Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

22 Sep. 2021

Haar verzorgen na de zomer? Lees onze 3 tips!

Dit gevoel herkennen we allemaal: lekker op vakantie geweest, volop van de zon en de zee genoten en een prachtige goudbruine huid… Maar mede door water en zon kan het haar droog worden na zo’n heerlijke vakantie. Geen paniek, in deze blog geven wij je 3 tips hoe je je haar weer optimaal kunt verzorgen na de zomer.

Deel dit artikel:

Haar verzorgen na de zomer? Lees hier onze 3 tips!

Tip 1: Conditioners en maskers

Wanneer je haar door de zon en het water verkleurd is en droog aanvoelt, is het tijd om te kiezen voor een conditioner en masker die extra hydratatie geven aan je haar. Je wilt natuurlijk dat je haar zijn natuurlijke shine weer terug krijgt. Dus, wat te doen tegen droog haar?

Invigo Nutri Enrich-Complex bevat oliezuur en panthenol wat zorgt voor hydratatie en voeding, terwijl de vitamine E in het product het haar beschermt tegen stress. Invigo Nutri-Enrich is verkrijgbaar in een conditioner en masker. Een masker biedt intense verzorging, omdat deze dieper in het haar kan dringen. Voor optimale verzorging kun je de conditioner vervangen door het masker. Dit hoeft natuurlijk niet, je kunt er ook voor kiezen het masker twee keer per week te gebruiken. Dat geeft ook net die extra boost die het nodig heeft. Door het masker aan te brengen, met focus op de droge punten, zal je haar er weer helemaal verzorgd uitzien.

Tip 2: Gebruik altijd een hittebescherming

We brengen natuurlijk graag ons haar in model met een stijl- of krultang. Maar wat soms nog wel eens vergeten wordt, is het gebruiken van een goede hittebeschermer. Door dit vóór het stijlen/krullen op het haar te sprayen, zal de warmte van de tang veel minder schadelijk zijn en zal het haar niet uitdrogen en zijn natuurlijke glans behouden. Beschadigd haar zal hierdoor weer herstellen.

De Wella EIMI Thermal Image geeft een zacht en glanzend resultaat en maakt het haar mooi glad. Deze spray biedt bescherming tot wel 220⁰C. Echt ideaal om het haar net dat extra stukje verzorging te geven. En, het ruikt ook nog is heerlijk!

Tip 3: Kleurmaskers

Met de eerdere tips wordt je haar goed verzorgd, maar wat als je haarkleur toch nog wat vervaagd eruit ziet?

Kleurmaskers zijn hiervoor de ideale oplossing. Wella Professionals Color Fresh Mask is een haarmasker met kant en klare kleurpigmenten. Dit is ideaal om je vervaagde haarkleur net die extra boost te geven. Het is ook nog is ontzettend makkelijk in gebruik, je gebruikt het gewoon onder de douche na dat je je haar hebt gewassen. Het Color Fresh Mask is er in 11 kleuren en frist jouw haarkleur in 10 minuten weer helemaal op! En tegelijkertijd, geeft het ook een intensieve verzorging aan het haar. Amazing!

Wella haarverzorging bestellen bij JohnBeerens.com? 

Heb jij ook last van droge lokken na die heerlijke zonvakantie? Hier wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk van af. De Wella Invigo Nutri Enrich productlijn is speciaal gericht op haar dat wel wat extra voeding en hydratatie kan gebruiken en met de Wella Professionals Color Fresh Masks geef jij jouw haarkleur een echte boost! Bestel Wella haarverzorging veilig en snel op JohnBeerens.com!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje