Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

25 Jul. 2022

Hoe creëer je de leukste festival haar looks?

Het festivalseizoen is al een tijdje weer in volle gang. En man, wat hebben we dit gemist! De hele zomer lang weer genieten van de beste DJ’s en heerlijke deuntjes. Een hele dag dansen vraagt wel om een kapsel wat langdurig blijft zitten. Je wilt niet op de helft van de dag met een uitgezakt kapsel staan. Samen met de producten van CHI Vibes zit jouw haar dit festivalseizoen helemaal fan-tas-tisch. Lees snel verder om er achter te komen hoe de producten werken, en welke looks jij er mee kunt creëren.

Deel dit artikel:

Hoe creëer je de mooiste festival haar looks?

Het festivalseizoen is al een tijdje weer in volle gang. En man, wat hebben we dit gemist! De hele zomer lang weer genieten van de beste DJ’s en heerlijke deuntjes. Een hele dag dansen vraagt wel om een kapsel wat langdurig blijft zitten. Je wilt niet op de helft van de dag met een uitgezakt kapsel staan. Samen met de producten van CHI Vibes zit jouw haar dit festivalseizoen helemaal fan-tas-tisch. Lees snel verder om er achter te komen hoe de producten werken, en welke looks jij er mee kunt creëren.

Ontdek de multifunctionele haarproducten van CHI Vibes

Soms heb je misschien ook dat je door de bomen het bos niet meer ziet, omdat er zoveel producten zijn die je haar in model brengen en verzorgen. Het is moeilijk om er achter te komen welke producten nu echt passen bij jouw haar, om ervoor te zorgen dat je haar er prachtig uit ziet. Als het aan mij ligt, zeg ik het liefst forever goodbye tegen bad hair days. De CHI Vibes serie is een uitbreiding van CHI die perfect bij jou past. Opvallende kleuren, grappige namen, krachtige ingrediënten en elk product is multifunctioneel! Naast dat de producten gewoon super trendy zijn, zijn ze ook een geweldige aanvulling op je dagelijkse haarverzorgingsritueel. We zullen even per product uitleggen hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Better Together – Dual Mist Hair Spray

Twee is beter dan één met de twee Hold- opties van Better Together Dual Mist Hairspray. De unieke verstelbare spray geeft je flexibiliteit voor meerdere kapsels. De ‘’Good Hold’’ instelling zorgt voor een natuurlijke fixatie die perfect is voor styling, beachy waves, en het temmen van ‘’fly aways’’. De ‘’Great Hold’’ biedt een sterkere fixatie bij het opsteken, vlechten, krullen en gladde paardenstaarten, of sleek buns. Alles wat je nodig hebt in een haarlak.

Know It All – Multitasking Hair Protect

Waarom je geld uitgeven aan meerdere producten terwijl er één bestaat die alles heeft?! Van hitte bescherming, het versnellen van de droogtijd, bescherming tegen vocht en het verminderen van kroezen. De formule wordt daarom ook wel G.O.A.T. genoemd; Greatest Of All Time, omdat het product meer dan 21 voordelen bevat! Breng deze aan voordat je aan de slag gaat met een hitte tool, of gewoon omdat je pluizig haar wilt voorkomen.

Scalp Soothing Dry Shampoo - Wake + Fake

We kennen allemaal het moment dat je gewoon geen zin hebt om je haar te wassen. Geen probleem, doe gewoon alsof. Deze ultra absorberende formule laat het haar er fris uitzien, aanvoelen en ruiken. Naast dat het precies alles doet wat een droog shampoo hoort te doen, heeft ie nog veel meer voordelen. Wake + Fake heeft een kalmerende en verkoelende werking op de hoofdhuid, die irritatie aan de hoofdhuid voorkomt. De droogshampoo zorgt er ook voor dat je haar wat stugger wordt, zodat je langer volume houdt. Weekendticket voor een festival, en slaap je op de camping? Geen probleem, met deze droogshampoo ziet jouw haar er weer fris uit. En ook niet geheel onbelangrijk, het ruikt ook weer fris. ;)

Welke festival looks ga jij uitproberen deze zomer?

Het maakt niet uit of je wel of niet goed bent in het creëren van de leukste looks. Wij gaan je precies vertellen wat je moet doen voor de leukste kapsels. Daarnaast zetten wij ook een aantal producten op een rijtje die er voor zorgen dat je haar heel de dag in model blijft zitten. Het perfecte festival kapsel, wat voor alle types haar geschikt is, zijn de beach waves. Draag je je haar vast of los, beach waves maken het altijd net wat feestelijker.

Maak de mooiste beach waves met de CHI Vibes “Wave on Multifunctional Waver”

Nu het festivalseizoen weer is losgebarsten, wil je dat je haar goed blijft zitten, zonder er al te veel aan hoeven te doen. Een nonchalante stijl die past bij de sfeer van die dag! En dan wil je natuurlijk ook dat je haar de rest van de dag goed zit! Gebruik daarom deze multifunctionele Waving & Curling Iron. Geschikt voor heel veel verschillende haarstijlen. Deze tool heeft unieke multidimensionale gebogen platen die zowel beachy golvend haar als losse beachy krullen kan maken. Dit is mogelijk door simpelweg de stylingtechniek te veranderen. Het glijdt gemakkelijk over glad haar om te krullen, en met de diep gebogen platen kan je gemakkelijk een golvende textuur creëren.

De multifunctionele Waving & Curling Iron maakt gebruik van innovatieve keramische technologie en produceert een uitzonderlijke hoeveelheid negatieve ionen die statische elektriciteit verminderen, het produceert vochtige warmte dat uitdroging voorkomt en het haar glad en zijde zacht maakt met een prachtige glans.

Je kunt de tang op verschillende temperaturen instellen, zodat je zelf kunt kiezen hoe heet de tang wordt. Bij dunner haar, raden wij aan de tang niet op z’n heetst te zetten.

Hoe gebruik je deze tang?

Laat CHI Vibes Wave On Multifunctional Waver opwarmen gebruik de CHI Vibes - Multitasking Hair Protector voorgaand het stylen als bescherming. 

Beachy golvend haar:

Klem de weaver vast om de eerste golf te maken en houd het 3 sec. vast. Verplaats de weaver naar onder parallel aan de eerste golf. Werk op deze manier naar beneden tot aan de punten van het haar.

Beachy krullen:

Draai de weaver een halve slag naar achteren en trek het voorzichtig door naar de punten. Werk de volgende pluk de tegenovergestelde richting in om de beachy look te creëren.

Serieus, als jij fan bent van festivals of het gewoon leuk vindt om je haar een keertje anders te doen, dan is dit de ideale tang voor jou. Je creëert een casual kapsel, die lang blijft zitten, en veel mee te variëren valt. Je kunt bijvoorbeeld ook vlechtjes maken in je voorplukken en de rest van je haar voorzien van beach waves. Dit geeft echt een super leuk effect.

Samen met de producten van CHI Vibes, ben jij deze zomer klaar voor alle feestjes en festivals!

CHI Vibes kopen bij JohnBeerens.com?

Alle producten van CHI Vibes zijn uiteraard verkrijgbaar bij Johnbeerens.com!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje