12 Sep. 2022

Hoe kun je beschadigd haar weer herstellen?

Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment: intensief krachtherstel van het haar van binnen en van buiten.

Deel dit artikel:

Hoe kun je beschadigd haar weer herstellen?

Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment: intensief krachtherstel van het haar van binnen en van buiten.

Haarbeschadiging is bijna een onvermijdelijk onderdeel van het leven, aangezien het door ontzettend veel verschillende dingen kan komen, misschien ook wel dingen waar je je niet bewust van bent.. haarbeschadiging kan namelijk door verschillende factoren komen. Of je nu bewerkt haar hebt, regelmatig met hittetools zoals een stijltang aan de weer bent of dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen zoals vervuiling.

Welke producten zorgen ervoor dat beschadigd haar weer herstelt wordt?

Een goede haarverzorgingsroutine bestaat uit verschillende stappen, maar een zuurbindende behandeling is een van de weinige manieren om je haar echt van binnenuit te versterken. Als je de gezondheid van je haar naar een hoger niveau wilt tillen in slechts 1 was beurt.. dan is het tijd om kennis te maken met REDKEN’s nieuwe Acidic Bonding Concentratie Intensive Treatment.

shop alle producten van de Redken Acidic Bonding Concentrate

Hoe gebruik je het treatment?

De Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment is de laatste innovatie in de Acidic Bonding Concentrate familie, een zure, uit te spoelen voorbehandeling met de maximale concentratie van Bonding Care Complex voor een zichtbare haartransformatie in slechts een behandeling. Gebruik de treatment in combinatie met de Acidic Bonding Shampoo en Conditioner is je haar 2x sterker, 14x gladder en 90% meer geconditioneerd. Serieus, wie wil dat nou niet?!

Je brengt de treatment aan op vochtig haar en laat het ongeveer 5-10 minuten inwerken. Vervolgens Acidic Bonding Concentrate Shampoo aanbrengen, goed laten schuimen en uitspoelen. Breng als laatste de conditioner aan, en je bent verkocht.

Nooit meer last van beschadigd haar?

Als je beschadigd haar echt goed wilt behandelen, ga dan vanaf nu voor deze routine van REDKEN.  Andere stappen zoals hydratie en reiniging zijn heel belangrijk voor de gezondheid van het haar, maar de Redken Acidic Bonding bevat ingrediënten die zwakke bindingen versterkt om de haarsterkte te verbeteren.

Als je last hebt van beschadigd haar bijvoorbeeld het blonderen ervan, of andere oorzaken, dan is dit product van Redken zeker iets voor jou.

Aangezien 90% van de stylisten het ermee eens is dat het haar er minder beschadigd uitziet na gebruik, is er geen reden meer om de chemische behandeling van je haar uit te stellen uit de angst voor te behandelingen. Voeg de Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment toe aan je haarverzorgingsritueel voor indrukwekkende resultaten in slechts een gebruik.

Klaar met beschadigd haar? Koop de fijnste producten bij JohnBeerens.com

Ben jij helemaal klaar met beschadigd haar? Koop dan de fijnste producten om beschadigd haar tegen te gaan bij JohnBeerens.com. De Acidic Bonding Concentrate lijn van Redken helpt erbij om beschadigd haar, door wat voor oorzaak dan ook, te herstellen. Blondeer of verf je je haar regelmatig? Vind je het leuk om je haar lekker vaak te krullen of te stijlen? Dit kan invloed hebben op de conditie van het haar. Maar.. met deze productlijn van Redken is jouw haar voorbereid op deze behandelingen en zal mooi en gezond blijven.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje