Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

12 Sep. 2017

Eerste hulp bij beschadigd haar!

Heb je last van gespleten haarpuntjes, droog, dof, kroezig of pluizig haar? Dan kunnen wij jou met de volgende tips helpen!

Deel dit artikel:

Keratine behandeling

Keratine is een stof die van zichzelf al voorkomt in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld in je haar en nagels. Door keratine haarproducten te gebruiken, zorg je ervoor dat er extra keratine in je haar komt, zodat het meer glanst en sterker en gezonder wordt. Je haar krijgt zo meer glans! 

Haarolie

Het is niet voor niks dat haarolie de laatste tijd een grote hype is geworden. Het is namelijk één van de best verzorgende haarproducten die er is, en niet alleen voor het haar. Je kan het gebruiken wanneer je haar ernstig beschadigd is, heel erg pluist of kroest maar ook voordat je het gaat verven. Ook zorgen veel oliën ervoor dat je haar de kleur beter opneemt. JohnBeerens.com is in ieder geval helemaal weg van de haarolie Kérastase Elixir Ultime L'Original Haarolie.

Leave-in Crème

Mocht je opzoek zijn naar intensieve voeding en tegelijkertijd bescherming van je haar dan is een leave-in crème voor jou perfect. Bij krullen kun je gaan voor een krullencrème. Mocht je last hebben van gespleten haarpuntjes, dan is hiervoor ook een passende leave-in crème.

Haarmasker

Een haarmasker is een aanvullende verzorging op shampoo en conditioner. Het is aan te raden om dit maandelijks te doen, zeker als je vaak een stijltang, krultang of föhn gebruikt. Zo breng je het haar tot leven en zorg je dat je haar optimaal gevoed wordt.

Treatment

Een treatment is een behandeling die het haar van punt tot kern verzorgt. Zo heb je geen last meer van klitten en herstelt het de vochtbalans in het haar. Daarnaast is het haar na de behandeling beschermd tegen het wisselvallig weer. Met de verschillende oliën in de treatments zeg je goodbye tegen pluizig of kroezig haar.

Goede verzorging is cruciaal om jou haar te laten shinen. Mocht je meer advies willen krijgen over wat er het beste is voor jouw haar, dan staat ons beautycare team voor je klaar!   

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje