Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

17 Jul. 2023

Hoe creëer je het perfecte beach hair zonder beach?

Het perfecte zomer kapsel zonder dat je naar het strand hoeft te gaan, wij vertellen je hoe het moet. Ken je dat? Hoe perfect je haar zit als je lekker in de zee gezwommen hebt, en het daarna aan de lucht hebt laten opdrogen. Die look wordt ook wel beach hair of beach waves genoemd. Als je het mij vraagt, het perfecte zomer kapsel! De vraag alleen, hoe creëer je het zonder dat je kopje onder in de zee moet gaan. Lees onze blog en ontdek hoe jij het perfecte beach hair krijgt.

Deel dit artikel:

Beach hair zelf creëren

Als je beach hair of beach waves wil maken, zonder dat je kopje onder in de zee moet, begint het bij de producten die je gebruikt. Om beach waves te kunnen krijgen is textuur en volume heel belangrijk. Daarom raden we aan om een mousse in combinatie met een textuurspray te gebruiken.

Met de juiste producten hoef je geen tools of andere attributen te gebruiken om de perfecte beach waves te krijgen! Maar het begint allemaal tijdens het wassen van je haar. Je wilt namelijk geen shampoo en conditioner gebruiken die je haar verzwaren.  

De eerste stap voor beach waves

Sebastian Effortless Reset Shampoo – de perfecte basis voor elke look

Deze shampoo van Sebastian is een mild reinigende shampoo die styling residu gemakkelijk uit het haar verwijdert en geschikt is voor dagelijks gebruik. De shampoo verzwaart het haar niet en is daarom de perfecte basis voordat je beach waves wilt gaan maken.

Sebastian Preset Conditioner – werkt als een primer voor elke look

Dit is een transparante conditioner van Sebastian die het haar meer grip en textuur geeft voor een gemakkelijke stijl met lichte hold. De conditioner heeft een anti-frizz formule wat perfect is om te gebruiken voordat je beach waves wilt creëren. Door dat de conditioner een anti-frizz werking heeft zien de beach waves er nog beter uit! Beach hair begint bij het wassen van je haar met de juiste producten. De shampoo en conditioner van Sebastian zijn perfect om je haar te preppen voor beach waves, maar ook als je productresten goed uit je haar wilt wassen.  

shop de shampoo en conditioner van Sebastian

Welke producten zorgen voor het perfecte beach hair-kapsel?

Stap 1: Sebastian Thickefy Foam – geeft volume aan je haar

Bij het maken van beach waves kun je het beste beginnen met een mousse. Wij raden de Sebastian Thickefy Foam aan omdat deze meer volume aan het haar geeft zonder het te verzwaren. Breng deze aan in het haar, en pas hierbij op dat je het niet te dicht bij je hoofdhuid aanbrengt. Hierdoor kan het al snel vet lijken namelijk.

Breng de mousse aan op droog haar en scrunch met je handen textuur en hold in het haar. Scrunchen is met je handen in je haar van onder naar boven scheppen en dan voorzichtig in je haar knijpen. Deze techniek wordt gebruikt om meer definitie in krullen te krijgen, maar kan dus ook gebruikt worden om beach waves te creëren.

Stap 2: Sebastian Texture Maker – textuurspray voor meer structuur in het haar

Vervolgens ga je de look afmaken met de Sebastian Texture Maker. Dit is een textuurspray die ervoor zorgt dat er meer textuur in je haar komt, waardoor de beach waves beter blijven zitten. De Sebastian Texture Maker is een hele fijne textuurspray waardoor je de perfecte beach waves krijgt. Je brengt het product gemakkelijk aan door het op je haar te sprayen en te stijlen zoals je wilt. Het is niet nodig om teveel van de textuurspray te gebruiken.

Heb je allebei de producten aangebracht? Schud je haar los en geniet de hele dag (en avond) van nonchalante beach waves. Het leuke aan beach waves is dat het niet perfect hoeft te zitten, en iedere keer weer net iets anders valt. Dat is natuurlijk op het strand ook en dat maakt dit kapsel juist zo nonchalant, speels en zomers!

Cocktailavond met je vriendinnen? Jij bent er helemaal klaar voor!

Beach waves met de producten van JohnBeerens.com

Beach waves is het perfecte kapsel voor de zomer, wat gemakkelijk gecreëerd wordt door het gebruik van de juiste producten. De producten van Sebastian zijn allemaal ontwikkelt om iedere haarstijl mee te kunnen creëren en zijn daarom de perfecte basis voor beach waves. Heb je nog een vraag na het lezen van deze blog? Laat die achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje