Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

24 Dec. 2020

Altijd een glowy skin zoals die van JLo gewild? Dit is hét stappenplan voor een gezonde en een stralende huid!

Wil jij een glowy skin, zoals die van JLO? Heb je van alles geprobeerd, maar is blijft de glow ver te zoeken? Met dit stappenplan van Dermalogica gaat jouw huid zeker stralen!

Deel dit artikel:

Alles over een glowy skin!

Heb je van alles geprobeerd om aan die glowy skin te komen waar tig celebrities mee rondlopen? Denk aan de stralende huid van de 51-jarige Jenny from the block. Wij geven je hier dé skin care routine, zodat ook jij snel met een glowy skin kan paraderen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Hoe krijg je een glowy skin?

Door optimaal gebruik te maken van de hoge werkzame stoffen die in Dermalogica’s skin care producten zitten, bereik je je gegarandeerd die glowy skin van je dromen!  Het maximale resultaat uit jouw skin care routine halen, draait om meer dan enkel het kiezen van de juiste producten. Net zo belangrijk is de volgorde waarin je deze skin care producten aanbrengt! Volg deze stappen en binnen no-time loop jij met een glow waar iedereen U tegen zegt.

Dermalogica’s skin care routine voor een glowy skin

Stap 1 (en 2): Gezichtsreiniging: Dubbele gezichtsreiniging, voor een écht schone huid!

Huidverzorging betekent allereerst de huid zorgvuldig reinigen met een aangepast gezichtsreiniger. Zelfs de beste skin care producten doen hun werk niet goed indien er nog overtollig talg, make-up of ander vuil op je huid zit. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: verwijder je make-up en ander opgebouwd vuil van de huid grondig voor het slapen!  Dit doe je met de PreCleanse of PreCleanse Balm. Reinig onzuiverheden en maak de huid klaar voor verdere huidverzorging met de skin care producten van Dermalogica.

Stap 3: Exfoliëren voor een stralende huid

Regelmatig exfoliëren om dofmakende dode huidcellen te verwijderen en de weg vrij te maken voor de targeted treatment skin care producten, is een must! Zo verwijder je dode huidcellen die je huid dof en oneffen maken. Exfolieer en egaliseer je huid met een exfoliant zoals Daily Microfoliant

Stap 4: De huid hydrateren met een toner!

Je huid hydrateren, betekent dat je je huid van 'extra' vocht voorziet. Dit is ontzettend belangrijk voor je huid: het zorgt ervoor dat hij soepel en glad blijft. En één ding is zeker, dit willen we allemaal! Hydraterende toners helpen ervoor te zorgen dat targeted treatment producten en moisturizers beter functioneren. Herstel de vochtbalans en verbeter het opnamevermogen van je huid met een toner zoals Multi-Active Toner.

Stap 5: Moisturize en herstel zo je huid!

Het gebruiken van een moisturizer zorgt ervoor dat de vochtbalans van de huid herstelt, terwijl onderliggende producten worden “ingeseald”. Bescherm de huid tegen invloeden van buitenaf en voorkom vroegtijdige huidveroudering met een moisturizer die SPF bevat zoals Prisma Protect SPF30.

Stap 6: Ready to glow

Wil je net die finishing glowy touch waar we het eerder over hadden? Gebruik dan Skin Perfect Primer SPF30. Deze primer combineert het beste van huidverzorging en de uitstraling van make-up! Fluweelzachte siliconen egaliseren de huid en verbeteren de huidtextuur voor een direct zachte huid. Parelpoeder en natuurlijke mineralen zorgen voor een neutrale tint. En glowen zult gij!

In onze blog over wintertips voor de verzorging van je haar en huid, lees je meer over de verzorging van je huid in de wintermaanden. Zo kun je in de wintertijd je huid maximaal verzorgen en beschermen!

De beste skin care bestellen bij JohnBeerens.com?

Op zoek naar de beste skin care voor je huid? Dan zit je bij JohnBeerens.com goed! Hier vind je een ruim assortiment aan skin care producten van diverse merken, zoals Dermalogica, Skeyndor, Annemarie Borlind en Squalan. Lees ook onze andere blogartikelen voor tips & tricks voor je huid en haar!

Heb je vragen of wil graag persoonlijk advies? Neem dan contact met onze Beauty Care. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje