vintage Romance van Sleek I-Divine Eyeshadow Palette gaan. En aangezien je al de nadruk op je ogen legt, kun je de lippen een subtiel kleurtje geven. Denk bijvoorbeeld aan de Don’t Ask van Sleek Lip Shot.

Side Swept Carousel Braid


Braids zijn helemaal in nu en ook voor Oud en Nieuw kun je voor een Braidlook gaan. De Side Swept Carousel Braid geeft een romantische/chique uitstraling. Deze vlecht staat zowel in kort als in lang haar mooi. Knal jij het nieuwe jaar ook in met deze glamorous braid? Lees dan hoe jij ook voor deze look kan gaan!

Stap 1. Creëer volume in het haar door bijvoorbeeld een volume mousse of volume droogshampoo in het haar aan te brengen. Zo blijft de vlecht ook beter zitten.

Stap 2. Steil of krul het haar. Ga je voor golven, dan raden we aan het haar met de De Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm) te borstelen. Borstel het haar naar buiten voor een wavy look. En ga je toch voor een vlecht in steil haar? Steil het haar dan met de CHI Escape Draadloze Stijltang. Vergeet niet het haar te beschermen met een hittebeschermende spray.

Stap 3. En nu ga je de vlecht maken. Begin ter hoogte van je oor. En vlecht met dikke plukken in je haar, zodat je een brede vlecht krijgt. Doe dit aan beide kanten en breng de twee uiteinden bij elkaar en maak de vlechten vast met een elastiekje en schuifspelden.

Stap 4. Tot slot spray je wat haarlak op je haar, zodat het in model blijft. En listo, lekker feest vieren!

Make-up: Bij een romantisch kapsel past romantische make-up. Definieer jouw gezicht met bijvoorbeeld de Cleopatra’s Kiss’ Sleek Highlighter Palette. En accentueer je ogen met een zachte oogschaduw. Denk bijvoorbeeld aan de oogschaduw kleuren van A new day van Sleek I-Divine Eyeshadow Palette. Voor de lippen gaan we ook voor een zachte kleur. Dit staat heel mooi bij deze look. Ga bijvoorbeeld voor de Baby Doll Sleek True Colour Lipstick om jouw romantic look af te maken.

Nu ben je helemaal ready om glamorous het nieuwe jaar in te knallen. Ben je benieuwd naar ons uitgebreid assortiment aan fancy beauty producten of wil je meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze beauty webshop. Wij wensen jou alvast een fantastisch 2019!

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje