Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

30 Nov. 2023

Glamourous volume met de producten van Wella

Ben jij op zoek naar die ene perfecte haarstijl die zowel glamour als indrukwekkend volume uitstraalt? Zoek niet verder! Dit is een van mijn favoriete haarstijlen, omdat het super makkelijk is en je bent binnen no-time ready to shine. Lees hier hoe je deze haarstijl gemakkelijk maakt en welke producten je hiervoor nodig hebt.

 

Deel dit artikel:

Hoe krijg je de perfecte haarstijl met volume?

Ben jij ook op zoek naar die perfecte haarstijl die zowel glamour als volume uitstraalt? Zoek niet verder! In dit blog neem ik je stap-voor-stap mee om dat volume te creëren waar je altijd al van gedroomd hebt. En het beste gedeelte? We gebruiken de beste Wella-producten die speciaal zijn ontworpen om je haar een boost te geven!

Op deze manier creëer je het perfecte volume in je haar

Met 4 producten van Wella creëer je het perfecte volume wat de hele dag blijft zitten! Deze look kan bijna niet fout gaan, hoe vaker je het probeert, hoe beter je erin wordt.

Stap 1: Boost je haar met Invigo Volume Boost

Het volume begint allemaal al onder de douche met de Wella Invigo Volume Boost Shampoo. Reinig je haar en bereid het voor op wat gaat komen. Vervolg met het bijpassende masker voor een extra volume-boost.

Stap 2: Creëer Textuur met Sugar Lift Volumespray

Nu je haar een opkikker heeft gekregen is het tijd om textuur toe te voegen. Spray royaal met de Wella EIMI Sugar Lift Volumespray voor die moeiteloze, beachy golven. Spray de haarspray vanaf ongeveer 20 cm afstand op de aanzet en lichtelijk door de punten.

Stap 3: Omhul je Haar met Glam Mist

Geef je haarstijl een vleugje glamour met de Wella EIMI Glam Mist. Deze mist voegt niet alleen glans toe, maar houdt ook je look op zijn plek. Stralend haar dat de hele dag meegaat? Ja, graag!

Stap 4: Fixeer je Look met Super Set

Maak je volumineuze stijl compleet met de Wella EIMI Super Set haarspray. Houdt alles op zijn plaats zonder dat je haar aan flexibiliteit verliest. Wat je ook die dag doet; je haar blijft perfect!

Meer weten?                              

Een eenvoudige routine om je haar extra volume en glamour te geven. Wat wil je nog meer? Ontdek zelf de magie van deze producten en laat je haar stralen. Heb je vragen of wil je meer weten? Laat het ons weten in de comments. Time to shine!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje