20 Jul. 2022

Haartrend zomer 2022? Wij vertellen je er meer over!

Wie houdt er niet van een lekkere zomerse look! Zodra het zonnetje begint te schijnen, rennen wij spontaan met zijn allen naar de kapper WANT… we willen een nieuwe haarkleur! Een van de haartrends die we veel gaan zien is bijvoorbeeld de Bubblegumblonde, weten hoe je deze kleur maakt? Lees snel verder!

Deel dit artikel:

Wie houdt er niet van een lekkere zomerse look! Zodra het zonnetje begint te schijnen, rennen wij spontaan met zijn allen naar de kapper WANT… we willen een nieuwe haarkleur! Een van de haartrends die we veel gaan zien is bijvoorbeeld de Bubblegumblonde, weten hoe je deze kleur maakt? Lees snel verder!

On Wednesday we wear pink!

Wie houdt er niet van een touch of pink? De naam zegt het al; de haartrend van deze zomer is zachtroze, rosé, babypink oftewel Bubblegumblonde!

Deze lieve, maar toch stoere haartrend is easy toepasbaar in blond haar. Is je haar van nature wat donkerder? Kies dan voor een mooie painting techniek of highlight techniek om het haar wat lichter te maken. Vervolgens kies je samen met je kapper een prachtige roze toning uit en TADA on trend! Deze haartrend is ook onwijs leuk voor de geplande festivals deze zomer.

Wella Color Fresh Mask

Wil jij niet naar de kapper voor een toner en creëer je liever zelf een mooie roze kleur? En van onze favoriete producten voor deze trend is het Wella Professionals Color Fresh Mask. Een heerlijk haarmasker verrijkt met avocado olie en verzorgende extracten + in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Color Fresh Mask Pink  als je mee wil doen aan deze heerlijke roze haartrend of het Color Fresh Mask Roze Blaze!

Wil jij weten hoe je dit masker toepast? Bekijk dan onze How To: Get your summer look BubblegumBlonde

Daarnaast geeft het masker het beste van 2 werelden namelijk: KLEUR & VERZORGING zonder je haar dus te beschadigen.

Blond, blonder, blondst!

Zoals we al aangaven heb je voor deze trend wel wat lichtere lokken nodig. Nou is dit natuurlijk voor geen enkele haarstylist een probleem. Alleen blond haar betekent poreus haar en dat is natuurlijk iets wat we liever niet zien!

Zorg er dus voor dat als je een prachtig advies krijgt om jouw on trend kleur bij te houden, je ook altijd denkt aan een stukje extra haarverzorging. Een grote liefhebber onder de shampoos tegen haarbeschadiging is bijvoorbeeld de Wella Color Motion+ shampoo . Deze shampoo reinigt het haar mild en is speciaal gemaakt voor gekleurd en beschadigt haar wat extra herstel nodig heeft. Gebruik de shampoo in combinatie met de Wella Color Motion+ conditioner. Gezond haar betekent namelijk langer kleurbehoud en een mooier canvas om de kleur op te maken!

Ps. Is deze Bubblegum kleur voor jou iets te uitgesproken en wil je erna weer een mooie koele blonde haarkleur? Kies dan voor onze favorite: Color Fresh Mask Pearl Blonde. You’re welcome!

De zomertrend van 2022 vind je bij JohnBeerens.com

De zomer weer toe aan iets anders? Met de maskers van Wella is transformeer jij jouw haar in een handomdraai in dé haartrend van 2022! 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje