Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

11 Jan. 2018

Haartrends voor 2018!

De haartrends voor dit jaar kun je omschrijven in één woord: natuurlijk! Deze winter zijn er voornamelijk natuurlijke kleuren, het liefst free hand painted, waardoor er geen harde lijnen ontstaan.

Deel dit artikel:

De haartrends voor dit jaar kun je omschrijven in één woord: natuurlijk! Deze winter zijn er voornamelijk natuurlijke kleuren, het liefst free hand painted, waardoor er geen harde lijnen ontstaan. Deze verftechniek zorgt ervoor dat een natuurlijk verloop in de haarkleuring aanwezig is. 

Zo is de Balayge, Ombre maar ook de Sombre (soft ombre) een prachtige look voor een natuurlijk kapsel. Bij de Balayage verftechniek is de aanzet van het haar donker en wordt deze geleidelijk lichter. De Ombre kleuring lijkt hetzelfde, alleen deze is zachter in kleurovergang. Wil je voor een look au naturel, dan is de Sombre perfect. Vanaf de helft van het haar tot in de haarpunten wordt een lichte tint dan de natuurlijke haarkleur aangebracht.

Balayge haarstyles


Ook de kleuren asblond en grijs van vorig jaar komen terug. Wel met een twist, een zachte kleurovergang wordt gecombineerd met de natuurlijke haarkleur. Zo heb je een unieke kleur maar wel natuurlijk.  Wil je toch voor een opvallendere look gaan dan kun je gaan voor rose gold, lila of blorange. Blorange is de combinatie tussen oranje en en blond, deze kleuren kan je ook in Sombre of Balayge verven zodat je een prachtige en opvallende look hebt.

blog_het_nieuwe_jaar_2.jpg

In 2018 gaan we de bob en lob (long bob) veel terug zien. Een kort maar stoer kapsel gecombineerd met prachtige natuurlijke (of pastel) kleuren. De lage strakke paardenstaart en de wetlook zijn dit jaar weer helemaal in. Een staart, strak naar achteren gekamd geef een sophisticated look. Bij de wetlook worden de haren strak naar achteren gestijlt met gel waardoor het haar een ‘nat’ effect krijgt. Deze look is goed te combineren met een bob of lang haar. 

blog_het_nieuwe_jaar_3.jpg

In de lente en zomer kun je gaan voor een nonchalante look. Laat lang en golvend haar in zijn natuurlijke staat en combineer dit met enkele vlechtjes of accessoires. Dit geeft een speels effect die ideaal voor het festivalseizoen is. 

9.png

Dit seizoen krijgt de schuine haarscheidingen weer een comeback. Draag het haar naar één kant en de andere kant achter het oor. Het asymmetrische kapsel  is goed te combineren met stijl en recht afgeknipt haar. Heb jij van nature krullen? Accentueer deze dan met dit kapsel.

10_3.png11_3.png 

Stylingproducten

Op zoek naar styling producten om het juiste kapsel te creëren? Johnbeerens.com heeft een ruim assortiment aan gel, wax, paste, pomade, clay, volumepoeder en volumizing spray voor het maken van de perfecte look. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje