Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

29 Sep. 2022

GLASS HAIR TREND

Glass hair! Haar wat zo glad, glanzend en stijl is, waardoor het wel van glas lijkt! We zien celebrities als Jenifer Lopez en Kim Kardashian steeds vaker voorbijkomen met mega glad haar. Ze noemen deze trend daarom “glass hair”, We vertellen je graag meer over deze haartrend.

Deel dit artikel:

Hairtrend Glass Hair: wat is het precies?

Hoe krijg ik de glass hair look?

Zo krijg ook jij de populaire “glass hair” look! Haar wat overgoten is van glans en zachtheid, dat wil toch iedereen?

De look heeft het meeste kans van slagen op haar dat van nature al glad is.

Benieuwd hoe je de glass hair trend bij jezelf kan toepassen? Bekijk hieronder de video ‘How To: Glass hair’ en lees het stappenplan in het vervolg van de blog.  

In 6 stappen naar glass hair

Glass hair, ik hoor je denken; hoe ga ik dit aanpakken? Het is belangrijk dat je je haar goed verzorgt, de juiste haarproducten gebruikt en de juiste handelingen doet. Lees hoe je je haar ultieme glans geeft in 6 stappen.

Stap 1 – Haarverzorging

Goede haarverzorging is een hele belangrijke basis voor glass hair. Zorg ervoor dat je je haar goed wast en intensief verzorgt. Met behulp van extra voeding zal je al merken dat je haar zachter gaat aanvoelen. Fijne haarverzorgingsproducten voor glad en glanzend haar zijn de producten van de Wella Oil Reflections lijn.

Stap 2 – Gebruik een hydraterende haarlotion

Je haar heeft het hele jaar door hydratatie nodig. In de winter door de droge lucht van de verwarming en in de zomer door de warme zonnige dagen. Ook zorgt hydratie ervoor dat je haar minder gaat pluizen.

Breng 2 a 2 pompjes Wella EIMI Perfect Me aan op handdoekdroog haar. Het product maakt het haar glad, hydrateert en beschermt tevens het haar tegen de hitte van de stylingtools.

Stap 3 – Gebruik een haarverzorgingsolie voor voeding en glans

Breng een verzorgende haarolie aan na een hydraterend product. Gebruik bijvoorbeeld 1 a 2 pompjes Wella Oil Reflections haarolie aan. De naam zegt het al; dit zal zorgen voor ultieme glans reflectie. Dat wil toch iedereen! Ook zul je merken dat je je haar makkelijker kunt doorkammen. Dit product is echt een Wella hardloper!

TIP: heb jij fijn en dun haar? Gebruik dan de Wella Oil Reflections Light, zodat het je haar niet verzwaart maar wel de juiste voeding geeft met een prachtige glans.

Stap 4 – Föhn je haar en polijst het

Föhn het haar vervolgens volledig droog en doe dit met de richting van het haar mee. Eventueel met behulp van een paddle brush, zo polijst je het haar en voorkom je pluis.

Stap 5 – Stylen voor ultieme gladheid

Wil je je haar ultiem glad maken? Dan kan je nog de stijltang erbij pakken en de stijltang lok voor lok door het haar heen halen. Hiermee maak je je haar nog styler en waarschijnlijk zul je ook langer plezier hebben van je glass hair look.

Stap 6 – Styl je glass hair look af met een glansspray

Is het haar droog en in model, werk de look dan af met een glansspray, zoals de Wella EIMI Glam Mist.

TIP: In plaats van rechtstreeks het product op je haar te sprayen, kan je het product op je haarborstel sprayen om het vervolgens gelijkmatig door de punten te verdelen. Et voila: “glass hair”

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje