17 Jun. 2022

Gehydrateerde huid en gezonde lokken? Zo doe je dat!

Wil jij een mooie, glowy skin en stralende lokken? Al meerdere producten geprobeerd maar nog steeds geen glow? Met de producten van dit plantaardige merk I-N weten wij zeker dat jouw huid weer gaat stralen, en je haren weer zullen shinen als nooit te voren. In deze blog vertellen wij je alles over de producten van I-N en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Deel dit artikel:

Wil jij een mooie, glowy skin en stralende lokken? Al meerdere producten geprobeerd maar nog steeds geen glow? Met de producten van dit plantaardige merk I-N weten wij zeker dat jouw huid weer gaat stralen, en je haren weer zullen shinen als nooit te voren. In deze blog vertellen wij je alles over de producten van I-N en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Welke ingrediënten geef jij aan je haar en huid?

Dat het goed voor je lichaam is om gezond te eten is natuurlijk al wel algemeen bekend. Alleen ben je je er ook van bewust welke ingrediënten je aan brengt op je huid en haar? Deze zijn namelijk minstens zo belangrijk als de ingrediënten die je eet. Je huid is namelijk je grootste en zwaarste orgaan, en daarom verdient deze echt ontzettend veel liefde en aandacht!

Bij I-N selecteren ze meer dan 225 op planten gebaseerde actieve ingrediënten van over de hele wereld. Ze besteden veel zorg aan de manier hoe ze in de producten verwerkt worden. Hierdoor blijft de natuurlijke potentie van de planten 100% in tact. Ze gebruiken alleen niet-giftige conserveermiddelen die ervoor zorgen dat er het meeste uit elk kostbaar ingrediënt wordt gehaald, dit zorgt ervoor dat de houdbaarheidsdatum van de producten wordt verlengt zonder de veiligheid ervan in gevaar te brengen.

Alle ingrediënten worden op een ethische manier ingekocht. Tegenwoordig kunnen sommige plantaardige ingrediënten een verwoestende impact hebben op onze planeet of deze zijn verkregen door oneerlijke behandeling van werknemers. Hier willen ze bij I-N zeer zeker niet aan mee werken.

Wat zorgt dan uiteindelijk voor die glowy skin?

Bij I-N hebben ze 6 wetenschappelijke formules ontwikkeld, die de belangrijke ruggengraat zijn voor de producten. Deze formules zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een unieke mix van plantaardige ingredienten. De formules zijn makkelijk te herkennen aan de kleuren van de verpakkingen, en daarom zullen we ze even kort toelichten. Zo kom jij erachter welke het beste bij jou past.

INTELLI-CELL SCIENCE – stamcellen die je huid verzorgen

Deze wetenschap haalt de stamcellen uit een enkele plant in plaats van duizenden planten te oogsten, waardoor ze toegang krijgen tot de voordelen van zeldzame en beschermde plantsoorten. Deze manier van het verkrijgen van plantaardige ingrediënten bespaart tonnen water en verkleint de ecologische voetafdruk. Het is klinische bewezen dat deze plantaardige stamcellen de huid voller maken, lijntjes verfijnen en talg onder controle houden.

  • PurePlenty Nourishing Scalp Serum – een spray die de gezonde haarcyclus bevordert en zorgt voor meer en dikker haar.
  • PurePleny Shampoo - een hoofdhuid stimulerende shampoo die verheldert en de haarzakjes versterkt om de groeicyclus te optimaliseren.
  • Pure Plenty Conditioner – een voedingsrijke conditioner die het haar meer volume geeft, de glans vergroot en zorgt voor voller, gezonder haar.

INTELLI-SEED SCIENCE – zaden zijn de bron van leven

Zaden zijn de bron van leven. Voedende, antioxidantrijke koudgeperste oliën van gecertificeerde biologische zwarte komijn-, rode druif-, rode frambozen-, pompoen- en cranberryzaden geven je dezelfde vrije radicalen bestrijdende kracht als het eten van 4,5 kg bessen. Deze zaden worden koud uit de vrucht en bessen geperst voor absolute effectiviteit. Dit alles ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Deze zaadextracten, rijk aan vitamines, tocoferolen en omega-vetzuren, helpen de huid te herstellen, te voeden en te beschermen. Daarnaast verbeteren ze de vochtbalans en de barrièrefunctie van de huid.

  • InspiraMint Shampoo – een verfrissende shampoo voor dagelijks gebruik die de zintuigen prikkelt, met een heerlijke munt geur.
  • InspiraMint Conditioner – zijdezachte conditioner voor dagelijks gebruik die je lichaam en geest meteen opfleuren. Een perfecte aanvulling op bovenstaande shampoo!
  • Seed Synergy Hydra Lotion – een snel absorberende dagelijkse vocht inbrengende moisturizer die de huid hydrateert en onmiddellijk laat stralen!
  • Seed Synergy Foaming Cleanser – een schuimende reiniger die zowel onzuiverheden als make-up verwijdert, en de natuurlijke vocht barrière beschermt.
  • Seed Synergy Micellar-Water – dit product is perfect om make-up mee te verwijderen en overtollige olie weg te halen.

Haar en huid voeden met fruit en planten?

INTELLI-PLANT haalt de krachtige actieve ingrediënten uit planten. Het ontdekken van nieuwe voordelen voor onze huid, haar en lichaam is een verbazingwekkend proces dat blijft verrassen. Elke keer als I-N een synthetisch ingrediënt vervangt voor een plantaardig ingrediënt, presteert het beter en geeft het betere resultaten op lange termijn. INTELLI-FRUIT bevat fruitglycolen en enzymen die dezelfde huid verjongende voordelen biedt als niet plantaardige ingrediënten, zonder huid irritaties.

  • Fortifi-hair Leave-in treatment – een gewichtloze leave-in behandeling die het haar ontwart, verzacht en verbetert door middel van plantaardige eiwitten.
  • Fortifi Shampoo – voedende, plantaardige en diep hydraterende shampoo.
  • Fortifi Conditioner – dé conditioner voor beschadigd, droog of stuf haar. Deze helpt het haar te versterken, beschermen en herstellen.
  • The fixer AHA Resurfacing Gel – een gezichtsgel dat de collageenproductie van de huid wakker maakt met een tintelende, verjongende peelingalternatief.

INTELLI-SEA – huid en haar verzorgen met krachtige ingrediënten uit de zee

Van diep in de zee tot aan de kust, I-N oogst duurzaam ingrediënten uit de zee met krachtige actieve eigenschappen en diepgaande resultaten voor je huid. Intelli-Sea verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, vervaagt hyperpigmentatie, verheldert de teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. De haarverzorgingsproducten met deze ingrediënten beschermen tegen vervuiling, helpen de kleur te behouden en vullen het vocht aan.

INTELLI-SENSE – stijl je haar met de fijnste producten

De aromatische essentiële oliemengsels vormen het hart van elk Intelligent product. Ze zijn gemaakt van de zuiverste, krachtigste, gecertificeerde biologische essentiële oliën die er zijn! Hun gepatenteerde etherische oliemelanges hebben actieve eigenschappen die de huid en het haar verkoelen, kalmeren, beschermen of behouden. Daarnaast bevatten ze ook nog is een overheerlijke geur.

Al deze formules bevatten zoals je kunt lezen hoogwaardige ingrediënten die absoluut zorgen voor glowy skin & hair. Daarnaast zien de producten er prachtig en esthetisch uit en zorgen voor een oase van rust in jouw badkamer. Het oog wilt natuurlijk ook wat!

Shop alle producten van I-N

De beste skincare en haarproducten bestellen bij JohnBeerens.com?

Ben jij op zoek naar de beste beauty producten? Dan zit je bij JohnBeerens.com helemaal goed. Hier vind je een ruim assortiment aan skincare- en haarproducten van diverse merken. Opzoek naar meer inspiratie? Lees dan ook onze andere blogartikelen waar wij je altijd op de hoogte houden van de laatste tips & tricks voor huid en haar.

Heb je nog andere vragen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten of laat je vraag achter in de comments. Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje