Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

30 Mei. 2022

Forever young met Medik8, het geheim van vitamine C, zonnebrand en vitamine A

Het zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten, ze begrijpen de huid en ze bieden expertise op het gebied van veel voorkomende huiduitdagingen. Maak kennis met ons nieuwe merk Medik8. Zij maken de droom van veel vrouwen waar, met een stralende rimpelvrije huid door het leven te gaan. Dit allemaal door een simpele filosofie. Lees snel verder en kom erachter hoe Medik8 zorgt voor Beautiful Skin for Life.

Deel dit artikel:

Experts in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering, ze begrijpen de huid en ze bieden expertise en precisie op het gebied van veel voorkomende huiduitdagingen. Maak kennis met ons nieuwe merk Medik8. Zij maken de droom van veel vrouwen waar, met een stralende rimpelvrije huid door het leven te gaan. Dit allemaal door een simpele filosofie. Lees snel verder en kom erachter hoe Medik8 zorgt voor Beautiful Skin for Life.

Step up your game met dit nieuwe huidverzorgingsmerk: Medik8

Ben jij altijd op zoek naar de fijnste producten om jouw huid te verzorgen, en ervoor te zorgen dat je huid er altijd gezond en stralend uitziet? Dit nieuwe skincare merk wordt gebruikt door dermatologen, artsen en professionele huidverbeteringsspecialisten over de gehele wereld, en wordt aanbevolen als de beste oplossing voor elk huidprobleem.

Maak kennis met ons nieuwe merk Medik8. De producten van Medik8 zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. De ultieme missie van Medik8 is een mooie huid voor het leven, en dat doen ze volgens hun unieke CSA filosofie.

Wat is de CSA-philosophy (vitamine C, sunscreen, Vitamine A)?

De CSA filosofie staat voor: vitamine C & zonnebrandcrème overdag en vitamine A ‘s nachts. Door je huid goed te verzorgen en hun eenvoudige CSA advies op te volgen, geloven zij dat je er op je 50ste uit kan zien als een 40-jarige! Nou, als ik dit lees wordt ik toch echt razend enthousiast, want dat willen we allemaal toch. Maar de vraag is; wat maakt deze ingrediënten nou eigenlijk zo bijzonder?

Waarom is vitamine C goed voor je gezicht?

Vitamine C biedt ontzettend veel voordelen voor je huid. Het vermindert pigmentvlekken en rimpels, laat je huid stralen en gaat verlies van stevigheid door huidveroudering en zonschade tegen. Een aantal voordelen van vitamine C op een rijtje:

  • Helpt de huid zichzelf te herstellen
  • Beschermt tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en uv-straling
  • Maakt de huid minder dof en meer stralend
  • Gaat pigmentatie en andere donkere vlekjes en plekken tegen of helpt ze te vervagen.

Waarom is het gebruiken van zonnebrand eigenlijk zo belangrijk?

Voor veel mensen is zonnebrand nog steeds een product wat pas tijdens de vakanties uit de kast komt. Eigenlijk zou dit dagelijks aangebracht moeten worden. Uv-straling is er niet alleen als je de zon ziet schijnen, maar dit kan ook door dringen door de wolken. Teveel blootstelling aan de zon vergroot het risico op huidkanker en veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Het is belangrijk om iedere dag zonnebrand aan te brengen, zelfs als je niet van plan bent om naar buiten te gaan.

Tip: voeg zonnebrand toe aan je dagelijkse skincare routine. Je raakt er gewend aan, en op den duur kun je niet meer zonder.

Waarom vitamine A (retinol) gebruiken en wat voor effect heeft het?

Retinol (vitamine A) is de gouden standaard voor anti-aging. Vitamine A is in staat celvernieuwing in de huid te stimuleren voor een gladdere, jeugdige ogende teint. Vitamine A verbetert de productie van collageen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden en helpt de vorming van pigment in de huid te blokkeren voor een heldere, egale en stralende huid. Vitamine A heeft een sterke werking, en een veel voorkomende fout is dat het te snel en te veel wordt toegediend. Medik8 ontwikkelde een uniek Time Release systeem om dit tegen te gaan. Alle vitamine A-serums van Medik8 gebruiken het ingrediënt ingekapseld in een microvloeistof of polymeer omhulsel. Terwijl het serum in de huid wordt gebracht, breekt de inkapseling af en komt de vitamine A langzaam in de huid terecht. Dit minimaliseert het risico op irritatie aanzienlijk en zorgt ervoor dat de voordelen van de huid langzaam worden ontvangen gedurende een langere periode. Daarom beschouwen we al onze retinolproducten als: "intelligente retinol’’.

Door het aan houden van deze CSA-filosofie, zul je er op je 50ste uitzien als een 40-jarige. Gebruik de vitamine C en zonnebrand overdag, en het vitamine A product in de avond. Voor Medik8 is de CSA-filosofie voor alles de basis, en deze routine kan worden aangevuld met andere producten om jouw skincare-behoeftes te vervullen.

Zo is er bijvoorbeeld het Beautiful Skin Everday Regime. Deze is speciaal voor een doffe huid die op zoek is naar een allround, gezond uitziende huid en zichtbare uitstraling.

Het Beautiful Skin Everyday Regime van Medik8 voor een stralende huid

Je routine ziet er dan als volgt uit:

Je begint met de Medik8 Cleanser om de huid te reinigen en voor te bereiden op je skincare, je brengt vervolgens de Press & Glow aan. Dit is een krachtige toner met zuren die iedere type huid gedurende het hele jaar laat stralen. Je gebruikt ongeveer 3-4 pompjes, en deze breng je aan op je gezicht, hals en decolleté. Dan gebruik je de Hydr8 B5, dit is een super krachtig hydraterend serum dat fijne lijntjes en rimpels verzacht. Deze stappen herhaal je zowel ’s ochtends als ’s avonds.

De C-Tetra Luxe is het vitamine C serum, en deze breng je alleen in de ochtend aan. Dit serum verheldert de huid en bestrijd zichtbare tekenen van huidveroudering. Als laatste stap in de ochtend breng je de Advanced Day Total Protect aan. Dit is een hydraterende dagcrème om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Zorg dat je ook je hals en je decolleté goed meeneemt. De dagcrème bevat ook een Uv-filter, dus dat is makkelijk 2-in-1!

In de avond eindig je iets anders met je routine dan in de avond. Je brengt in de avond namelijk het Chrystal Retinal serum aan. Dit is een nacht serum dat 11x sneller werkt dan klassieke retinol. Hij minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en helpt de vroege tekenen van huidveroudering te voorkomen. Je sluit de routine ’s avonds af met de Advanced Night Restore. Een kalmerend en anti-aging nachtcrème die de huid voedt en herstelt.

Door de CSA-filosofie aan te houden, en de rest van je skincare hier omheen aan te passen ga jij zeker huidveroudering tegen en zorg je ervoor dat je huid er stralend uit ziet.

shop alle producten van Medik8

Medik8 kopen bij JohnBeerens.com?

Ben jij opzoek naar producten die huidveroudering tegen gaan en je huid goed verzorgen? Medik8 bevat alleen maar hoogwaardige ingrediënten, waardoor de producten goed zijn werk doen en jij binnen no-time verschil ziet. Ik bedoel, wie wel op z’n 50ste nou niet uitzien als een 40-jarige? Het is een makkelijke filosofie, en door die dagelijks toe te passen bestrijd je alle tekenen van huidveroudering. De producten van Medik8 bestel je makkelijk en snel op JohnBeerens.com. Heb je nou vragen? Of twijfel je over welke routine nou echt goed bij jouw huid past? Neem gerust contact met onze beautyspecialisten op, of laat een reactie achter in de comments. Wij kunnen samen met je kijken welke routines goed bij jouw zullen passen.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje